CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Pune bazele unui machiaj irezistibil

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1772 Publicat la data: 2009-10-16 Autor: Saloane.ro

Pune bazele unui machiaj irezistibil

Uita de graba atunci cand aplici aceasta crema - maseaza usor crema pe ten pana la absorbtia completa pentru a impiedica formarea unei pelicule lucioase care poate strica efectul intregului machiaj, produsele nemaiputand sa intre in piele. Alege crema baza de machiaj in functie de necesitatile tenului tau. Astfel, daca ai un ten gras, opteaza pentru o baza de machiaj matifianta, anti-imperfectiuni si care nu contine ulei; daca ai un ten sensibil, alege o baza de machiaj hipoalergica si non-comedogena. Daca tenul tau este predispus la cuperoza, alege o baza de machiaj care poate neutraliza roseata. In cazul lipsei de stralucire, alege o baza de machiaj iluminatoare care poate uniformiza culoarea tenului.

In caz ca nu esti sigura de alegerea facuta in cazul unei baze de machiaj, urmareste un singur indiciu: starea de bine a tenului tau. Daca produsul iti lasa o senzatie comfortabila pe piele, atunci ai facut alegerea potrivita, deoarece nu trebuie sa iti simti tenul incarcat sau uscat dupa aplicarea bazei de machiaj. Aplicarea bazei de machiaj difera in functie de produsul ales si de consistenta lui. Astfel, daca optezi pentru un fond de ten lichid, va trebui sa aplici cateva puncte de produs pe gat, barbie, obraji si frunte. Pentru a uniformiza culoarea pe ten, foloseste-ti degetele si maseaza intreaga fata - nu uita de zona gatului, pentru a evita obtinerea unui efect de masca.

Daca folosesti o crema baza de machiaj, aplic-o cu ajutorul unui buretel cosmetic sau al unei pensule pentru a uniformiza culoarea pe intregul ten - dinspre centrul fetei inspre marginile ei exterioare. Daca aplici un corector, foloseste-l dupa aplicarea fondului de ten pe zonele pe care doresti sa le estompezi (cearcane, zone cu acnee) si uniformizeaza culoarea masand delicat cu degetele. Poti opta si pentru folosirea unei pudre pentru a fixa corectorul si fondul de ten. Pudra iti va pregati tenul pentru pasul urmator: aplicarea fardului de obraz. Pudra sub forma de pulbere se aplica cu ajutorul unei pensule - inmoaie pensula in pudra pulbere si scutur-o apoi pentru a indeparta excesul de produs. Pudra trebuie aplicata prin urmarirea directiei de crestere a firelor de par - asta pentru a obtine o aplicare cat mai uniforma. Daca optezi pentru pudra compacta, va trebui sa tamponezi usor tenul folosind aplicatorul pe zona T a fetei pentru a indeparta excesul de luciu al fetei.

Gandeste intr-un mod proaspat si plin de energie. Sarbatoreste-ti individualitatea si starea de bine.

Sursa: www. lady4ever.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....