CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Celebritati si trucurile lor de beauty

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1266 Publicat la data: 2009-04-09 Autor: Saloane.ro

Celebritati si trucurile lor de beauty

Celebritati si trucurile lor de beauty

Multe vedete reusesc sa fie spectaculos de frumoase si sa para mai tinere decat sunt. Cum oare? Sa fie la mijloc doar chinuitoarele operatii estetice? Sau tratamente cosmetice costisitoare in SPA-uri de lux? Ei bine, vei fi surprinsa! Multe femei celebre au beauty tips-uri mai mult decat la indemana. Iata cateva dintre ele:

Catherine Zeta Jones

Isi face singura acasa o combinatie de sare si miere pe care o foloseste pentru exfolierea si hranirea pielii. “Maseaza incet, pe tot corpul, apoi clateste bine si pielea ta va arata nemaipomenit!” spune ea. Mai mult, din cand in cand isi spala parul cu o combinatie de miere si bere. Si mananca cel putin un mar pe zi ca sa-si pastreze dintii albi si sanatosi.

Jennifer Lopez - se demachiaza cu… vaselina!

“O poti folosi la mai multe lucruri, dar e excelenta pentru ten pe post de demachiant”. Unde gasim si noi asa ceva? Sper ca nu in trusa de scule a unui mecanic auto. Dar supremul ei secret al frumusetii este… increderea in sine. Ce daca unii ii critica formele prea pline. J Lo si le iubeste si crede cu tarie ca echilibrul dintre corp, minte si suflet o face frumoasa.

Cate Blanchett

Are trei copii, un Oscar si o piele alba si subtire, greu de intretinut. Ca sa nu si-o suprasolicite, se machiaza cat mai putin. Iar trucul ei e sa-si vopseasca genele (prea blonde) o data pe luna ca sa poata renunta la rimel. Cu ridurile lupta dormind din cand in cand cu o masca hidratanta pe fata.

Nicole Kidman - Se clateste pe par cu sampanie.

Daca esti blonda natural, cu carlionti, acesta e sfatul ei si pentru tine. Iar ca sa-si mentina pielea tanara se fereste de soare mai tare decat… acela de tamaie. Cum razele UV sunt inamicul numarul unul al pielii nu iesi nici tu fara crema de protectie pe fata, indiferent cate grade sunt afara!

Angelina Jolie are buze pline si voluptoase in mod natural

Dar le si ingijeste cu atentie. Dupa ce te demachiezi, nu uita sa dai pe buze cu un exfoliant si sa le lasi pana dimineata cu un „strugurel” hidratant, pe baza de aloe. Cat despre par, hairstilistul ei a desconspirat un secret uimitor: presara un pic de pudra de talc (din aceea folosita pentru poponetul bebelusilor) la radacina, dupa care o indeparteaza cu uscatorul de par, pentru mai mult volum. Asta e o solutie buna si daca esti in a 2-a sau a 3-a zi dupa ce te-ai spalat pe cap si nu doresti inca sa repeti operatiunea.

Vrei sa faci economie la banii pe care ii dai pe cosmetice? Incearca trucul lui Cameron Diaz! Barfele spun ca foloseste rujul si pe post de blush. In felul acesta e sigura ca are aceeasi nuanta si pe buze si pe obraji (evident, in cantitati diferite), iar tenul capata o incantatoare stalucire adolescentina. Putini stiu ca frumoasa actrita se chinuie, de fapt, cu un ten foarte dificil, acneic. Cel mai bun tratament pe care il recomanda? Apa! Nimic altceva. Apa din abundenta, urmata de o crema oil-free si, din cand in cand, o masca pe baza de kiwi.

Autor: Corina Buhagiar

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....