CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cina de afaceri: eticheta si conversatie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2013 Publicat la data: 2009-04-13 Autor: Saloane.ro

Cina de afaceri: eticheta si conversatie

Cina de afaceri: eticheta si conversatie

O femeie profesionista trebuie sa initieze o conversatie pe teme cotidiene, lucruri generale, pentru a ajunge intr-un punct comun si pentru a stabili un raport de incredere cu interlocutorii sai. Alege sa nu atingi o tema care sa tina de domeniul vostru profesional pana cand serviti cafeaua, iar atunci cand o faci, ai mare grija la tonul pe care il ai, la fel si la volum, si ai foarte mare grija de gesturile tale. Daca descoperi o tema preferata de interlocutorul tau, nu te sfii in a o aprofunda. Fa conversatia sa fie cat mai placuta posibil.
Este bine sa iti amintim ca acel restaurant este totusi un loc public, iar tu trebuie sa ai foarte mare grija la tipul de informatii pe care le oferi interlocutorului tau. Ai grija la volumul vocii, la cuvintele pe care le folosesti, mai ales daca mesele sunt foarte apropiate iar ceilalti iti pot asculta cu usurinta discutiile.
Insa nimic din toate acestea nu isi au rostul daca in acord cu compania noastra placuta nu exista si oferte de negocieri la fel de placute, si invers. O persoana care are o educatie proasta, si are un mod urat de a se prezenta in public si la masa, aceasta persoana este sortita esecului cand vine vorba de negocieri. Invata sa folosesti salutul intr-un mod adecvat, la fel si modul de a te comporta, vestimentatia, etc., pentru ca sunt elemente fundamentale ale oricarei persoane, insa in afaceri si in negocierii sa stii ca vei avea nevoie mereu de mai mult.
Tine minte ca masa de restaurant nu este locul cel mai potrivit pentru a face prezentari, schimb pe informatii „vitale”, etc. Toate acestea trebuie facute la birou.
Cat trebuie sa dureze o cina de afaceri? Este foarte important ca o cina de afaceri sa nu dureze mai mult de 2 ore, pentru ca niciuna din partile „componente” sa nu se plictiseasca. Cel care trebuie sa puna capat este gazda.
Este foarte important atunci cand incepi o cina de afaceri sa il intrebi pe cel de langa tine daca mai are o intalnire dupa masa, pentru a stii in ce timp sa iti incadrezi conversatia. In plus, daca stim ca cel de langa noi mai are si alte intalniri de onorat, atunci vom stii cand sa incheiem cina in asa fel incat fiecare sa ajunga la treaba lui in timp util.
In cazul in care acest lucru nu este stabilit de la inceput iar noi avem si alta treaba, putem da un semnal cat se poate de subtil, de exemplu inchiderea servietei pe masa sau prin a cere o ultima ceasca de cafea, in semn ca masa s-a terminat.

Sursa: www.ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....