CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Creionul khol - unul, dar bun!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1720 Publicat la data: 2009-10-16 Autor: Saloane.ro

Creionul khol - unul, dar bun!

Pe podiumurile de moda, creionul khol isi face reintoarcerea triumfala. Este detaliul make-up cel mai in tendinte la ora actuala.

Intens si profund, creionul khol negru confera emotie privirii si face ca albul ochilor sa fie si mai alb si mai stralucitor, oferind purtatoarei o alura sexy si stil. Poate fi asociat tuturor tonalitatilor de fard de pleoape, nunatele deschis devin mai putin banale, iar cele inchise sunt cu atat mai languroase si senzuale. Este ideal pentru ochii de culoare deschisa sau inchisa.

Creionul beige-rosé este foarte in tendinte pentru a te juca cu nuante inghetate pe o privire rece. Poate fi ales intr-o nuanta pastel-brumat, irizata sau chiar sidefata, cu conditia sa ii conferi profunzime si mister cu gene acoperite cu o nuanta inchisa de mascara pe un ten incalzit cu o pudra bronzanta.

Trebuie sa indraznesti, dar rezultatele sunt superbe deoarececreionul khol alb mareste ochii si da profunzime privirii. Se traseaza o linie in coltul intern al ochilor, sus si jos, la radacina genelor si pana la jumatatea ochilor. Pentru un rezultat ultra-chic, genele sunt invelite in mascara, iar pleoapa este imbracata cu un halo de fard pudra beige, ocru.

Creionul se aplica trasand o linie la interiorul ochiului, la radacina genelor. Trasati intotdeauna linia din exterior spre interior pentru a nu depasi linia genelor. Daca mina este un pic uscata, folositi trucul celor mai buni make-up artisti de studio care incalzesc mina creionului la o lampa bine incalzita. Pentru a impregna bine mucoasa superioara si a depasi lejer mucoasa inferioara, inchideti ochii foarte puternic si strangeti din ei ca si cum ati plange.

Truc: Pentru a evita ca mici particule din pudra sa cada pe pleoapa inferioara si sa dea aspectul de "ochi invinetit" actionati ca profesionistii: puneti un servetel de hartie la radacina genelor inferioare pentru ca excesul sa cada fara sa murdareasca pleoapa!

Este bine de stiut ca un creion khol prea inchis sau deschis trebuie evitat daca ochii sunt prea apropiati. In schimb, un khol deschis este usor de purtat oricare ar fi forma ochilor cu conditia sa ai gene bine definite cu un mascara pentru a acentua privirea si a te juca cu contrastele.

Sursa: www. lady4ever.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....