CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Coafuri potrivite pentru plaja

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1757 Publicat la data: 2009-06-08 Autor: Saloane.ro

Coafuri potrivite pentru plaja

Coafuri potrivite pentru plaja

Gradinile Edenului isi deschid larg portile o data cu sosirea verii, o data cu acele cateva zile de concediu cand ne relaxam trupul si sufletul pe nisipurile aurii ale unei insule exotice. Acele momente sunt momentele cand trebuie sa ne simtim fabulos in pielea noastra, cand trebuie sa avem o piele impecabila si un par de sirena. Iata cateva coafuri care sa te faca sa te simti extraordinar si diferita in fiecare zi de plaja:

ONDULEURI NATURALE

Este un stil de coafat ce arata mai bine cand nu este perfect. Nu trebuie decat sa aplici spuma pentru onduleuri imediat dupa ce l-ai spalat sa invarti suvitele una in jurul celeilalte si sa-l lasi sa se usuce natural. Vei vedea ca de fiecare data cand intri in apa, aceasta va remodela onduleurile cand parul se va usca.

IMPLETITURI

Daca vrei un detaliu care sa te scoata din anonimat, atunci apeleaza la cateva suvite impletite aleatoriu in par. Poti sa optezi pentru impletituri foarte stranse sau cozi grecesti impletite lejer. Partea frumoasa a acestei optiuni este ca o data ce ai intrat in apa coafura ta nu se va strica. COADA DE CAL Nu te gandi la plictisitoarea coada de cal pe care o folosesti cand te grabesti. In zilele linistite de concediu ai timp sa sculptezi coada de cal in modele diferite care sa transforme parul in cel al unei sirene. Poti sa impletesti coada, sa o rasucesti, sa o desfaci in mai multe parti, poti sa o prinzi intr-o parte, in crestetul capului sau la ceafa. Totul depinde numai de propria ta imaginatie.

COCUL CHIC

Cocul este cea mai sigura si mai comoda solutie pentru o zi la plaja, mai ales daca vrei sa eviti sa-ti uzi parul. Incearca un coc simplu, de balerina, la care poti adauga un accesoriu floral usor de indepartat, asortat cu nuantele din costumul tau de baie. Vei construi un look feminin si foarte romantic ce se va integra perfect in peisajul concediului.

BENTITA

Cumpara-ti o bentita dintr-un material rezistent la apa care sa-ti fixeze parul bine. Bentitele sunt cea mai buna optiune atat in cazul in care ai parul scurt cat si daca il ai lung. Te ajuta sa tii parul intr-un loc atunci cand briza marii se joaca in el sau cand spargi valurile inspumate. Daca o asortezi si la costumul de baie, sigur vei arata excelent.

PALARII

Toti specialistii ne spun ca trebuie sa ne protejam parul de soare, iar palariile sunt un paravan excelent... si nu numai. Sunt un adevarat must-have in moda din aceasta vara, mai ales daca te afli pe plaja. Evita palariile plictisitoare marinaresti, alege mai degraba palarii elegante, impodobite si cu boruri foarte largi. Parul va fi astfel protejat si tu vei arat excelent.

Autor: Gabriela David

Sursa: divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....