CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Vopseste-ti in mod natural parul!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2779 Publicat la data: 2009-05-14 Autor: Saloane.ro

Vopseste-ti in mod natural parul!

Vopseste-ti in mod natural parul!

Fie ca esti vopsita, fie ca ai pastrat culoarea naturala a parului tau, la un moment dat este posibil sa ajungi la concluzia ca parului tau ii lipseste ceva, poate chiar acea stralucire si culoare vibranta pe care ti-o doresti.

Parul sufera intotdeauna cand este vopsit. Daca mai vorbim si de parul degradat, efectele unei noi revopsiri pot fi dezastruoase. Daca il vrei cat mai sanatos, si totusi visezi la o culoare vibranta, opteaza pentru produsele naturale de vopsire sau cele delicate, de nuantare. Iata cateva metode naturale pentru colorarea sau nuantarea parului tau:

Infuziile din diferite plante sunt folosite de mii de ani pentru colorarea parului. Dincolo de astfel de proprietati, plantele mai si au beneficii incontestabile pentru podoaba capilara.

Nuante deschise

Musetelul poate fi un "instrument" foarte util pentru blondele care isi doresc o nuanta cat mai naturala, dar si pentru cele care vor sa isi deschida culoarea parului. Potrivit motherearthnews.com, pentru a obtine infuzia de musetel, toarna o ceasca de flori de musetel intr-un litru de apa. Lasa musetelul sa fiarba timp de o jumatate de ora, apoi ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Ulterior, strecoara-l cu un tifon.

Spala-te pe cap cu samponul tau obisnuit. Dupa samponare si clatire, foloseste ceaiul de musetel pentru a-ti clati iarasi parul, timp de 15 minute. Pentru a-l putea refolosi, stai cu capul deasupra unui vas, in care sa se scurga ceaiul. La final, sterge parul si infasoara-l cu un prosop. Ramai cu solutia de musetel timp de 15 minute pe par, apoi clateste-te cu apa curata. Daca nu te deranjeaza mirosul, nu este necesar sa te mai clatesti.

Sucul de lamaie este un alt ingredient important pentru cele care doresc sa isi deschida culoarea parului. Toarna sucul a doua lamai intr-un litru de apa. Foloseste amestecul pentru a-ti clati parul, la fel ca in cazul ceaiului de musetel.

Nuante roscate

 Henna este o planta cu proprietati puternice de colorare, motiv pentru care este folosita de mii de ani pentru vopsirea parului, a pielii si chiar a textilelor. Substanta activa continuta de aceasta planta actioneaza prin colorarea proteinelor, de aceea este si foarte eficienta in vopsirea parului, care este compus in mare parte din proteine. Pigmentul continut de henna se depune pe firul de par si contribuie la netezirea cuticulei, ceea ce are ca rezultat un par stralucitor si rezistent.

Nuantele pe care le obtii folosind henna sunt intotdeauna roscate, rosiatice. Desi exista in comert diverse nuante de henna, acestea sunt obtinute prin combinarea plantei henna cu diversi aditivi. Un lucru foarte important este acela ca henna 100% naturala nu iti poate colora parul in negru! De aceea, "henna neagra" nu este nici pe departe o metoda naturala de vopsire a parului.

Cum folosesti henna? In primul rand, este necesar sa urmezi cu strictete indicatiile de pe ambalaj. In al doilea rand, culoarea pe care o vei obtine depinde extrem de mult de culoarea naturala a parului si de structura firului de par. Prin urmare, potrivit ehow.com, incearca henna mai intai pe o suvita de par "ascunsa", iar daca rezultatele te multumesc, poti aplica pe tot parul. Daca vrei o nuantare roscata, dar nu foarte puternica, amesteca parti egale de henna si pudra de musetel.

Nuante inchise

Daca iti doresti un par ceva mai inchis la culoare, cafeaua iti poate fi de ajutor, potrivit scribd.com. Pentru a obtine o solutie care sa iti poata colora parul, fa un litru de cafea foarte concentrata (dar fara zahar, bineinteles). Lasa amestecul sa fiarba cateva minute, apoi ia-l de pe foc, lasa la racit si strecoara-l. Clateste-ti parul de cateva ori si lasa cafeaua sa actioneze timp de un sfert de ora.

Coaja de nuca are un efect asemanator, fiind un bun nuantator pentru cele care vor un par de culoare inchisa. Singura diferenta este aceea ca solutia din coaja de nuca poate oferi parului si o tenta roscata. La fel ca toate celelalte tipuri de vopsire naturala a parului, fierbe un pumn de coaja de nuca, pana ce obtii o solutie de culoare inchisa, apoi clateste-ti parul cu aceasta solutie si las-o sa actioneze.

Articol de: Georgiana Dorobantu

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....