CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Remedii cu doua fete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1475 Publicat la data: 2009-06-08 Autor: Saloane.ro

Remedii cu doua fete

Remedii cu doua fete

Farmaciile, magazinele cu produse naturiste, chiar si supermarketurile sunt pline de produse ce promit ca ne prelungesc tineretea, ne protejeaza inima, articulatiile si pielea de imbatranire, curata colonul si cresc imunitatea sau ne scapa de stres.
Se pot procura fara reteta medicala si sunt destul de ieftine. Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru tratamente naturiste deoarece sunt convinse ca un asemenea preparat este benefic nu numai in caz de boala, ci si pentru a preveni multe afectiuni.
Un alt avantaj este acela ca au mai putine efecte adverse in comparatie cu medicamentele alopate. Iata informatiile furnizate de medici privind câteva dintre cele mai populare suplimente nutritive.

Coenzima Q10

Este o substanta produsa de catre toate celulele corpului si are rol in metabolismul energetic al acestora. Se comercializeaza sub forma de comprimate, singura sau in combinatie cu alte substante antioxidante.
Eficienta. In anumite boli neuromusculare (ce apar prin dezechilibre mitocondriale) sau in insuficienta cardiaca congestiva si infarctul miocardic. Medicii o folosesc in aceste afectiuni doar atunci cand starea pacientilor nu s-a ameliorat in urma tratamentelor conventionale si când sunt siguri ca nu vor aparea efecte secundare.
 Ineficienta. Desi exista pareri care sustin ca Q10 este utila in cresterea performantelor fizice si intelectuale, prevenirea imbatranirii, stimularea imunitatii sau in afectiuni precum diabetul zaharat, hipertensiune si cancer, datele stiintifice nu sunt deloc convingatoare in acest sens.
Concluzie Taie acest supliment de pe lista de cum­paraturi, deoarece efectele sale be­nefice sunt doar un mit. De incer­cat doar in cazul unor afectiunui car­dia­ce sau neuromusculare grave, nu­mai impreuna cu tratamentele alopate.

Fitosterolii

Se gasesc in uleiuri vegetale (de porumb, de floarea-soarelui, de masline), seminte, nuci, migdale si fructe (banane, mere).
Eficienta. Numeroase studii clinice au furnizat date convingatoare privind efectele de reducere a colesterolului rau (LDL) in cazul persoanelor care inregistrau valori crescute ale colesterolului in sange.
Sunt utili pentru a micsora colesterolul si in situatii mai grave, in care, din cauza depunerilor de placi ateromatoase in interiorul arterelor, s-au produs evenimente nedorite precum infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral.
Ineficienta. In tratamentul sau prevenirea cancerului.
Concluzie Inlocuieste grasimile animale cu cele vegetale si manânca zilnic gustari ce contin nuci, migdale si alune. Persoanele care au probleme cu colesterolul pot sa ia suplimente nutritive ce contin fitosteroli.

Flavonoizii, izoflavonele si ipriflavonele

Sunt substante ce provin dintr-o multitudine de plante. Le gasesti in legume, verdeturi, fructe, ceai, cacao, fasole boabe, linte, alune, soia. Datorita efectelor antioxidante, aceste substante au atras atentia cercetatorilor si au fost supuse la numeroase studii clinice privind eficienta lor in diferite afectiuni.
Eficienta. Deja este un fapt binecu­noscut ca o dieta bogata in fructe si le­gume, precum si anumite bauturi bo­gate in flavonoizi (ceai negru, vin rosu) sunt esentiale pentru sanatatea intre­gu­lui organism. In urma cercetarilor stiin­ti­fice, recomandarile sunt chiar mai pre­ci­se: consumul crescut de legume si cerea­le scade riscul de aparitie a bolilor de inima si anumitor cancere in randul femeilor afla­te in perimenopauza. Mai mult, s-a de­mon­strat ca soia este un aliment ce prote­­jeaza aparatul cardiovascular. Alte studii au aratat ca izoflavonele si ipriflavonele ar putea preveni instalarea osteoporo­zei.
Ineficienta. Nu pot inlocui terapia de substitutie hormonala in cazul femeilor la menopauza.

Autor: Oana Zarnescu

Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....