CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiaza-te cu atentie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1709 Publicat la data: 2009-10-16 Autor: Saloane.ro

Machiaza-te cu atentie

UNU - Purtarea unei linii de contur a buzelor de culoare inchisa nu mai este de mult in trend. Regula de astazi este sa folosesti un creion de buze intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a rujului, cu aspect cat mai natural.

DOI - Trasarea conturului buzelor in afara celui natural nu este o alegere buna. Pastreaza linia naturala a buzelor tale. Glossul de buze care mareste buzele se poate gasi foarte usor pentru a obtine un efect de volum.

TREI - Trasarea sprancenelor este de asemenea parte din trecut. Acum exista pudra pentru sprancene pe care o poti folosi pentru a obtine un aspect natural.

PATRU - Creionul de ochi are doua taisuri. Iti poate da un aspect sexy dar daca trasezi o linia prea mult in afara coltului ochiului rezultatul va fi total negativ. Machiajul Cleopatra nu se poarta in machiajul de zi cu zi.

CINCI - Ingreunarea genelor cu mascara in exces nu va avea un rezultat apreciabil. Mai bine cumpara un rimmel mai scump pentru a evita genele ingreunate pe care ti le incarca mascara de proasta calitate.

SASE - Fardul de obraz tipator s-a purtat in anii ´80. Acum trebuie sa folosesti o pensula mare pentru a intine foarte bine fardul de obraz. Nu vrei ca lumea din jur sa se uite doar la obrajii tai...

SAPTE - Mascara este disponibil in diferite culori, cum ar fi turcoaz. Adolescentii pot folosi aceasta culoare fara nicio grija, dar pentru un look sofisticat opteaza pentru un albastru inchis.

OPT - Multe femei fac aceasta greseala... pun fondul de ten peste zonele cu probleme. Mai intai trebuie tratata problema, iar acum exista foarte multe retete care chiar dau rezultate positive, de la creme, ceaiuri, masti pana la tratamente laser. Daca ai acnee opteaza pentru farduri minerale.

NOUA - Fondul de ten trebuie intins foarte bine in zona maxilarului. Multe femei fac greseala de a nu intinde bine fondul de ten iar rezultatele pot fi dezastruase. Alege o culoare cat mai apropiata de culoarea tenului tau si foloseste un buretel atunci cand il aplici.

ZECE - Pana acum cativa ani se contura ochiul pana la jumatate cu creion. Astazi, sfatul este sa maresti ochii cu un aspect soft prin aplicarea unui crieon pulbere deasupra si dedesubtul ochiului.

O femeie frumoasa este cea care are incredere in sine si se intretine, are controlul asupra look-ului sau. Primul lucru care creeaza impresia despre o persoana il reprezinta fata, astfel acorda mare atentie si timp modului in care te machiej, in fiecare zi! Nu uita de asortarea hainelor potrivite siluetei tale...

Sursa: www. lady4ever.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....