CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Rasfata-ti corpul asa cum merita!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1394 Publicat la data: 2009-10-19 Autor: Saloane.ro

Rasfata-ti corpul asa cum merita!

Dusul- revigorant si tonifiant!
Mai rapid si mai energizant decat baia, dusul este ideal pentru a te revigora. Aplica sampon si balsam si masca capilara de la inceput, pentru a lasa un timp sa actioneze.

Utilizeaza produse de curatare blande pentru a nu afecta protectia naturala a pielii tale. La finalul dusului, aplica un jet de apa rece de jos inspre partea de sus a corpului, pentru a tonifia tesuturile si a stimula circulatia.

Si baia este o arta!

Se spune deseori, ca baia este mai putin igienica si ca inmoaie tesuturile. Cu toate acestea, efectuata corespunzator, are si beneficii reale: la mai putin de 20 grade C, activeaza circulatia; la 25 de gradeC, tonifiaza tesuturile si combate retentia apei. La 37 de grade, are efect calmant si relaxant (nu mai mult de 15 minute).

Optand pentru un produs optim, baia este un moment de ingrijire si relaxare pentru corp. Folsoseste, in special, uleiuri esentiale (lavanda pentru un efect detensionant, eucalipt pentru un efect energizant (ceea ce face din acest ritual o adevarat placere).

Hidratarea- indispensabila!

Apa prea dura, epilare, sub actiunea hainelor, dar si datorita fluctuatiilor hormonale… stratul hidrolipidic al pielii este agresat continuu. De aceea, hidratarea zilnica indiferent de varsta, este indispensabila pentru protejarea si refacerea pielii. Lapte de corp, ulei, crema: gama de optiuni este destul de larga. Insa ideale sunt produsele imogatite cu antioxidanti, (vitamina B5, de exemplu) si substante active hranitoare (vitamina B5, karite).

Mai ales iarna, datorita frigului, procesul de oxigenare al celulelor este blocat. Rezultat: stratul hidrolipidic al pielii devine fragil. Pentru a-l intari, este necesar, mai mult ca niciodata, sa iti hidratezi pielea in fiecare zi. Alege creme grase, pe baza de substante active hranitoare (unt de karite, ceara de albine, glicerina), care vor fi absorbite de piele printr-un masaj sustinut.

Binefacerile exfolierii:
Prin actiunea microparticulelor, prin gomaj, se indeparteaza celulele moarte, permitand o mai buna oxigenare a pielii si o mai buna patrundere a activilor hidratanti si hranitori. In plus, pielea se va bronza uniform. Gomajul permite, in egala masura, o epilare eficienta eliberand firele de sub piele.

Un gomaj efectuat o data pe saptamana este suficient. Alege produse specifice pentru corp si aplica-le prin masaj circular, de jos in sus, insistand pe zonele rugoase, (cot, genunchi, calcaie) si cu blandete pe zonele sensibile (sani, gat…).
Dupa exfoliere, nu trebuie sa uiti si de hidratare!

 Ingrijirea picioarelor- un must!
Afectate in viata de zi cu zi de mers, incaltaminte, si picioarele au nevoie de ingrijiri speciale!
O data pe saptamana, curata calcaiele cu ajutorul unei pietre ponce inmuaiata, iar odata pe luna acorda-le ingrijiri complete: hidratare, exfoliere cu o crema exfolianta specifica, masajul talpilor. Daca sunt foarte uscate, apeleaza la o masca: aplica un strat gros de crema de galbenele, apoi incalta niste sosete de bumbac in timpul noptii. Efect garantat: a doua zi picioarele tale vor fi mult mai fine!

Eterna problema: transpiratia!

Este un fenomen cat se poate de natural; rolul sau este capital in mecanismul termoreglarii, de aceea transpiratia nu trebuie stopata! Cu toate acestea, daca este in exces, devine jenanta, insa o putem diminua.

In acest scop, exista tot felul de produse:
Astringente, pe baza de saruri de aluminiu, acestea actioneaza blocand canalul sudoripar, diminaunad secretia cu pana la 40-60%. Cu toate acestea, aciditatea lor crescuta impune luarea unor masuri de precautie (aplicarea lor pe pielea uscata, neiritata).

Deodorantele incearca sa elimine mirosul corporal, fara a modifica volumul transpiratiei. Se adreseaza in general persoanelor cu transpiratie moderata!

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....