CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Demachierea: primul pas spre frumusete!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1334 Publicat la data: 2009-10-19 Autor: Saloane.ro

Demachierea: primul pas spre frumusete!

Demachierea este un adevarat ritual de infrumusetare, indispensabil pentru confortul si ingrijirea pielii, pe care de cele mai multe ori, il neglijam. Pentru a transforma aceasta aparenta corvoada intr-un moment de placere si destindere, produsele demachiante vin in intampinarea noastra, cu formule din ce in ce mai imbunatatite.

Cate dintre noi nu au sarit peste aceasta etapa a demachierii, atat de necesara pentru a termina, asa cum se cuvine, o seara obisnuita? Cu toate acestea, acest gest ocupa primul loc in randul ingrijirilor specifice pentru ten, deoarece permite curatarea pielii de impuritatile acumulate in timpul zilei.

Un reflex in viata de zi cu zi!

Nu e ca si cum nimeni nu ne-ar fi informat vreodata: fie ca este vorba de medic dermatolog sau de esteticiana, ambii straduindu-se in nenumarate randuri sa ne convinga care sunt beneficiile unei demachieri zilnice corect efectuate, folosind produse adaptate!

Desigur, nu este o tragedie daca ti se mai intampla intr-una din seri sa adormi fara a te demachia! Retine insa, pe termen lung, absenta unei demachieri zilnice, asociata cu excesul de sebum, conduc la formarea comedoanelor, accelerarea aparitiei ridurilor, tenul devine din ce in ce mai incarcat, aproape sufocandu-se!

Ideal ar fi ca tenul sa beneficieze de o dubla ingrjire zilnica: curatarea fetei de dimineata, esentiala pentru pregatirea pielii pentru machiaj, capitala seara, pentru a indeparta impuritatile (chiar daca nu porti machiaj).

Pe de alta parte, demachiantele de azi, nu sunt facute doar pentru a curata pieleea, ci si pentru a-i conferi mai multa suplete si catifelare!
In orice caz, orice efort este in zadar, daca aplici o crema hidratanta sau antirid pe o piele care nu a fost in prealabil curatata sau demachiata!

Ce produse demachiante sa folosim?
O piele sanatoasa, ten ca de piersica, privire intensa… Daca azi exista din ce in ce mai multe adepte ale machiajului, apoi si exigentele in alegerea produselor au crescut.

In prezent, demachiantele sunt concepute pentru a curata cu blandete atat fata, cat si zonele sensibile- zona de contur a ochilor si buzelor.

Aceste produse de ingrijire au actiune hidratanta, tonifianta, revitalizanta, nutritiva si chiar antiaging, in functie de tipul de piele (normala, mixta\grasa, sau uscata si sensibila). Insa ceea este si mai atractiv este diversitatea ofertei in materie de textura si ingrijire.

Pentru a te demachia ai de ales intre:

Lapte demachiant: clasic si mereu la moda, laptele demachiant poate fi gasit azi in flacoane cu pompita, respecta filmul de protectie al pielii si poate satisface si cele mai exigente gusturi in materie de textura (cremoasa sau fluida). Este recomandat in special pentru pielea normala si mixta sau uscata. In schimb, confera pielii o senzatie deosebita de confort.

Apa termala: acest produs este perfect daca esti mereu grabita, deoarece curata si tonifiaza pielea dintr-o singura miscare; nu se clateste si confera pielii o senzatie placuta de prospetime. Se adreseaza tututror tipurilor de piele, chiar si celor mai sensibile!

Gel si crema: in mod special recomandate pentru pielea mixta si grasa, acestea curata tenul in profunzime, lasand o piele neteda, fara impuritati, revitalizata si hidratata. In general, se indeparteaza clatind cu apa calduta, dupa fiecare utilizare.

Spuma: usor de utilizat, are un efect astringent si se recomanda in cazul pielii grase si acneice. Se utilizeaza sub forma de emulsie, pe pielea umeda.

Servetele demachiante: sunt produse de tip 2 in 1, destinate tuturor tipurilor de piele. Sunt deosebit de practice si le poti folosi chiar si la birou.

Pentru a-ti imbunatati machiajul, este necesar sa folosesti si un produs tonifiant care sa elimine si ultimele urme de machiaj si care sa inchida porii; daca nu, il poti inlocui cu apa termala pe care sa o pulverizezi pe fata, ori de cate ori este necesar!

In final, poti adauga la demachierea zilnica si un gomaj al fetei efectuat o data sau de doua ori pe saptamana, pentru a elimina celulele moarte si a reface epiderma, redandu-i aspectul sau stralucitor.

Pentru ca noaptea sa te faca si mai frumoasa…!

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....