CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Dieta in cuplu: Totul este mai simplu in doi!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1257 Publicat la data: 2009-06-24 Autor: Saloane.ro

Dieta in cuplu: Totul este mai simplu in doi!

Dieta in cuplu: Totul este mai simplu in doi!

V-ati gandit de mult timp sa faceti acest pas, dar nu ati avut curajul necesar pana acum? Daca tu si iubitul tau locuiti deja impreuna, obisnuiti sa faceti totul in doi si tot amandoi ati pus cateva kilograme in plus in ultima perioada, atunci probabil ca este momentul sa va schimbati regimul alimentar si stilul de viata apeland la o dieta... dar nu la oricare, ci o dieta de cuplu!
 De ce va fi mai usor sa tineti o dieta impreuna? Pentru ca este mult mai simplu sa va schimbati stilul de viata impreuna, decat daca doar unul dintre voi si-ar schimba obiceiurile alimentare.
In plus, daca amandoi v-ati ingrasat, amandoi va trebui sa si slabiti. Ganditi-va doar, este mult mai simplu sa urmezi o dieta si sa respecti un program de sport atunci cand o faci alaturi de alta persoana, mai ales daca acea persoana este jumatatea ta.
Va veti incuraja atunci cand va fi nevoie, va veti monitoriza mai bine alimentatia si, daca va fi nevoie, unul dintre voi ii va atrage celuilalt atentia atunci cand se va abate de la rutina zilnica de exercitii fizice sau cand va depasi numarul de calorii consumate.
Desigur ca necesarul caloric al femeii este mai mic decat cel al barbatului si nu trebuie sa uitam sa luam in calcul nici activitatea zilnica a fiecaruia, insa indiferent de numarul kilogramelor in plus, fie ca sunt mai multe sau mai putine, amandoi va trebui sa faceti acelasi lucru - sa tineti o dieta sanatoasa si sa faceti sport.
Daca numarul de kilograme in plus pe care le-ati acumulat este acelasi la amandoi, puteti chiar sa faceti un concurs si sa vedeti cine slabeste primul. In felul acesta va veti ambitiona reciproc, iar castigatorul va primi si un cadou.
Veti observa dupa doar cateva zile ca o dieta in doi merge mult mai bine decat o dieta pe cont propriu! Incercati pe cat posibil sa mancati doar trei mese pe zi, eventual cu una sau doua gustari si sa renuntati la chipsuri, popcorn si alte astfel de alimente nesanatoase pe care de multe ori obisnuiati sa le rontaiti cand va uitati la film, de exemplu.
 Alegeti alimente sanatoase precum carnea alba, fructele si legumele si faceti mult sport impreuna si veti vedea ca veti reusi. In plus, activitatile fizice pot fi variate si pot reprezenta o adevarata distractie de cuplu, daca stiti cum sa le imbinati. Nu va rezumati doar la sportul in sala, incercati sa alergati seara in parc, sa jucati tenis in week-end sau sa mergeti sa inotati o data pe saptamana!
Cand vine vorba de alimentatie, trebuie sa tineti cont ca in dieta de cuplu lucrurile merg mai usor si pentru ca il cunosti bine pe celalalt. Atunci cand mergeti la cumparaturi impreuna va fi mai simplu sa nu cumparati ciocolata sau alune, pentru ca acum sunteti doi, iar tentatia va fi indepartata mai usor.
Cu toate acestea, aveti dreptul sa va si rasfatati o data pe saptamana. Puteti chiar sa mergeti la o pizza impreuna, atata timp cat o veti imparti si va veti continua cu regularitate si strictete orele de sport. Nimic nu este prea complicat atunci cand efortul se imparte la doi, iar satisfactia finala va fi dubla daca veti reusi! Succes!

Autor: Andreea Catrina

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....