CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiaj: naturalete sau stralucire

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1816 Publicat la data: 2009-10-16 Autor: Saloane.ro

Machiaj: naturalete sau stralucire

Este la moda sa porti un machiaj cat mai natural in timpul zilei daca, ai bineinteles, o piele frumoasa. Daca ai probleme, poti acoperi zonele nedorite cu machiaj, dar cat mai putin posibil. Culorile care se poarta sunt naturale: maro, argintiu, auriu, nuante inchise de rosu, verde si albastru. Astfel, este de preferat un machiaj natural si luminos.

Daca te duci la serviciu sau la studii ai nevoie de un machiaj usor pentru a arata extraordinar. Totusi, daca tu consideri ca nu arati excentrica astfel, simte-te libera sa aplici orice fel de machiaj iti doresti. Mai mult, in unele circumstante este chiar mai bine sa arati diferita si nu naturala. Ai grija sa nu aplici prea multa stralucire.

Cand vine vorba de machiajul de zi si de seara, este usor - machiajul de zi este natural, iar cel de seara este stralucitor. Daca preferi machiajul stralucitor, alege cu grija, deoarece daca va arata precum un machiaj de seara aspectul tau poate deveni ridicol in timpul zilei.

Cel mai important aspect il reprezinta stilul tau. Daca adopti unul elegant sau de obicei porti culori inchise fie deschise, tonurie inchise de rosu, galben, verde si albastru, ar trebui sa aplici un machiaj luminos. Asortarea culorilor cu imbracamintea sau cu accesoriile iti va asigura un aspect foarte frumos. De exemplu daca porti haine negre si accesorii argintii, aplica un machiaj argintiu si un mascara negru. Daca stilul tau este jucaus si colorat, trebuie doar sa alegi culoarea principala. Spre exemplu, daca imbracamintea ta consta in mai ulte culori dintre care predomina galbenul si albastrul, alege o culoare albastru pentru machiajul ochilor si mascara albatru. Machiajul va adauga sarm stilului tau.

Ultimul, dar nu cel din urma lucru la care trebuie sa te gandesti este santatea tenului tau. Machiajul strica fata. Poate nu ai observat, dar pielea ta este atacata. Asa ca trebuie sa fii sincera cu tine. Daca jobul tau nu necesita un look perfect, este de preferat sa nu devii obsedata de moda, iar daca stilul tau este complet si fara machiaj nu aplica unul straluctior, sidefat. Machiajul luminos si usor trebuie sa consiste din pudra (doar daca consideri sa pielea ta nu este perfecta) si mascara (pentru a-ti pune in evidenta ochii).

Machiajul nu este necesar precum cred multe femei. Multi barbati considera atractive multe femei naturale. Asa ca daca nu este o necesitate reala in a aplica machiaj in fiecare zi, nu o face. Iar daca este vital sa il porti, ai grija ce fel de produse folosesti.

Sursa: www. lady4ever.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....