CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Buze intotdeauna sexy!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1484 Publicat la data: 2009-09-29 Autor: Saloane.ro

Buze intotdeauna sexy!

Buze mai pline


Cand vine vorba de inovatie, domeniul produselor cosmetice isi face de cap. Pentru ca femeile au fost si vor fi intotdeauna in cautarea frumusetii, solutiile inedite le vin in ajutor. In aceasta categorie intra si "lip plumpers", adica acele gloss-uri care contribuie la marirea buzelor.

Principiul care sta in spatele acestora este foarte simplu. Buzele sunt foarte bine vascularizate, iar pielea care le acopera este foarte subtire. De aceea, substante usor iritante, inflamatoare, precum mentolul sau capsaicina cauzeaza dilatarea vaselor de sange. Cand vasele de sange se dilata, buzele se maresc in volum. Pe langa asta, buzele capata un rosu mai intens decat in mod normal, ceea ce este foarte sexy.

Exfolierea


Buzele uscate nu sunt niciodata sexy. Nimeni nu isi doreste sa sarute o pereche de buze uscate si aspre... Cea mai buna solutie este exfolierea. Desi suntem obisnuite cu acest procedeu de infrumusetare, buzele sunt de cele mai multe ori omise.

Pentru a inlatura pielea moarta de la suprafata lor, aplica un balsam de buze foarte gras si hidratant. Lasa-l pe buze cel putin o jumatate de ora, avand grija sa nu se stearga. Cand buzele tale sunt moi, semn ca pielea moarta si-a pierdut din rigiditate, sterge balsamul si freaca usor buzele cu o perie pentru fata sau cu periuta de dinti. Vei observa bucatele mici de piele care se desprind. Imediat dupa ce ai incheiat exfolierea, reaplica balsamul de buze.

Iti musti buzele?


Rosul unghiilor este un obicei urat. La fel este si rosul sau muscatul buzelor, diferenta este ca acesta poate fi si foarte dureros. Obiceiul de a musca buzele are adesea scopul de a indeparta pielea uscata. Daca iti exfoliezi regulat buzele, nu vei mai avea ce sa rozi de pe ele si vei renunta treptat la acest tic. O alta varianta este sa folosesti constant ruj, pentru ca teama de a nu se sterge sa te impiedice sa iti mai musti buzele.

La fel cum exista substante sau lacuri de unghii cu gust neplacut, exista si balsamuri pentru buze cu gust neplacut. Este o solutie mai radicala, dar merita a fi luata in calcul cand celelalte dau gres.

Hidratare intensa


Pentru ca se uda constant, buzele se deshidrateaza foarte usor. Foloseste cu regularitate un balsam de buze. Grasimile continute de balsam blocheaza umezeala pe suprafata pielii, impiedicand uscarea. Alege intotdeuna un balsam cu factor de protectie solara. Pielea buzelor este subtire si lipsita de melanina, pigmentul care protejeaza impotriva razelor ultraviolete, ceea ce inseamna ca este si mai sensibila la soare. Agresiunea razelor solare asupra buzelor se acumuleaza de-a lungul anilor daca nu le protejezi, efectele fiind petele sau aparitia cancerului.

Buze frumoase, dar si sanatoase


Ceea ce uitam adesea este ca buzele noastre sunt destul de sensibile la infectii sau leziuni. Una dintre cele mai mari greseli este folosirea gloss-urilor sau rujurilor cu mult dupa expirarea termenului de valabilitate. Pentru ca cele mai multe femei au obiceiul de a-si face o adevarata colectie de gloss-uri si rujuri, in cele mai diferite nuante, durata de folosire a unui gloss se intinde la mult peste cele 6 luni, atat cat este recomandat sa il pastrezi dupa desigilare. De-a lungul timpului, in special in cazul gloss-urilor, bacteriile se acumuleaza si pot provoca infectii la nivelul buzelor.

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....