CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / 12 sfaturi esentiale pentru frumusete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 37141 Publicat la data: 2009-09-15 Autor: Saloane.ro

12 sfaturi esentiale pentru frumusete

1. Demachiaza-te inainte de culcare. Ideal ar fi sa te demachiezi de cum ajungi acasa, daca nu intetionezi sa mai iesi. Sau, daca intetionezi sa iesi seara, demachiaza-te, totusi, fa pana la capat toate operatiile de curatire, apoi machiaza-te din nou, pentru ca machiajul sa arate proaspat si sa fie potrivit cu ora. Nici intr-un caz nu trebuie sa dormi cu rimel pe gene, cu pudra, cu fard, cu fond de ten. Porii trebuie sa respire la un moment dat.
2. Curata tenul cu regularitate. Chiar daca nu te-ai machiat, produsele de curatare tot trebuie folosite zilnic pentru a indeparta praful si alte depuneri de pe piele, plus sebumul produs. De obicei, folosim aceeasi emulsie demachianta potrivita tenului nostru. Apoi putem folosi o lotiune tonica si / sau hidratanta. Vei vedea ce se ia pe discheta demachianta si te vei bucura ca ai scapat de asemenea impuritati. Daca ai umblat mult pe afara, daca a batut vantul sau daca ai fost in service cu masina, va trebui sa folosesti doua sau mai multe dischete, pana cand nu se mai ia nimic. Nu neglija gatul si decolteul. Sunt expuse la fel ca si fata. Apa nu este suficienta. Poti face o experienta: spala-ti fata cu apa (sapunul nu este recomandat pe fata), apoi foloseste un produs de curatat. Vei vedea ca apa n-a reusit sa indeparteze impuritatile intrate in pori. O data sau de doua ori pe saptamana, poti sa faci un pieling, o baie de aburi... ma rog, operatii mai radicale.
3. Foloseste creme cu factor de protectie solara. Soarele arde si deshidrateaza. Cu alte cuvinte, imbatraneste. Nemaivorbind de cazul in care ai o sensibilitate aparte la razele solare. Nu te lasa pacalita de nori sau de anotimp. Dupa cum stii de la mare, soarele arde si printr-un strat subtire de nori. Iar in zilele insorite de iarna, cand pomii sunt desfrunziti si umbra e putina, efectul soarelui asupra pielii, combinat cu frigul excesiv poate fi si mai intens decat vara.
4. Hidrateaza-ti tenul. Si iarasi adaugam la fata gatul si decolteul. Expunerea la soare dar si la frig duc la deshidratare. Stim ca baza celuleor este apa. O piele deshidratata este o piele care imbatraneste prematur. Mai mult, pielea incearca sa compenseze cum poate deficitul de apa si poate sa aiba reactii neplacute: roseata, pete, exces de sebum, acnee. Inainte de iesi din casa, foloseste o lotiune hidratanta, apoi aplica o crema hidratanta.
5. Foloseste instrumente pentru machiat curate. Pensulele pentru farduri se pot spala cu apa calda si sapun. Spatulele si buretii trebuie inlocuite. In timp, ele aculeaza de pe fata sebum, acesta favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si pot deveni iritante. In plus, isi pierd calitatile initiale si nu-si mai fac treaba cum trebuie.
6. Triaza-ti fardurile. Daca ai unele pe care nu le-ai mai folosit in ultimul an – sau niciodata –, gandeste-te de ce nu le-ai mai folosit si vei descoperi ca poti sa te descotorosesti de ele. Altfel, poate vei fi tentata vreodata sa te machiezi cu ceva care nu-ti place sau nu ti se potriveste. De altfel, produsele cosmetice au si ele un termen de garantie. Uita-te la data expirarii de pe ambalaj si arunca-le daca aceasta a trecut.
7. Hidrateaza-ti organismul. Bea suficienta apa. Pielea nu este doar un invelis. Este considerata un organ activ si este in legatura cu intreg organismul. Daca ai un deficit de hidratare, acest lucru se va repercuta si asupra pielii. Nu numai din exterior trebuie sa o hidratam ci si din interior. Circulatia lichidelor prin corp asigura si eliminarea toxinelor, o conditie in plus pentru mentinerea tineretii si frumusetii. Aportul zilnic de lichide trebuie sa fie de 1,5 – 2 l, incluzand mancarea si apa sau alte lichide baute. Este preferabila apa, pentru ca nu aduce in organism zahar sau alte substante. Tine un pahar cu apa pe birou si bea din cand in cand din el. Nu sunt sanse de supradozaj!

Sursa: www.avantaje.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....