CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / 6 off-topic-uri la munca

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1728 Publicat la data: 2009-05-05 Autor: Saloane.ro

6 off-topic-uri la munca

6 off-topic-uri la munca

Cariera iti ofera un mediu propice pentru a te exprima si pentru a-ti face cunoscute opiniile. Insa unele pareri trebuie sa ti le pastrezi pentru tine, pentru ca nimeni nu vrea sa le auda sau pentru ca nu vrei sa trezesti contradictii.
Nu stiu cum se intampla, dar de fiecare data ma nimeresc in mijlocul unei discutii pe care nu vreau sa o aud.
Fie ca e vorba de optiunile politice ale femeii care face curatenie sau analiza temeinica ale ultimelor tipuri de scutece (pe care le folosese bebelusul de un anisor al secretarei), sunt unele lucruri pe care nu vreau sa le stiu. Ah, si in mod clar nu vreau sa stiu cat de dotat e soferul companiei... in ale fizicii cuantice, desigur.
Asa ca m-am gandit sa trec pe hartie (pe o pagina de web, mai precis) 6 din subiectele care ar trebui discutate oriunde, dar nu pe holurile companiei.

1. Religie

Nu ar trebui sa discutam parerile sau temerile legate de religie. Acesta e un subiect foarte personal si extrem de delicat. Nimeni nu vrea sa auda ca tu nu crezi in ceva, la fel cum nu vor sa stie care sunt parerile tale si in ce crezi tu de fapt.

2. Politica

Acesta e un alt subiect sensibil, mai ales in perioada electorala. Poti sa ai o parere proprie despre orice candidat sau partid, dar nu e musai sa o faci cunoscuta la birou. Cu atat mai putin sa incerci sa ii convingi pe ceilalti de aptitudinile candidatului tau favorit.

3. Sexul

De ce ar trebui sa vorbim despre viata noastra sexuala la birou? Nu e treaba nimanui ce faci tu acasa cu iubitul sau cu oricine altcineva! Sunt convinsa ca discutiile despre sex sunt deranjante, insa de multe ori sunt tolerate pentru ca asa partenerii de discutie "isi exprima liber parerile". Nu, dimpotriva, mentinand un client "detasat" la birou, nu o sa-ti dai seama cand bariera a coborat pana la nivelul de hartuire sexuala!

4. Casatorie

Dupa ce se casatoresc colegii nostri tin sa ne puna la curent cu problemele de acasa, cu studiile copiilor si certurile cu soacra! Da, e interesant si uneori poate vrei sa ii ajuti sa depaseasca momentele dificile, dar trebuie sa existe o limita!

5. Aspiratii

Sunt o sustinatoare infocata a sloganului "mai mult, mai bine, mai sus", dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu umarul de sprijin pentru toti cei care au aspiratii inalte. Nimeni nu vrea sa stie ca vrei mai mult de la viata si ca acest job e doar unul temporar. Dimpotriva, o atitudine de acest fel va starni suspiciuni legate de atasamentul si devotamentul fata de compania in care lucrezi.

6. Sanatate

Incearca sa pastrezi discutiile despre sanatate destul de private, si daca ele sunt serioase atunci doar un numar limitat de persoane trebuie sa le cunoasca. Altfel risti sa fii catalogata drept "bolnavicioasa" sau chiar "incapabila". Daca problemele tale sunt minore, atunci nu are rost sa te folosesti de beneficiile limitate, cazi intr-o extrema periculoasa.

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....