CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Fascinanta istorie a masajului si beneficiile acestuia

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1430 Publicat la data: 2009-04-27 Autor: Saloane.ro

Fascinanta istorie a masajului si beneficiile acestuia

Fascinanta istorie a masajului si beneficiile acestuia

Masajul, una dintre cele mai utilizate metode de relaxare din zilele noastre, are o istorie de-a dreptul uluitoare. Se spune ca originea masajului este magica, pentru ca, in trecut, unele popoare faceau anumite gesturi specifice sau rosteau anumite cuvinte in timpul masajului.
In orice caz, documentele gasite in ultimii ani atesta ca arta masajului are cel putin 2000 de ani, chinezii fiind cei mai vechi practicanti ai ei.
Beneficiile masajului sunt foarte multe, insa principalul ar fi sentimentul de relaxare, masajul stimuland producerea de endorfine, acele substante din creier care produc sentimentul de fericire.
In plus, masajul poate reduce anumite dureri, poate inlatura stresul si este una dintre cele mai bune metode de ingrijire corporala, care ajuta la tratarea celulitei si reda pielii aspectul placut. Cele mai utilizate tipuri de masaj sunt cel de relaxare si masajul anticelulitic.

Masajul de relaxare este un masaj efectuat cu miscari ferme, care creeaza o senzatie placuta de calmare si eliberare a stresului. Reuseste sa detensioneze intregul corp, inlatura oboseala si te revigoreaza in numai cateva minute. Acest tip de masaj poate inlatura crampele si lupta eficient impotriva durerilor musculare. In plus, masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din organism si imbunatateste circulatia sangelui.
Daca vrei sa testezii pe pielea ta beneficiile acestui tip de masaj, il poti incerca chiar acasa sau la o clinica speciala. In medie, o sedinta de masaj de relaxare nu costa mai mult de 35 lei pe ora. Pentru un efect de relaxare cu adevarat intens, acest tip de masaj poate fi combinat cu aromoterapia. Efectele unui astfel de tratament te va surprinde cu adevarat. Masajul anticelulitic se diferentiaza de cel relaxant atat prin miscari, cat si prin efecte.

Masajul anticelulitic este un masaj puternic si profund care ajuta la remodelarea corpului, prin inlaturarea eficienta a stratului adipos. Acesta se realizeaza numai in zonele cu probleme, trebuie combinat obligatoriu cu lotiuni profesionale anticelulitice si nu da rezultate decat combinat cu un anumit regim de viata si cu o rutina de exercitii fizice.
Aspectul de "coaja de portocala" al pielii este determinat de acumularea de grasimi, apa si toxine la nivelul tesutului adipos.
Prin miscari specifice, acest tip de masaj micsoreaza stratul de grasime si surplusul de apa si elimina in timp toxinele. Daca este folosita si o crema speciala anticelulitica, pielea are sanse foarte mari sa-si revina, iar tonusul sau sa fie unul de invidiat

Atentie! Masajul anticelulitic trebuie realizat de un profesionist pentru rezultate cat mai bune. O sedinta de masaj anticelulitic costa in medie 50 lei pe ora.

Autor: Andreea Catrina

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....