CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 10 sfaturi pentru a obtine un par sexy!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2332 Publicat la data: 2009-08-04 Autor: Saloane.ro

10 sfaturi pentru a obtine un par sexy!

    Ce tip de tunsoare ti se potriveste? De ce prefera modelele sa se spele pe cap cu apa minerala? Cum iti recapeti stralucirea parului? Raspunsurile la aceste intrebari si nu numai le vei afla din urmatorul articol.
    Uneori alegerea presedintelui SUA pare mai usoara decat alegerea tunsorii potrivite. Hillary Clinton ar putea compune un cantec cu refrenul: "Atunci cand iti doresti sa ajungi pe prima pagina a ziarelor trebuie doar sa iti schimbi coafura." Nu este deloc complicat. E de ajuns sa gasesti tunsoarea care ti se potriveste (si coafeza care sa o realizeze) si publicul va fi fericit. Nu conteaza daca ai parul blond sau brunet, lung sau scurt. Cu aceste sfaturi el va redeveni de vis!

* Alege sa mergi la profesionisti!

Daca incepi sa iti ciopartesti singura parul vei arata in cel mai bun caz original, insa de cele mai multe ori prost. De aceea o vizita o data la 6 saptamani la frizer este recomandata. El iti poate oferi o tunsoare potrivita pentru forma fetei tale si pentru tipul tau de par. O tunsoare poate costa cat o pereche de pantofi, mai ales ca pe ea o porti in fiecare zi! Starurile platesc pentru un expert precum Sally Hershberger in jur de 600 de dolari. Ea este stilista lui Kate Moss si Renee Zellweger si are ca motto: "O tunsoare trebuie sa arate dezordonata si sexi."

* Cum iti gasesti coafura potrivita!

Atunci cand vezi o femeie a carei tunsoare iti place nu ezita sa o intrebi daca iti poate da adresa stilistului ei. Astfel poti obtine numele unui profesionist de la un salon micut, care tunde bine si la care iti poti face usor o programare. Cand mergi pentru prima data intr-un salon intreaba de expertii pentru tipul tau de par (de exemplu: cine se ocupa la dumneavoastra de par ondulat?)

* Parul strans la spate arata foarte sexi.

Insa cel mai frumos este sa fie putin dezordonat eventual cu cateva suvite scoase. Poti folosi benzi colorate pentru par, sau alte accesorii care iti vor pune in valoare coada de cal sau cocul.

* Spray si tunsori pentru mai multa stralucire

Spray-urile pentru stralucire cu substante precum uleiul de masline si siliconul fac parul sa luceasca. Daca iti schimbi deseori culoarea parului si te usuci cu foehnul atunci este bine sa nu optezi pentru o tunsoare in scari. O suprafata plana reflecta mult mai intens lumina.

* Mergi la Hair-Spa

Ofera-i parului si pielii tale o rasplata demna de o regina si mergi macar o data la trei luni intr-un Hair-Spa. Acolo vei fi ingrijita cu tratamente intensive (masti si cure), dar si cu diferite tipuri de masaje.

* Produse speciale pentru parul blond

Parul deschis la culoare este fin si sensibil. Daca se murdareste sau este intoxicat cu produse de styling devine rapid mat. Produsele speciale pentru parul blond sporesc rezistent firului de par.

* Poarta breton

 "Bretonul incadreaza orice chip perfect", povesteste stilista de top Lucie Doughty. Parul lung completat de un breton intinereste si ajuta la acoperirea ridurilor fine de pe frunte. Bretonurile scurte a la Audrey Tautou se potrivesc doar pentru tipele extravagante, la celelalte aratand destul de ciudat. Este important ca dupa fiecare uscare cu foehnul sa folosesti un ser anti electrizare. Astfel bretonul va ramane lins si in forma in care a fost tuns.

 * Atentie la produsele pe baza de ceara

Inainte sa folosesti ceara, da-te cu fixative, pe urma usuca-ti putin parul si abia pe urma aplica ceara. E bine sa nu o folosesti in exces pentru ca altfel parul tau va parea rigid.

* Spala-te cu apa minerala

Frigul rapeste umiditatea si stralucirea, de aceea cel mai bine te speli cu apa calaie. La sfarsit poti clati cu apa rece, pentru a elimina stratul de matreata si a lasa parul stralucitor. Multe manechine folosesc apa minerala deoarece aceasta nu contine calc care usuca parul.

* Trusa de prim ajutor impotriva problemelor cu vopseaua de par

Inainte sa te vopsesti singura trebuie sa te documentezi serios! Daca totusi iti iese o culoare cu care nu esti multumita e de ajuns sa te speli imediat cu un sampon anti-matreata de doua ori. A doua zi de dimineata poti face un tratament intensive sau te poti unge cu putin ulei de masline si il poti lasa sa actioneze. Ambele vor inlatura pigmentii de vopsea din firul de par.

Autor: Diana Marasoiu
Sursa: www.bolero.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....