CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cum sa-l cuceresti instantaneu!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1385 Publicat la data: 2009-04-06 Autor: Saloane.ro

Cum sa-l cuceresti instantaneu!

Cum sa-l cuceresti instantaneu!

Nu ai succes la agatat? Pacat… frumosul brunet asezat langa tine la curs este super misto, iar tu ti-ai dori atat de mult sa-l cunosti… Insa cum sa-i atragi atentia cu subtilitate?

Iata cateva sfaturi pentru a-l cuceri instantaneu!

Sparge gheata!
Daca inca nu faci parte din grupul sau de prieteni, va trebui in primul rand sa… spargi gheata! Incearca o apropiere strategica! Solutia? Imprieteneste-te cu persoanele din anturajul sau: flirteaza cu cel mai bun prieten al sau, schimba impresii cu cea mai buna prietena… gaseste un pretext sau un mijloc prin care sa te cunoasca, fara macar sa aiba cea mai mica banuiala ca tu esti de-a dreptul moarta dupa el! De indata ce ai trecut de acest pas, si esti sigura ca nu are pe altcineva… ai drum liber sa treci la atac, la momentul potrivit!

Gandeste pozitiv!

De-abia ce v-ati cunocut, acum este momentul sa te observe, sa-si dea seama ca esti diferita de restul lumii si ca doar cu tine trebuie sa fie si cu nimeni altcineva! Repeta-ti in gand aceasta afirmatie si vei vedea ca increderea in tine va spori din ce in ce mai mult, iar restul… va veni de la sine!

Fa-l sa rada!

Pentru a atrage atentia asupra ta, nimic nu este mai nimerit decat sa ai simtul umorului! Fii zambitoare, spontana, picanta: nu ezita sa-l tachinezi, dar lasa-te dusa de val in acelasi timp! Autoironia: astfel ii vei demonstra ca te prinzi in joc si ca nu te superi usor la glumele sale pe seama ta, ba chiar ca stii sa faci haz de propriile tale defecte! Arata-te interesata, insa nu prea vorbareata: sa stii cand trebuie sa taci sau nu; chiar si putina timiditate, va crea efectul asteptat! Nu-ti fie teama sa rosesti, baietii se dau in vant dupa asta!

Sexy, insa nu vulgara!
Scopul nu este acela de a deveni cea mai buna prietena a lui! Trebuie ca el sa te gaseasca draguta si atragatoare! Aici se impune un echilibru: un aspect ingrijit, o coafura chic, o tinuta care sa te puna in valoare, insa nu prea mult… Evita piesele in care nu te simti bine si care nu ti se potrivesc: el trebuie sa fie atras de tine si nu de o imagine slefuita! Secretul sta practic in arta de a sugera si nu de a arata: un top cu umarul cazut si o fustita usor transparenta si ampla sunt mult mai eficace decat o fusta mini si un decolteu prea adanc!

Misterioasa, insa nu inaccesibila!
Seductia este un joc subtil! Baietilor le place disputa pentru o fata, insa nu se vor arunca niciodata intr-o poveste fara sorti de izbanda! Cu alte cuvinte: el trebuie sa creda ca pentru a te avea, sarcina este dificila insa nu si imposibila! Evita deci sa te arati prea rece si distanta, sau sa-i arati atasamentul tau fata de altcineva! Fii prezenta, complice, calda, dar surpinde-l cu reactiile tale: nu te arata intotdeauna la dispozitia lui, indrazneste chiar sa-i spui “nu”… Seara, nu fii prea lipicioasa, traieste-ti viata, vorbeste cu alte persoane, si lasa-l sa vina spre tine! Pana ce vei obtine ceea ce-ti doresti… Prefa-te chiar ca savurezi un delicios baton de ciocolata, privindu-l pe furis! In final, cand va povesti prietenelor tale stratagemele la care a trebuit sa recurga pentru a te cuceri, mai ales, nu incerca sa il contrazici!

Articol de: mihaela@magnetique.ro

Sursa:www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....