CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Sapte greseli la interviul de angajare

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2011 Publicat la data: 2009-05-05 Autor: Saloane.ro

Sapte greseli la interviul de angajare

Sapte greseli la interviul de angajare

Ai trimis multe CV-uri, ai intrebat toate cunostintele despre jobul pe care ti-l doresti, ai candidat la numeroase posturi pe site-urile de recrutare si acum, iata, in sfarsit, te afli fata in fata cu angajatorul. Este discutia care iti poate aduce locul de munca la care visezi de atata vreme! Daca ai ajuns aici, nu trebuie sa-ti tai singura craca de sub picioare. Fii atenta la ce si cum vorbesti, astfel incat sa-ti cuceresti, pe cat posibil, recrutorul!
  1. "Cat imi dati?" Chiar daca in cadrul discutiei “da bine” sa adresezi intrebari interlocutorului, sub nicio forma nu trebuie sa intrebi “cat imi dati?”. O astfel de intrebare te va descalifica din start, pentru ca vei fi catalogata interesata doar de latura financiara, nicidecum de proiectele pe care trebuie sa le pui la cale. Si inca ceva: o leafa mare nu se obtine spunand ca la ultimul tau serviciu ai avut un salariu de 4.000 de lei, cand, de fapt, ridicai 1.500 de lei. Gandeste-te ca orice spui recrutorului poate sa fie verificat!
  2.  "Erau niste nenorociti!" Una dintre cele mai mari greseli de la interviu este sa vorbesti “de rau” compania de la care ai plecat, fie ca este vorba despre colegi sau despre sefi. Indiferent cat de rau ti-a fost acolo, nu trebuie sa spui ca ai plecat din cauza lor. Alege variante ca “vreau mai multa responsabilitate” sau “imi doresc proiecte noi, provocatoare”. "Chiar daca angajatorul va simti ca este vorba despre o minciuna, va aprecia faptul ca nu-ti barfesti fostii sefi si colegi", spune business-coach-ul Alin Ghizasan.
  3. "Sa va spun ce poznas e!" A vorbi despre familie si copii este un lucru frumos, insa cand o faci prea mult, deja intinzi coarda. La interviu, in cazul in care vei fi intrebata, poti sa spui "am un copil, e la gradinita, eu si sotul meu ne bucuram mult de el". Insa daca vei incepe sa povestesti despre ce nazdravanii a mai facut aseara sau despre ce cuvinte a mai invatat, s-ar putea sa ai de pierdut.
  4. "Ce tare, frate!" O nota foarte proasta vei primi si in cazul in care vei alege un limbaj inadecvat. “Cool”, “misto”, “ce tare!” le poti folosi in discutiile cu prietenii tai, dar nu si cu un director de resurse umane. Atentie! Nu trebuie sa cazi in extrema cealalta si sa incerci sa folosesti neologisme, doar pentru a impresiona. S-ar putea sa le utilizezi gresit, iar imaginea ta va fi serios patata. La fel se va intampla si in cazul in care vorbesti in dezarcorduri!
  5.  "La noi, la multinationala" Din discutia cu recrutorul trebuie sa reiasa ca esti informata in privinta companiei si a postului pentru care ai candidat. O intrebare de genul “dar, totusi, cu ce va ocupati aici?”, te va scoate din cursa pentru obtinerea jobului fara niciun fel de regret. Politetea si lipsa arogantei sunt arme care iti pot aduce cateva bile albe. Daca ai lucrat la o multinationala si acum candidezi pentru o firma mica, nu este cazul sa spui ca ai venit la o companie de “apartament”, pentru a incerca “noi culturi organizationale”.
  6.  "Nu stiu" E bine sa recunosti ca nu stii sa faci un lucru anume, insa a spune “nu ma pricep la asta” este o bila neagra. "De fapt, ar trebui sa eviti orice propozitie care contine cuvantul 'nu'", recomanda Alin Ghizasan. Puncteaza, de fiecare data cand ai ocazia, ca esti dispusa sa inveti si ca vrei sa te dezvolti profesional si sa “cresti” de la un an la altul.
  7. "Aaaaaa" Emotiile sunt firesti si trebuie tratate ca atare. "Pentru a sparge gheata, poti incepe discutia chiar cu recunoasterea lor. Daca vei spune 'am emotii' si vei zambi, vei primi inapoi macar un zambet politicos, de incurajare", este de parere Mihaela Stroe, specialista in limbaj nonverbal. Dar surasul va fi doar de forma daca vei incepe fiecare propozitie cu “deci” si iti vei lungi frazele cu “aaaa”.

Articol de Catinca Pop

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....