CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / 10 reguli de aur pentru a preveni primele riduri!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1532 Publicat la data: 2009-10-19 Autor: Saloane.ro

10 reguli de aur pentru a preveni primele riduri!

1. Hraneste-te bine!
O alimentatie sanatoasa si echilibrata, bogata in fructe si legume, este menita sa aduca un aport de vitamine si antioxidanti necesari pielii tale! Daca acest aport nu este suficient, apeleaza la sfatul unui medic pentru a-ti prescrie suplimente nutritive bogate in antioxidanti (vitamina A, C, E), in zinc, magneziu, fier, seleniu si acizi grasi Omega -3 si Omega-6.

2. Protejeaza-te de soare!
Cel mai mare dusman al pielii este, fara indoiala, soarele! Desigur, iti bronzeaza tenul si iti confera un look aparte, la intoarcerea din vacanta, insa in acelasi timp, poate provoca leziuni ireversibile. Cantitatea de raze UV la care te expui are o importanta semnificativa, deoarece cu cat te expui mai mult, cu atat acestea sunt mai nocive pentru pielea ta.

Ori stim, in present, ca expunerile repetate si prelungite, mai ales in ceea ce priveste fata, favorizeaza formarea radicalilor liberi, care agreseaza celulele de la nivelul tesutului cutanat, distrugandu-le. Iata un sfat: cauta sa stai cat mai la umbra.

3. Adopta gesturi sanatoase!
Iti poti optimiza eficienta cremei tale printr-un gest simplu si eficace, menit sa detensioneze musculatura faciala. Un masaj facial bine efectuat, va avea un efect calmant, detensionant, atenuand ridurile, conferind pielii mai multa stralucire si catifelare!

Astfel, pentru a diminua ridurile orizontale de la nivelul fruntii, efectueaza un masaj prin miscar repetate, din centrul fruntii spre tample, apoi de la nari spre osul maxilarului. Apoi pentru asa- numitele ruduri “laba de gasca”, efectueza lejere miscari circulare in jurul ochilor.

4. Ingrjiri la un salon de infrumusetare!
Veteranele ingriirilor in salon, iti vor spune ca nimic nu se compara cu un tratament de infrumusetare, pentru a pielea obosita, agresata. De trei ori pe an (la trecerea de la un sezon la altul), un tratament efectuat de un profesionist iti va permite sa iti mentii pielea sanatoasa si perfect ingrijita pe tot parcursul anului!

5. Ingrijiri adaptate tipului  tau de piele!
Pielea sensibila, uscata, mixta, matura sau grasa nu necesita acelasi tip de ingrijire.
De accea, in primul rand trebuie efectuat un diagnostic al tipului de piele pe care il ai aplicand apoi, un tratament specific.

Inca de la aparitia primelor riduri, se recomanda peeling-ul.
Acest tip de ingrijire exfoliaza pielea cu balandete, regleaza sinteza melaninei si stimuleaza producerea colagenului. Eliminarea celulelor moarte, permite o mai buna refacere celulara.

6. Ingrijeste-ti pielea inca din adolescenta!
Anumiti specialisti considera ca trebuie sa adoptam o igiena corespunzatoare de ingrijire a pielii inca din adolescenta. O piele tanara trebuie sa fie ingrijita si protejata de razele UV si de agresiunile cauzate de alti factori externi, in acelasi fel ca in cazul pielii mature.

Inca de la 15 ani, dermatologii recomanda tinerelor sa utilizeze o emulsie hidratanta lejera, iar de la 20-25 de ani, un tratament adaptat pentru zona de contur a ochiului, zona cea mai sensibila a fetei si ea mai expusa, in acelasi timp, la aparitia primelor riduri.

7. Evita fumatul!

Tutunul este un alt dusman ce trebuie eliminat. Ni se spune, poate, de prea multe ori: tutunul dauneaza grav sanatatii. In afara de aceste mesaje alarmante de sanatate publica, trebuie sa retinem ca acest aspect este in mod special ingrijorator la femei. In afara de problemele grave de sanatate la care suntem expusi si pielea noastra are de suferit: de aici apare acel aspect tern specific pentru o piele imbatranita prematur.

8. Alunga stresul!

Stresul, un alt dusman de temut: te crispeaza, te tensioneaza, te aduce in pragul disperarii si iti da dureri de cap! Cati nu au trecut prin asta! Atat fizic, cat si psihic, stresul ne epuizeaza pe toti! Nici pielea nu ramane fara urme: riduri care cu timpul, devin din ce in ce mai pronuntate. Este vorba de ridurile de expresie. Inainte de a apela la metodele propuse de medicina estetica, incearca sa te protejezi, printr-o mai buna gestiune a stresului.

9. Odihneste-te!

Oboseala fizica se citeste pe chipul tau si are, cu siguranta, consecinte nefaste asupra pielii tale! Un somn de refacere este astfel esential pentru a te destinde si pentru ca pielea ta sa se relaxeze. Este si o ocazie, pentru ca celulele sa se refaca, in urma agresiunilor suportate in timpul zilei. Adopta o crema speciala de noapte: noile formule destind si repara epiderma, lasand pielea sa respire.

10. Bea multa apa!

Nu mai este niciun secret ca alcoolul are consecinte daunatoare pentru ten: aspectul tern al pielii, favorizeaza cuperoza, accelerand imbatranirea prematura a pielii. Moleculele de alcool acopera vasele de sange, provocand o retea de capilare usor sparte. Astfel, solutia este sa consume mai multa apa, pentru a-ti hidrata corpul si celulele.

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....