CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Redescopera placerea jobului

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1462 Publicat la data: 2009-04-24 Autor: Saloane.ro

Redescopera placerea jobului

Redescopera placerea jobului

Acum cativa ani, Carla Munteanu (30 de ani, din Bacau) se ducea cu mare placere la serviciu si isi facea cu pasiune meseria de agent de asigurari. Era printre cei mai buni angajati, iar seful o lauda tot timpul.
Petrecea foarte mult timp la job pentru ca, spune ea, nu simtea cand treceau orele. Astazi insa, dupa cinci ani in care a ocupat acelasi post, tanara merge la serviciu fara tragere de inima, iar la ora 17 se grabeste sa plece acasa.
Atmosfera colegiala de odinioara a disparut, fiind inlocuita de o concurenta la cutite, de barfe si invidie, iar rutina macina tot mai adanc pasiunea de la inceput.
Cazul Carlei nu este singular. Specialistii in resurse umane spun ca astazi prea multe persoane merg la serviciu doar pentru a castiga niste bani. Ei subliniaza ca instalarea obisnuintei la locul de munca este periculoasa. Aceasta ar putea duce la comoditate, dezinteres si nepasare, iar de aici si pana la lipsa rezultatelor si chiar la concediere sunt doar cativa pasi!

Inlocuieste unele activitati

Daca iti place meseria ta, insa rutina o omoara, este timpul sa iei niste masuri de redresare a situatiei. Fa o analiza a tuturor activitatilor tale de la serviciu si vezi ce anume nu-ti mai place sa faci.
Dupa ce le identifici, incearca, pe cat posibil, sa le inlocuiesti. Discuta cu seful tau, poate este timpul sa le faca altcineva, mai ales daca este vorba de treburi dedicate unui incepator.

Stabileste-ti obiective indraznete

Specialistii in resurse umane spun ca pentru o revenire in forta a pasiunii de odinioara este indicat sa-ti stabilesti obiective pe care sa le indeplinesti la termenul propus. Sa nu-ti fie teama sa te gandesti chiar la o avansare sau la un nou proiect, pe care sa-l preiei de la zero si sa-l duci la bun sfarsit, cu rezultate remarcabile.
"Pentru a reusi, n-ar fi rau sa te gandesti la avantajele ce vor decurge din indeplinirea sarcinilor pe care ti le-ai propus. Cu cat sarcinile asumate sunt mai complexe, cu atat avansarea in pozitie este mai aproape", spune Mihaela Scarlat, consulant la compania Advice Human Resource din Bucuresti.

Inconjoara-te de oameni placuti

Chiar daca atmosfera de la serviciu nu mai este "ca la inceput", cu siguranta mai sunt colegi care au aceleasi valori ca si tine. Mihaela Scarlat chiar recomanda sa te inconjori, pe cat posibil, de oameni cu care poti colabora si care duc lucrurile la bun sfarsit.
"Alaturi de ei poti gusta bucuria succesului. Chiar daca scopul intalnirilor este lucrul, in grup, o gluma a unui coleg poate detensiona atmosfera, iar munca poate parea mai interesanta", explica specialista.

Vorbeste despre jobul tau!

O alta solutie pentru reinvierea pasiunii pentru job este, la fel ca intr-o relatie de cuplu, comunicarea. "Iti amintesti cum la inceputurile practicarii jobului povesteai cu mare drag prietenilor cu ce te ocupi la serviciu? Fa-o si acum!
Povesteste-le prietenilor, partenerului de viata, familiei, partile bune ale meseriei tale. Vei descoperi ca vorbesti cu placere despre munca ta, despre provocarile pe care le ai si despre modul in care le faci fata", mai recomanda Mihaela Scarlat, consulant la compania Advice Human Resource.

Fara pesimism!

Foarte importanta este si atitudinea pe care o adopti in privinta situatiei in care te afli. Sceptimismul sau, mai rau, pesimismul, nu trebuie sa te caracterizeze. "Optimism" si "incredere" sunt cuvintele care te ajuta sa iesi din impasul generat de rutina. "Aminteste-ti ca au mai fost situatii dificile pe care le-ai trecut cu succes", recomanda Mihaela Scarlat.

Articol de: Catinca Pop

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....