CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Ce rimel ti se potriveste?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1845 Publicat la data: 2009-06-04 Autor: Saloane.ro

Ce rimel ti se potriveste?

Ce rimel ti se potriveste?

Multe femei au genele mici, rare si nu tocmai bine definite. Ceea ce inseamna ca gasirea unui rimel perfect ocupa timp si implica multi bani! Afla in continuare toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti gasi cel mai bun rimel!
Exista rimeluri care dau senzatia de gene mai dese, care le fac sa para mai lungi sau care le separa.
Exista rimeluri cu piepteni, sau rimeluri cu periuta. Exista rimeluri de mai multe culori, cat si variante waterproof. Avand in vedere multitudinea tipurilor de rimel ce se gasesc pe piata, nu e deloc de mirare ca nici nu stii ce sa cumperi!
 Multe produse sunt imbogatite cu proteine pentru a proteja si cei mai delicati ochi. Altele contin balsamuri pentru a face genele mai moi si mai pline. Exista cate un rimel pentru nevoia fiecareia!

Rimelurile pentru volum
sunt perfecte in cazul femeilor cu gene subtiri. Acestea contin de obicei ceara sau polimeri care imbraca genele si le fac sa para mai groase si mai dese.
Rimelurile de alungire
au in general periute cu peri desi, care fac posibila aplicarea unei cantitati mai mari de produs pe gene, in special pe marginile acestora.
Rimelurile constructoare
au o combinatie de proprietati ce fac genele sa para atat mai groase, cat si mai lungi. Multe dintre acestea contin fibre care adera la gene si le ofera mai mult volum.
Rimelurile de separare a genelor contin extra ingrediente precum glicerina sau extract de matase pentru a asigura o acoperire precisa, fara ca genele sa se lipeasca intre ele.
Rimelurile de curbare au de cele mai multe ori periute speciale ce curbeaza genele pe masura ce rimelul este aplicat.
Rimelurile waterproof contin susbtante sintetice care previn curgerea rimelului atunci cand este expus la apa. Si totusi, rimelurile waterproof nu functioneaza perfect pentru toata lumea si in mod sigur nu sunt recomandate acelora cu gene delicate, deoarece poate provoca pierderea si ruperea genelor.
Folosirea unui rimel cu pieptene sau cu periuta este discutabila. Poate fi o chestiune si de preferinta. Periuta poate fi mai dificil de folosit, desi o multime de slilisti spun ca aceasta ofera o mai buna separare a genelor.
Cele mai multe persoane sunt de acord ca rimelul ar trebui sa fie de aceeasi culoare precum genele sau mai inchis decat acestea. Multe femei insa prefera sa il foloseasca doar pe cel negru.
Cu toate acestea, unii sustin ca femeile cu parul deschis la culoare, cum ar fi blondele, ar trebuie sa foloseasca un rimel maro in timpul zilei, pe motiv ca negrul este prea dur.
Rimelurile colorate pot fi destul de haioase, dar nu se recomanda pentru utilizarea zilnica. Le poti incerca ocazional pentru o petrecere sau pentru a-ti scoate in evidenta culoarea ochilor.
Indiferent ce tip de rimel alegi si ce culoare preferi, exista cateva trucuri care te pot asigura de o aplicare perfecta a rimelului:
  1. Pune pudra sub ochi inainte sa aplici rimelul. Acesta are tendinta de a se intinde si mai mult in zona de sub ochi in cazul in care te murdaresti din greseala din cauza cremelor si cosmeticelor pe care le folosesti. Astfel, cu ajutorul pudrei, petele de rimel pot fi indepartata mult mai usor;
  2. Foloseste un ondulator de gene. Genele ondulate fac ochii sa para mai mari si mai luminosi;
  3. Aplica mascara de la radacina spre varf, mai intai prin miscari stanga-dreapta si apoi trage de periuta rimelului pana la capatul genelor. Astfel, genele tale vor parea mai lungi;
  4. Evita sa clipesti pana nu se usuca rimelul. Acest lucru este cu atat mai important daca adaugi si un al doilea sau al treilea strat. Aplicarile extra se usuca mai greu si au tendita de a face genele sa se lipeasca. Tine minte ca rimelul este un mediu prielnic bacteriilor si trebuie schimbat cel putin de doua ori pe an si chiar mai des daca ai ochii sau pielea sensibila.
Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....