CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Ce ar trebui sa stie orice femeie despre stres

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1506 Publicat la data: 2009-04-14 Autor: Saloane.ro

Ce ar trebui sa stie orice femeie despre stres

Ce ar trebui sa stie orice femeie despre stres

Presiunile ce apasa din greu asupra femeilor sunt acum mai multe ca niciodata. Majoritatea celor casatorite si cu copii incearca din rasputeri sa pastreze un echilibru intre resposabilitatile familiei si cele de la serviciu. Nici nu mai vorbim de mamele singure.
Insa, indiferent de solicitarile care apar in viata noastra, combaterea stresului este posibila. Trebuie doar sa descoperim radacina din spatele acestuia, sa stim ce efecte are asupra corpului nostru si cum ne putem apara.

Cauzele stresului

In afara de faptul ca cele mai multe femei jongleaza intre cariera si viata de familie, exista si alte chestiuni cu care femeile au de-a face intr-o masura mai mare decat barbatii.
Multe dintre noi tind sa-si doreasca sa-i multumeasca pe ceilalti si le este destul de dificil sa-i refuze pe cei dragi. De asemenea, ne simtim vinovate cand alocam timp pentru noi in loc sa ne ingrijim de copii sau de partener. Acest comportament de auto-sacrificare este extrem de frecvent in randul femeilor si are efecte negative asupra sanatatii fizice si emotionale ale femeilor.

Stresul si corpul femeii

Stresul cronic creste riscul pentru o serie de afectiuni, inclusiv dureri de spate, hipertensiune arteriala, disfunctii sexuale, ulcer sau dureri de cap. Alte riscuri fizice includ probleme ale pielii, infectii si tulburari alimentare.
Modificarile hormonale din corpul unei femei pot creste vulnerabilitatea la starea de stres. Acest lucru variaza o data cu ciclul menstrual lunar si pe parcursul etapelor vietii.
In plus, femeile sunt predispuse depresiei post-partum, lucru valabil indeosebi pentru noile mamici. Femeile aflate la menopauza, de asemenea, se pot confrunta cu variatii ale nivelului de stres.

Sfaturi pentru managementul stresului

Exista o varietate de moduri de a lupta impotriva efectelor stresului si de a-ti proteja sanatatea emotionala si mentala. Urmatoarele sfaturi te pot ajuta sa reduci stresul pe care organismul tau il resimte in mod regulat. Aceste sugestii te pot ajuta, de asemenea, in timpul schimbarilor din viata ta sau in perioadele in care esti foarte solicitata.

Acorda-ti timp in fiecare zi

La fiecare 2-3 ore ia o pauza de 15 minute si incearca sa faci ceva pentru tine. Invata sa spui “nu” din cand in cand Nu trebuie sa te simti vinovata daca nu vrei sau nu ai timp sa faci ceva.

Gestioneaza-ti timpul

Si elimina sarcinile inutile. Interactiunea sociala trebuie sa fie un obicei Conectarea cu alte persoane este o modalitate foarte buna de a te relaxa. Dormi dupa un program regulat In plus, permite-ti din cand in cand cate un pui de somn in timpul zilei. Uneori e nevoie doar de odihna pentru a avea forte proaspete a doua zi.

Nu amana

Cu cat pierzi mai putin timp, cu atat vei avea mai mult timp la dispozitie pentru a-ti rezolva treburile.

Fii organizata

Economisesti timp daca nu mai trebuie sa cauti in fiecare dimineata cheile si rujul. In plus, ordinea din jurul tau te poate ajuta sa te simti mai relaxata.

Fa exercitii regulat

Te poti feri de o serie de afectiuni mergand la sala de cateva ori pe saptamana. Ai grija de aspectul tau Atunci cand arati bine, te simti bine. Ai mai multa incredere in tine si esti mai energica.

Autor: Mihaela Enache

Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....