CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Tipsuri pentru o talie de viespe!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2440 Publicat la data: 2009-10-01 Autor: Saloane.ro

Tipsuri pentru o talie de viespe!

Afla acum cateva secrete ca sa-ti pui in valoare silueta!

 

Prea rotunda sau prea slaba, niciodata nu esti multumita de silueta ta…. Ti-ai dori sa ai o talie de viespe si forme feminine? Invata sa te joci cu hainele pentru a-ti pune in evidenta silueta!

Daca nu ai talie marcata:

Daca nu ai forme, sau o talie putin definita, trebuie sa creezi impresia de taietura la nivelul siluetei. Pentru aceasta, pune-ti formele in valoare optand pentru un decolteu rotund, foarte potrivit daca ai sani mici si pantaloni cu talie inalta, care creeaza efectul de posterior "pin-up”.

Pentru a accentua efectul de “taietura”, te poti juca cu anumite nuante, evitand o infatisare “total look” in negru, care are tendinta de a uniformiza corpul femeilor cu o tenta de masculinitate.

Alege, de exemplu, pentru partea de sus, un top cu motive la nivelul pieptului (pentru a conferi volum), iar in partea de jos, o piesa uni in nuanta diferita. In egala masura, in partea de sus, piesele trebuie sa fie cat mai scurte (cel mult pana la nivelul coapselor) si cat mai mulate!

Daca esti plinuta:

Si in acest caz, ideea este ca trebuie sa iti marchezi talia si sa structurezi aspectul general, de aceasa data, camufland rotunjimile. In primul rand, opteaza pentru decolteul in V, adanc, ce va atenua rotunjimile din partea de sus si va lungi silueta. Apoi, alege culori sobre si mate pentru a crea o armonie, taiata apoi la nivelul taliei, cu ajutorul unei centuri late. Cu cat esti mai plinuta, cu atat cureaua trebuie sa fie mai lata.

Pentru partea de jos, poti opta pentru un pantalon sau o fusta pe talie, din ce in ce mai larg de la coapse, spre partea de jos, pentru a crea o discrepanta intre cele doua parti.

Daca esti foarte plinuta, renunta la ideea de centura in schimbul rochiilor mulate in partea de sus si foarte ample din talie (evazat de la coapse). Acestea creeaza impresia de miscare, atenuand colaceii nedoriti!

Cum poti trisa ca sa ai o “talie de viespe”:
Pentru a obtine efectul de talie de viespe, nu ai deca sa copiezi stilul specific anilor 50’ -60’: indrazneste si poarta fuste bufante, materialele cu efect de volum, pentru un contrast mult mai puternic. “Talia de viespe” este un mod eficient de a masca soldurile.

In plus, piesele din materiale suple, precum crep-ul de matase, care sunt deosebit de elegante purtate largi, vor marca talia. Materialele stretch trebuie sa dea impresia de fluiditate.

In ceea ce priveste jacheta, evita lungimea medie, ce cade drept, fara a marca talia, dar si jacheta scurta, daca esti lata in bazin, care nu te avantajeaza. Mai degraba, orienteaza-te catre jachetele cu centura in talie sau pana la jumatatea coapsei!

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....