CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Cafea pentru pielea ta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1675 Publicat la data: 2009-10-20 Autor: Saloane.ro

Cafea pentru pielea ta

Cand o bei, cafeaua este diuretica, ceea ce inseamna ca ajuta la eliminarea surplusului de lichid. Acest efect se observa si in cazul pielii: cafea elimina excesul de lichid din piele si reduce aspectul de coaja de portocala, pe care il da celulita. Cofeina face parte dintr-un grup de substante, numite metilxantine. Principalul lor beneficiu este acela ca stimuleaza enzimele care descompun celulele de grasime si incurajeaza eliminarea lichidului din celule, lucru care micsoreaza celulele si da acel aspect al pielii tonifiate. Nu este de mirare ca tot mai multe creme anticelulita contin astazi cofeina. Dar nu trebuie sa uitam ca efectul cofeinei, deci si al cremelor, este temporar. Cand incetezi sa le mai folosesti, celulita revine.

Multi producatori de cosmetice au inceput sa includa cofeina si in cremele pentru zona ochilor. Cearcanele si ochii umflati apar din cauza venelor umflate de deshidratare, oboseala, poluare. Cofeina are efect vasoconstrictor, adica ingusteaza vasele de sange si pielea din jurul ochilor nu mai este nici umflata nici inchisa la culoare.

Pentru ca produsele cosmetice pe baza de cofeina si sunt scumpe si nici nu contin un nivel adecvat de substanta, exista solutii mai eficiente si mai la indemana. Cu totii avem in casa macar cateva linguri de cafea. O poti folosi pentru a-ti crea propriile cosmetice.

Scrub cu zat

Amesteca zatul ramas in ibric sau in filtru cu ulei de masline, pana cand iese o pasta groasa. Poti sa adaugi si cateva picaturi de ulei esential, daca vrei o aroma deosebita. Foloseste aceasta pasta dupa dus, asa cum ai folosi un scrub cumparat. Nu numai ca indeparteaza celulele moarte si lasa pielea mai stralucitoare, dar te ajuta si in lupta impotriva celulitei. Daca vrei un rezultate cu adevarat bune, foloseste scrub-ul din zat, la fiecare dus.

Lotiune tonica din cafea

Fa o cafea concentrata, pune-o la frugider pana cand se raceste bine, apoi inmoaie in ea un tampon de vata si aplic-o pe fata, cum ai face cu orice toner.

Masca de fata cu zat si lapte

Iti trebuie trei linguri de zat si un pahar mic cu lapte. Amesteca cele doua ingrediente pana cand obtii o pasta groasa. Aplica aceasta pasta pe fata, evitand zona ochilor si a buzelor, maseaza usor si ramai asa timp de 20 de minute. Ca sa indepartezi masca, foloseste apa caldura si maseaza din nou.

Masca de fata cu zat si ou

Amesteca bine un sfert de cana de zat cu albusul de la un ou. Aplica o parte din pasta pe fata si asteapta sa se usuce. Albusul de ou uscat iti va da impresia ca te strange pielea. Cand simti asta, incepe sa masezi usor fata cu pasta ramasa, apoi indeparteaza cu apa calduta.


Sursa: www. flu.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....