CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cum sa ramai insarcinata mai repede

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3332 Publicat la data: 2009-04-10 Autor: Saloane.ro

Cum sa ramai insarcinata mai repede

Cum sa ramai insarcinata mai repede

Esti decisa sa ai un copil. Acum! Desigur vrei sa ataci problema asa cum ai facut cu jobul tau sau cu orice alt task pe care ti l-ai notat in to-do-list. Insa o sarcina dorita nu vine niciodata atat de repede pe cat ai vrea! Asa ca avem noi cateva solutii pentru a grabi procesul.
 "Mesajul principal e sa nu ajungi in stadiul "vreau sa se intample ACUM".
Acesta e unul dintre primele lucruri pe care femeile trebuie sa il inteleaga, trebuie sa lucrezi impotriva curentului "pot controla totul", asa cum am fost educate", explica Paula Hillard, profesor de obstetrica si ginecologie la Universitatea Stanford. Acestea fiind spuse, nu trebuie sa te mai stresezi si daca vrei neaparat, poti incerca 7 trucuri pentru a trisa ciclul natural. Succes!

1. Fa un test de preconceptie

Inainte de a incepe oficial "tratativele" pentru o sarcina, fa un control. Intreba medicul ce vitamine trebuie sa iei si daca trebuie sa iti rezolvi unele probleme (infectii urinare, anemii, etc.). "Fa testele inainte de a ramane insarcinata. Daca ai ceva probleme, atunci le poti elimina pentru a fi perfect sanatoasa atunci cand ramai insarcinata", precizeaza Paula Hillard.

2. Intelege ciclul tau menstrual

Educatia sexuala e cheia unei sarcinii fara probleme. "Femeile trebuie sa isi inteleaga ciclul si momentele in care au probabilitatea mai mare de a ramane insarcinata. Daca esti constienta de simptomele ovulatiei, poti favoriza aparitia sarcinii", sustine dr. Hillard. Kit-urile pentru determinarea ovulatiei sunt disponibile in farmacii, dar poti foarte bine sa afli momentele propice prin monitorizarea schimbarilor corpului tau.

3. Nu exista pozitii pentru a ramane insarcinata

Miturile privind cele mai bune pozitii pentru a ramane insarcinata se gasesc peste tot. Insa Paula Hillard sustine ca acestea nu au nicio baza stiintifica. "Foarte rar cervixul se afla intr-o pozitie neobisnuita si atunci o anumita pozitie poate facilita fecundarea ovulului", spune aceasta. Insa sunt de evitat pozitiile in picioare, e doar o problema de gravitatie.

4. Odihneste-te dupa sex

Sigur ati auzit de mitul care spune ca imediat dupa sex trebuie sa stai cu picioarele ridicate. Doctor Hillard sustine ca mitul e in parte adevarat. "Sa stai linistita 10, 15 minute e un sfat bun, insa nu vad rostul picioarelor in sus. Daca iti ridici picioarele, pelvisul nu isi modifica orientarea", explica ea.
De asemenea ar fi bine sa nu mergi la baie pentru 10-15 minute, pentru a evita scurgerea spermei.

5. Nu exagera

Daca faci sex toata ziua in timpul ovulatiei nu inseamna ca ai mai mari sanse sa ramai insarcinata. Pare o idee buna, insa nu e, pentru ca sperma partenerului tau isi va pierde din calitati.
Pentru a observa care e raportul poti lua mostre de sperma din cadrul primului, celui de-al doilea si celui de-al treilea raport sexual (intr-o perioada redusa de timp). Analiza va arata daca sperma partenerului tau isi pastreaza constant calitatile.

6. Incearca sa te relaxezi

Cand incerci sa ramai insarcinata ai toate sansele sa fii stresata, iar stresul deregleaza ovulatia, sustine dr. Hillard. Tocmai de aceea e indicat sa faci orice iti sta in puteri pentru a te destresa.
Poti incerca acupunctura, inot sau un pahar de vin, toate aceste solutii sunt perfecte pentru a scapa de surplusul de stres si pentru a te concentra pe lucrurile importante.

7. Traieste sanatos

Fa exercitii, mananca alimente naturale si cat mai variate, mentine o dieta sanatoasa bogata in proteine si vitamine si bucura-te de viata.
Cu cat esti mai relaxata si mai motivata, cu atat mai bine. Insa fereste-te de extreme, bunaoara daca faci prea multe exercitii fizice, risti sa iti dereglezi ovulatia.

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....