CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 10 Trucuri de economisire la shopping

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1187 Publicat la data: 2009-04-24 Autor: Saloane.ro

10 Trucuri de economisire la shopping

10 Trucuri de economisire la shopping

Criza economica ne invaluie din toate partile, dar la unele obiceiuri nu putem renunta atat de usor. Shoppingul de haine este una dintre cele mai mari bucurii ale unei femei, dar nu trebuie sa ne intristam. Daca luam in considerare cateva sfaturi si le si aplicam, putem sa ne bucuram de un shopping reusit, economisind in acelasi timp sume importante.

1. Cere si ti se va da!

Poate nu va functiona intotdeauna, dar cateodata e de ajuns sa ceri o reducere si o vei primi. Data viitoare cand pasesti in magazinul tau preferat, urmareste ca la casa de marcat sa se afle un angajat care te cunoaste. Daca magazinul este orientat catre clienti si te recunoaste ca un client fidel, atunci cererea ta nu va fi iesita din comun si vei primi o reducere care sa te multumeasca.

2. Ingrijeste-ti hainele!

Citeste cu atentie eticheta fiecarei piese vestimentare inainte de a o baga in masina de spalat. Schimba-ti hainele cand vii de la birou si poarta haine vechi prin casa pentru a le conserva pe cele noi pe care le porti pe strada. Curata petele imediat, nu le lasa sa strice materialul. Separa hainele la fiecare sfarsit de sezon si pune-le deoparte. Astfel, nu le vei purta mereu si vor mai rezista si in sezonul urmator.

3. Pazeste soldurile!

Cumpara-ti sandale iarna si ghete vara. Mai precis, urmareste sezonul de reduceri si cumpara-ti la sfarsit de vara rochite, sandale, o intreaga garderoba pentru vara urmatoare la preturi mult mai mici decat in plin sezon. Bineinteles ca asta presupune sa fii informata si sa stii ce se va purta vara urmatoare dar pentru asta suntem noi aici!
Daca ai si un talent innascut in a alege piese vestimentare nemuritoare, cu atat mai bine. De asemenea, inainte de a face o investitie uriasa intreaba daca nu cumva produsul repectiv va intra in solduri curand. Astfel, vei evita frustrarea de a doua zi cand vei observa ca perechea de pantofi pe care ai dat un pumn de bani este de doua ori mai ieftina.

4. Imprieteneste-te cu vanzatoarele!

E de ajuns sa le spui "Buna!" si sa le ceri ajutorul si vanzatoarele iti pot deveni adevarate prietene. Te vor anunta de fiecare data cand sunt reduceri in magazin sau cand apare o piesa vestimentara care ti s-ar potrivi. Si mai important, cand ai pus ochii pe ceva care iti place la nebunie, chiar daca nu iti permiti in acel moment sa il si cumperi o poti ruga sa ti-l pastreze.

5. Fa cumparaturi in timpul saptamanii!

Astfel te asiguri ca vei gasi piese interesante fara sa te ingramadesti printre multitudinea de clienti, ca in week-end. Zilele de joi sunt cele mai indicate, poti sa te bucuri de promotii de week-end si in acelasi timp sa ai o gama variata de produse de unde sa alegi.

6. Lasa cardul de credit acasa!

Cumparaturile impulsive sunt cele pe care le regretam mai tarziu. Cel mai bine este sa lasi cardul de credit acasa si sa te plimbi prin magazine. Daca te-ai hotarat sa cumperi ceva, te intorci a doua zi si poate ca dupa o noapte achizitia respectiva nu ti se va mai parea atat de interesanta.

7. Nu te feri de Mini Prix!

Magazinele de acest gen ascund adevarate comori, ele aducand hainute ale unor firme de calitate si renume care apartin sezoanelor trecute. Nu este ca un magazin din Mall, dar daca ai rabdare poti descoperi piese fermecatoare la un pret mai mult decat infim. Daca nu ai timpul necesar pentru a cauta printre rafturi, langa cabinele de proba sunt rafturi pline de haine probate, deja descoperite, care nu s-au potrivit celor care le-au probat. Astfel, timpul de cautare se reduce si poti sa pleci de acolo cu achizitii nemuritoare.

8. Probeaza modele versatile!

Daca iti place o rochita cat de putin, nu ezita sa o probezi. Pe umeras poate nu arata extraordinar, dar pe tine poate sa arate excelent si sa te avantajeze. Alege piese vestimentare cameleonice, pe care le poti asorta cu usurinta si le poti schimba aspectul. O rochita poate fi casual cu o pereche de tenesi si un cardigan, sau poate fi eleganta cu sandale cu toc si un bolero. Totul tine de imaginatie!

9. Fa schimb cu prietenele!

La inceput de sezon intalneste-te cu prietenele si propune-le sa alegeti fiecare cate 10 piese vestimentare din propria garderoba de care v-ati plictisit pe care sa le dati la schimb intre voi. Astfel, iti reinnoiesti garderoba cu cateva piese vestimentare si eviti sa cheltuiesti sume prea mari de bani.

10. Tine cont de garderoba existenta!

Cand pleci la cumparaturi revizuieste-ti actuala garderoba. Acorda o atentie deosebita culorilor si pieselor vestimentare. Astfel, cand incepi sa cauti prin magazine sa stii ca bluza turcoaz din magazin se poate asorta cu usurinta la ceea ce ai deja in sifonier: perechea de jeansi indigo, fusta galbena lunga, pantalonii scurti, etc.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....