CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 10 gesturi sanatoase ce fac un cuplu mai fericit!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1663 Publicat la data: 2009-06-25 Autor: Saloane.ro

10 gesturi sanatoase ce fac un cuplu mai fericit!

10 gesturi sanatoase ce fac un cuplu mai fericit!

Relatia ta de cuplu scartaie? Poate ca te intrebi si tu care este secretul armoniei si fericirii intr-o relatie? Pai nu ai nevoie decat de putina rabdare, straduinta si mult, mult suflet! Iata cateva tipsuri care sa te ajute sa reaprinzi flacara pasiunii: gesturi mici, pentru rezultate mari!

1. Mergeti la culcare in acelasi timp!

Dati timpul inapoi si amintiti-va de inceputurile relatiei, cand de-abia asteptati momentul sa va retrageti seara, in cuibusorul vostru de nebunii… Cuplurile fericite in general evita sa mearga la culcare in moment diferite. Merg impreuna la culcare in acelasi timp, chiar daca unul dintre parteneri se va trezi, la un moment dat, in toiul noptii, pentru a rezolva cine stie ce treaba neterminata, in timp ce celalalt doarme bustean.

2. Cultivati interese comune!

Dupa instalarea pasiunii, este cat se poate de normal sa iti dai seama ca aveti cateva interese comune! Asadar, este cazul sa nu neglijati cele cteva activitati care va fac placere amandurora. Daca aceste interese comune nu exista inca, incercati sa le dezvoltati. In acelsi timp, asigura-te ca printre acestea se regasesc si interesele tale proprii; acest lucru te va face mult mai interesanta in ochii partenerului, fara a risca sa pari prea dependenta de el!

3. Mergeti intotdeauna unul langa celalat, tinandu-va de mana!

Fata de anumite cupluri care pe strada par distantati de parca ar “trece trenul” printre ei, sau alteori cand unul dintre parteneri pare ca de-abia se mai poate tine dupa celalalt, cuplurile fericite merg relaxate, unul alaturi de celalat, tinandu-se de mana intotdeauna. Ei stiu foarte bine ca este mai important sa fie aproape de cel drag, decat sa se uite in stanga sau un dreapta lor!

4. In dragoste, increderea si iertarea… inainte de toate!

Daca au mici neintelegeri si daca nu le pot rezolva, cuplurile fericite stiu dinainte ca supararea si lipsa de incredere nu aduc nimic bun, preferand mai degraba sa puna pret pe incredere, sa treaca cu vederea, sa ierte sau sa comunice eficient pentru o mai buna intelegere!

5. Insista mai mult pe calitatile partenerului, decat pe defectele sale!

Daca vei cauta la partenerul tau numai defecte, intotdeauna vei gasi cate ceva! Dar si daca vei cauta aspectele positive, vei gasi, cu siguranta, intotdeauna cate ceva! Depinde de ceea ce cauti, pana laurma, insa cuplurile fericite, vor pune accent intotdeuna pe aspectele pozitive!

6. Imbratisati-va intotdeuna cand va intoarceti de la munca!

Am putea spune ca pielea noastra este foarte receptiva la o “atingere placuta” (dragoste) sau “la o atingere neplacuta” (abuz), sau chiar si in absenta oricarei atingeri (neglijare). Astfel, cand cel drag te saluta cu o imbratisare, ti se va inocula ideea ca esti important, pretuit, protejat!

7. Spune-i “Te iubesc!” si “Sa ai o zi buna!” in fiecare dimineata!

Este un mod placut de a cultiva rabdare si mai multa toleranta partenerului tau, in fiecare zi, cand va trebui sa iasa pe usa si sa infrunte tracasul zilnic: trafic, metrou, problemele de serviciu, etc. II vei aduce un mare zambet pe buze!

8. Spune-i “Noapte buna!” in fiecare seara, indiferent de cum te simti!

Acest lucru arata partenerului tau ca oricat de suparata ai fi, ca esti inca alaturi de el, implicat din tot sufletul in aceasta relatie. De asemenea, s-ar traduce prin faptul ca ceea ce voi aveti, este mai mare si mai puternic decat orice alt obstacol!

9. In timpul zilei, vezi “in ce ape se scalda”!

Suna-l pe partenerul taul, cand este la serviciu sau acasa, pentru a vedea ce mai face si cum se simte. Este un mod ideal prin vei sti la ce sa te astepti din partea celui drag la intoarcere, si pentru a te pregati sufleteste si preveni anumite situatii neplacute!

10. Mandreste-te intotdeauna cand esti la bratul iubitului tau!

Cuplurile fericite sunt foarte mandre cand sunt vazute impreuna pe strada, in ipostaze pline de afectiune: mana de mana, sau la brat, sau usor prins de umar de cel drag! Este un fel de a arata lumii intregi cat de mult va iubiti, cat de profunda si puternica este relatia voastra si ca nimeni si nimic nu va poate desparti!
Spre deosebire de cuplurile nefericite, cele fericite au intotdeauna obisnuinte diferite! O obisnuinta este un gest discret pe care il poti face automat si pastra fara prea mare efort! Nu ai nevoie decat de 21 de zile de repetitii zilnice ale unui nou gest, pentru ca acesta sa devina obisnuinta. Astfel, selecteaza unul din cele enumerate mai sus si incearca sa ti-l insusesti si astfel vei fi mai fericita in viata de cuplu!

Articol de: Mihaela Zamfir

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....