CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Creme de frumusete facute acasa

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4076 Publicat la data: 2009-09-17 Autor: Saloane.ro

Creme de frumusete facute acasa

Cremele naturale se feresc de lumina ca sa li se conserve principiile active cat mai mult tomp. Ideal e sa le pastrezi in frigider, in recipiente mici de lut, ceramica sau sticla. In aceste conditii, cremele tin trei saptamani, iar lotiunile tonice si laptele de corp, o saptamana. In schimb, mastile si solutiile pentru gomaj se folosesc imediat dupa preparare.

Crema pentru ochi

Ai sub ochi cearcane sau pungi? Pulverizeaza apa pe fata si pune-ti pe ochi cartofi cruzi rasi sau comprese imbibate in suc de cartofi. Lasa sa actioneze 15-20 de minute. Daca ti se pare complicat, chiar inainte sa te culci, inmoaie in apa dintr-o cana doua pungute cu ceai la plic si pune-le la frigider peste noapte. Cand te trezesti, pune plicurile usor stoarse peste ochi si lasa-le sa actioneze 5 minute.

Demachiant cu castravete

Da prin razatoare sau piseaza cu blenderul 80 g de castravete curatat de coaja. Amesteca pasta cu 15 ml de lapte crud, apoi pune amestecul pe foc, fierbe-l 4-5 minute si lasa-l sa se raceasca. Pune totul intr-o sita si lasa la scurs. Toarna intr-o sticluta solutia fluida care rezulta si pune-o in frigider. Poti sa pastrezi demachiantul pana la 8 zile, la rece si in intuneric.

Balsam de buze

Topeste pe flacara 15 g de ceara de albine. Ia de pe foc si adauga 12 ml de ulei de migdale, 5-10 ml de apa de trandafir si o picatura de ulei esential de lamaie. Amesteca bine, lasa sa se raceasca si toarna continutul intr-un bol mic.

Crema pentru gomaj se foloseste imediat dupa preparare, aplicandu-se pe piele cu miscari circulare

--> Pentru corp: pune intr-un castronel o jumatate de lingurita cu sare grunjoasa - sau, daca ai in casa, sare marina - 5 linguri cu ulei vegetal (masline, struguri sau susan) si 6 picaturi de ulei esential de levantica sau de santal.

--> Pentru fata: amesteca 3 lingurite cu zahar si 3 cu apa calduta. Aplica pe fata cu miscari circulare si ascendente, insistand pe zona T (frunte, barbie si nas), apoi clateste-ti bine fata cu multa apa.

Lotiune tonica

Decojeste o lamaie si o portocala si taie cojile cat mai subtire posibil. Pune-le in 200 ml de apa minerala acidulata si lasa-le sa stea inmuiate peste noapte. Dimineata, strecoara zeama si las-o putin la rece. Poti sa folosesti si flori sau frunze de plante aromatice, pe care le inmoi in 250 ml de apa fiarta. Lasi sa se infuzeze timp de 15 minute inainte sa strecori solutia. Daca pielea ta e grasa sau mixta, foloseste flori de levantica si de menta. Daca ai pielea sensibila sau normala, foloseste tei si nalba mare sau petale de trandafir macerate peste noapte in apa plata. Daca ai pielea sensibila si matura, foloseste verbina si sunatoare. Este de preferat sa prepari acest tonic in fiecare seara, pentru ca principiile se neutralizeaza dupa 12 ore.

 Masca de frumusete pentru corp

Amesteca 4 linguri de miere cu 120 ml de apa, 3 lingurite cu ulei de masline si 2 linguri cu suc proaspat de fructe sau de legume. Aplica pe tot corpul si lasa sa actioneze 30 de minute, apoi fa dus. Sampon regenerant Freaca 2 galbenusuri cu o lingura de tinctura de brusture si una de urzica si o lingurita de sapunarita (planta uscata si sfaramitata). Cu jumatate din acest amestec, maseaza-ti parul bine umezit, frecand radacinile, apoi clateste si repeta din nou operatiunea, insistand mai mult pe par. Se prepara de fiecare data cand ai nevoie.

Crema nutritiva

Amesteca o lingura de smantana cu una de miere, apoi adauga o lingura cu suc de morcovi. Aplica amestecul pe ten, dimineata si seara, dupa ce ai folosit tonic. Lasa sa actioneze cel putin 5 minute si indeparteaza grasimea cu un servetel usor umezit. Aceasta crema se pastreaza in frigider maxim 3 zile.

Crema antirid pentru ochi

Amesteca o lingurita de ulei de masline cu o picatura de ulei de migdale dulci. Aplica in jurul ochilor in fiecare seara, inainte de culcare. Demachiant universal Macina 40 g de radacina de nalba si 5 g de radacina sa sapunarita si pune praful intr-un litru de apa. Lasa la macerat 3 ore, apoi fierbe pana scade la jumatate si strecoara. Se poate pastra in frigider 7 zile. Pentru a-i da un miros placut, poti adauga la macerat petale de trandafir sau flori de levantica.

Masca pentru fata

REVITALIZANTA: Demachiaza si curata foarte bine tenul. Amesteca un galbenus cu o jumatate de lingurita de ulei de masline. Aplica amestecul pe fata cat mai uniform si maseaza usor, lasa sa stea 15-20 de minute si spala cu multa apa. Sterge-te prin tamponare si aplica apoi crema de zi sau de noapte.

DE IMPROSPATARE: Da prin razatoarea mica doi morcovi potriviti si adauga cateva picaturi de ulei de migdale sau de struguri, amestecand bine. Aplica compozitia pe fata si las-o sa actioneze 15 minute, apoi spala cu multa apa. NUTRITIVA: Rade sau paseaza in blender un fruct de avocado, adauga cateva picaturi de ulei de masline si amesteca bine. Aplica preparatul pe fata, ferind conturul ochilor si lasa sa actioneze 15 minute. Spala la final cu apa din abundenta.

Crema pentru epilat din zahar

Topeste 200 g de zahar, adauga zeama de la o lamaie si amesteca pana da in clocot. Daca a capatat o consistenta medie, precum a cerii, stinge focul si las-o sa se raceasca. Daca nu are consistenta optima, las-o sa mai scada. Aplic-o cand e calduta pe piele si pe suprafete mici; las-o sa se raceasca si indeparteaz-o prin rulare de jos in sus.

Sursa: www.femeia.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....