CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / O noua metoda de a scapa de ridurile de expresie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2766 Publicat la data: 2009-08-04 Autor: Saloane.ro

O noua metoda de a scapa de ridurile de expresie

Unul dintre primele semne ale inaintarii in varsta este marcat de adancirea santurilor nazolabiale si aparitia de riduri adanci intre aripa nasului si coltul gurii. Este mai accentuat la persoanele cu o fata hiperkinetica (fata zambitoare) si la fumatori. Se asociaza cu aparitia de riduri fine, radiare dispuse perpendicular pe conturul buzelor si confera fetei un aspect tern, obosit.

Metode de corectare

Exista variate metode de tratare a acestor riduri: de la metode noninvazive cum sunt substantele de umplere injectabile temporare sau permanente, la metode mai invazive ca liftingurile faciale laterale sau mediale. Pacientii care se tem de solutiile radicale, aleg cel mai des corectia cu fillere temporare care sunt substante perfect tolerate de organism si care au o remanenta limitata fiind metabolizate in timp. Corectia acestor riduri depinde de mai multi factori incluzand elasticitatea si grosimea pielii, fisurile dermice cauzate de hiperkinetica fetei, migrarea grasimii faciale odata cu varsta, relaxarea musculaturii fetei, gradul de modificare a volumetriei faciale.

Acidul hialuronic

Ce este?

Una dintre metodele simple si noninvazive de corectie a acestor riduri consta in umplerea lor prin injectare de acid hialuronic. Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil se prezinta sub forma unui gel clar, transparent care se injecteaza sub rid cu un ac foarte fin, in cantitati mici, ameliorand aspectul acestuia. Pentru ridurile nazolabiale se alege un produs cu granulatie mai mare (mai vascos) care se introduce intradermic profund sau chiar subcutanat (in anumite cazuri) pentru un aspect natural, uniform.

Cum?

Procedura este nedureroasa efectuandu-se cu anestezie locala prin aplicarea unei crcme anestezice sau, pentru persoanele mai sensibile se poate recurge la anestezie regionala. Posibilele efecte secundare sunt discrete, o usoara roseata, senzatie de tensiune si mancarime locala. Discomfortul este temporar si dispare, in cateva zile. Aspectul se mentine 6-8 luni, dupa care este necesara reinjectarea. Pentru tratareea ridurilor radiare din jurul gurii se poate recurge de asemenea la injectare de acid hialuronic. Ele se pot injecta individual, cu fillere cu granulatie fina (mai fluide) sau se pot ameliora prin injectarea conturului buzelor. Prin cresterea volumului in zona de contur al buzelor, pielea se intinde schimband complet aspectul in etajul inferior al fetei. O alta metoda pentru aceasta zona, este injectarea de toxina botulinica. Aceasta produce relaxarea muschiului dispus in jurul buzelor, prin a carui contractie se produce ridarea pielii din aceasta zona.

Cine?

Care sunt candidatii ideali pentru aceste metode de corectie? In primul rand pacientul trebuie sa se afle in perfecta stare de sanatate, sa nu aiba leziuni active locale sau adiacente zonei de injectat si sa aiba asteptari realistice in urma tratamentului. Comunicarea dintre medic si pacient este cruciala in astfel de cazuri, fiind esential ca medicul sa inteleaga asteptarile si dorintele pacientului, precum si pacientul sa fie informat despre avantajele si limitele metodei. Tratamentul este simplu si rapid efectul fiind vizibil instantaneu, iar fata capatand un aspect mai tanar, mai odihnit.

Autor: Dana Popoiu
Sursa: www.avantaje.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....