CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1430 Publicat la data: 2009-04-15 Autor: Saloane.ro

Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?

Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?

Sanatate Centrofarm si Gral Medical demareaza o campanie impotriva afectiunilor alergice si respiratorii!
“Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?”, o campanie impotriva afectiunilor alergice si respiratorii!
Prin aceasta noua campanie, Centrofarm impreuna cu clinica Gral Medical, trag un semnal de alarma asupra riscului reprezentat de afectiunile respiratorii si alergice! Campania debuteaza intr-o perioada in care apar cu precadere afectiunile respiratorii declansate de alergii.
Alatura-te si tu acestei campanii: timp de doua luni (1 martie – 30 aprilie 2009), vei beneficia de o prima examinare si de o spirometrie (examen care serveste la masurarea volumelor si debitelor pulmonare) gratuite, in oricare din farmaciile Centrofarm din Bucuresti!
In plus, daca ai card Centrofarm sau un flyer din aceasta campanie, poti beneficia de reduceri de 20% la urmatoarele servicii: consultatii de specialitate alergologice si pneumologice, teste alergologice – respirator, digestiv si pediatric, endoscopii bronsice, in cadrul clinicii Gral Medical. Din martie si pana in aprilie vei avea la dispozitie numeroase oferte speciale in toate farmaciile din retea!
Alarmant: afectiunile alergice si respiratorii- printre cele mai raspandite boli ale secolului 21!

Din ce in ce mai multi oameni se confrunta cu probleme respiratorii si alergii! Organizatia Mondiala pentru alergii estimeaza ca 22% din piopulatia globului sufera de o alergie, conform unui studiu din 2004!
Peste 210 milioane de oameni sufera de BPOC, Organizatia Mondiala a Sanatatii estimand ca totalul deceselor cauzate de BPOC va creste cu 30% in urmatorii 10 ani. Factorii ce favorizeaza aparitia acestei afectiuni sunt tabagismul , varsta si poluarea.
Un sfert din populatia Romaniei sufera de rinita alergica, iar 70-80% dintre acestia prezinta si boli asociate precum astmul bronsic (incidenta 6-7% din populatie), potrivit reprezentantilor Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica.
Statisticile sunt ingrijoratoare si arata ca incidenta acestor afectiuni a crescut considerabil in ultimii ani - prevalenta rinitei alergice in cadrul populatiei europene este estimata in prezent ca fiind de 24,3%, fiind apreciata, din acest punct de vedere, ca cea mai frecventa afectiune alergica .
“Organizatia Mondiala de Sanatate estimeaza ca pana in 2013, jumatate din populatia globului ar putea fi alergica.
Studiile arata ca rinita alergica, una din cele mai frecvente forme de alergie, are un risc de 50% de a se asocia cu astmul bronsic. Sunt realitati, de care romanii trebuie sa tina cont.”, explica Prof. Dr. Ioan Paul Stoicescu, Membru al Academiei de Stiinte Medicale. Studiile efectuate de Societatea Romana de Pneumologie arata ca peste 600.000 – 800.000 de romani sufera de BPOC, insa mai grav este ca doar 25% sunt diagnosticati, pacientii subevaluand simptomele si neexistand o preocupare pentru actiuni de depistare a bolii in stadii incipiente.
La nivel mondial, BPOC afecteaza 2,75 milioane de persoane in fiecare an, aceasta afectiune severa devenind o adevarata problema de sanatate publica. Daca in 1990, BPOC reprezenta a sasea cauza de deces la nivel mondial, in prezent este pe locul patru, estimandu-se ca va ajunge a treia cauza de deces pana in 2020.
Campania se desfasoara in cele 33 de farmacii Centrofarm din Bucuresti, unde consultantii specializati ai Gral Medical vor fi prezenti conform unui program prestabilit. Detalii despre campanie si calendarul acesteia se gasesc pe site-ul www.centrofarm.ro, in revista Benessere, dar si in flyerele disponibile in farmacii.
Georgeta Serban, General Manager Gral Medical declara: “Este esential ca pacientii care sufera de alergii sau alte afectiuni respiratorii sa urmeze tratamentul corect pe o perioada suficienta de timp. Uneori tratamentul trebuie facut toata viata, asa ca aceste afectiuni trebuie tratate cu maxima seriozitate. Acesta este si motivul pentru care am decis, impreuna cu Centrofarm, sa ne implicam si sa desfasuram aceasta campanie de informare si de testare”.

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....