CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / 10 pasi pentru o promovare

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1432 Publicat la data: 2009-04-27 Autor: Saloane.ro

10 pasi pentru o promovare

10 pasi pentru o promovare

Multi experti in cariera sustin ca cel mai potrivit moment pentru a-ti cauta o slujba e cel in care ai deja o slujba, dar aceasta nu iti mai ofera nicio satisfactie. Acesta e momentul sa ceri o avansare sau sa cauti altceva mai bun. De aceea ti-am pregatit 10 pasi pentru a-i cere sefului tau o promovare. Acum e momentul sa iti faci curaj si sa ceri o avansare. Viitorul depinde numai de tine si numai cu determinare poti sa ajungi sa ai cariera pe care ti-ai dorit-o mereu. Pentru a face lucrurile putin mai usoare ti-am pregatit 10 pasi care iti vor usura drumul catre promovarea mult visata. Ce mai astepti?

1. Vorbeste cu seful

Solicita o intrevedere cu seful tau si expune-i punctul tau de vedere. Arata-i care sunt motivele pentru care slujba ta nu iti mai ofera motivatie si de ce ar trebui sa iti ofere el un post mai bun. Nu te enerva, nu ridica tonul si nu te victimiza. Comporta-te ca un adevarat profesionist si vei fi tratata ca atare.

2. Cere mai mult

Solicita mai multe responsabilitati care sa iti evidentieze calitatile si capacitatile. Daca te implici mai mult si reusesti sa duci la bun sfarsit mai multe sarcini, le vei dovedi superiorilor ca esti capabila sa faci mai mult. In scurt timp vei fi in stare sa le atragi atentia si sa subliniezi implicarea ta la nivel organizational. Aceste puncte vor cantari greu in analiza promovarii tale.

3. Ofera-te voluntar

Companiile sunt inscrise in tot soiul de organizatii la care cineva trebuie sa participe. Acel cineva cu siguranta nu face acest lucru de placere. Solicita preluarea acelor sarcini suplimentare. Colegul care scapa de "corvoada" te va adora, iar tu capeti o sansa in plus pentru a te face remarcata.

4. Perfectioneaza-te

Incearca sa iti perfectionezi aptitudinile. Urmeaza o serie de cursuri utile si spune-le celor din jur care sunt noile tale diplome. Chiar daca nimeni din birou nu barfeste, vorbele tale vor ajunge si la sefii tai.

5. Inoveaza

Toate lucrurile merg ca pe roate, insa cu siguranta ceva are nevoie de inovatie. Foloseste-ti talentele ascunse si rezolva unele dintre probleme. Poti sa repari faxul daca se poate sau rezolva sistemul de indosariere (gaseste ceva mai eficient si mai simplu), orice solutie e bine venita.

6. Gaseste-ti un mentor

Trebuie sa fie o persoana in companie a carei cariera o admiri. Incearca sa descoperi care sunt secretele acesteia si modul in care a ales sa isi contruiasca respectiva cariera. Nu e cazul sa fii foarte agresiva, e suficienta admiratia reala.

7. Promoveaza-te

Stim ca esti modesta, dar trebuie sa inveti sa te promovezi. Nimeni nu iti va descoperi peste noapte talentele daca tu le tii ascunse. Lasa-i pe ceilalti sa remarce calitatile tale si sa vada ce faci pentru companie.

8. Educatie continua

Nu poti sa stii niciodata prea multe, asa ca incearca sa inveti cat mai multe de la colegii tai. Ba chiar poti sa ii rogi sa te invete. Vor fi flatati, iar tu vei capata un plus de incredere.

9. Socializeaza

Oricat de competenta ai fi nimeni nu isi va dori o colega nesuferita. Incearca sa socializezi cu ceilalti si sa fii amabila cu toata lumea. Stim ca unii dintre colegii tai nu merita osteneala, insa viitorul tau si cariera ta merita cu prisosinta.

10. Construieste-ti o reputatie

Poate ca locul tau de munca nu e suficient pentru tine insa trebuie sa te asiguri ca rezultatele tale sunt recunoscute. Incearca sa iti faci cunoscut numele in domeniu. Semneaza articole de specialitate, participa la workshop-uri si sesiuni academice, totul pentru a-i convinge pe cei din domeniu ca esti un membru de marca.

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....