CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Geaca din piele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in acest an!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2798 Publicat la data: 2009-04-10 Autor: Saloane.ro

Geaca din piele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in acest an!

Geaca din piele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in acest an!

In toamna lui 2008 geaca de piele reprezenta o piesa vestimentara ce nu trebuia sa lipseasca din garderoba celor care doreau sa fie in pas cu moda. In primavara lui 2009, acelasi obiect propus de marii designeri ramane (dupa caz, se impune) ca un MUST HAVE! Si asta, mai ales in Romania, unde, oricat de mult am incerca sa tinem pasul cu ceea ce se intampla in occident, cumva nu resusim sa depasim acel decalaj temporar. Unde mai pui ca sitatia termica si diferente de temperatura de la zi la noapte, din aceasta perioada, ne indeamna sa tinem pasul cu moda.
Nelipsita din garderoba vedetelor internationale, a persoanelor publice sau chiar a designerilor vestimentari de de pe la noi (de data asta poti incalca regula „fa ce zice, nu ce face popa") geaca de piele nu ar trebui sa lipseasca nici din garderoba ta.
Nu te speria! Poti fi actuala, fara sa te temi ca te vei imbraca intr-o alta „uniforma" de sezon. Piata este destul de ofertanta, modelele si culorile in tendinte sunt printre cele mai diverse, iar in ceea ce priveste pretul, ei bine, se poate adpata aproape oricarui buget, in functie de calitatea materialului folosit, de brand , dar si de... noroc (fiind primavara, eu una am prins o reducere semnificativa).

Stiluri, modele, culori...

Desi cele mai cautate modele sunt cele scurte, stilul top gun sau biker - cu fermoare, capse sau cureluse - gecile de piele simple, tip sacou sunt si ele in tendinte.
 Din punct de vedere cromatic paleta din care poti alege este extrem de variata - maro, bej, gri, abastu, rosu, alb si chiar turcoaz, insa vedeta incontestabila ramane nemuritorul negru.
Alegerea finala iti apartine! Insa, pentru ca acesata piesa vestimentara este una cat se poarte de versatila, inainte sa te hotarasti asupra unei nuante, ia in calcul si garderoba ta! Daca geaca neagra este extreme de permisiva (merge cu orice alta culoare si orice impirmeu), o geaca de alta culoare este indicata in cazul in care in general optezi pentru tinute cuminti si te limitezi la 1-2 nuante. 

Cu ce o asortezi?

Cu orice! Devenita aproape o marca pentru stilul smart-chic, geaca de piele arata bine pe toata lumea si se protriveste oricarui moment din zi sau din noapte (chiar si la job, in cazul in care nu ti se impune un stil business).
Mai exact cu ce o poti imbraca? Ei bine, cu o pereche de blugi, un T-shirt, cu un top mai lung (de preferat intr-o culoare contrastanta), o pereche de skinny jeans si panataloni din latex sau chiar cu o rochita. Granita dintre preponderenta sport sau elegant este data de textura celorlalte materiale, de accesorii, dar si de tipul de incaltaminte, pentru ca geaca de piele merge cu orice - tenisi, cizme, pantofi cu toc foarte inalt sau balerini. Cea mai simpla, dar si cea mai de efect combinatie? Geaca de piele neagra si T-shirt alb!

Ce trebuie sa mai stii inainte sa pleci la shopping?


  • In functie de bugetul alocat poti alege intre geci 100% din piele (miel sau vaca) sau piele sintetica;
  •  Pretul de pornire pentru o geaca de piele este de aproximativ 400 RON si poate creste in functie de brand, lungime si design;
  • Daca in general te plictisesti repede de haine sau nu vrei sa cheltui mai mult de 150-200 lei, atunci alege o geaca confectionata dintr-un material sintetic, care imita foarte bine piele;
  • Cum depistezi falsurile? Daca pe eticheta gasesti scris "100% genuine leather " inseamna ca este piele autentica, in timp ce "100% PVC" sau "100% Man-made materials" presupune materiale sintetice;
  •  Unde gasesti geci in trend, din piele sintetica la preturi accesibile? Incearca la Zara, Bershka, Stradivarius sau Pull and Bear;
  •  Unde gasesti geci 100% din piele? In magazinele specializate, cum ar fi Bata!
 Autor: Ioana Popa

Sursa:www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....