CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Pantofii care fac diferenta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1927 Publicat la data: 2009-04-03 Autor: Saloane.ro

Pantofii care fac diferenta

Pantofii care fac diferenta

Se spune ca, atunci cand o femeie este nefericita, isi cumpara o pereche de pantofi pentru a atenua sentimentul, iar atunci cand este fericita isi ia doua perechi, pentru a-si mentine starea pozitiva. O pereche de pantofi bine aleasa poate face de multe ori diferenta intre o tinuta de mare clasa si una complet banala.
Cea mai simpla tinuta poate iesi intr-o secunda din monotonie apeland la o pereche de pantofi care sa-i faca pana si pe barbati sa spuna WOW. Totodata, pantofii spun multe despre o femeie. Ii definesc atitudinea si stilul, ii ofera incredere si o anumita lejeritate in ceea ce face. Si pentru ca in zilele noastre vedetele dicteaza tendintele in moda, n-ar strica sa aruncam din cand in cand o privire la ceea ce au in picioare.

1. Botinele peep-toe

In mare voga in acest sezon, botinele peep toe sunt extrem de sexy si totodata destul de usor de asortat. Se potrivesc atat cu o rochita mulata si o geaca sau sacou deasupra, cat si cu pantaloni scurti sau blugi. Fashion iconuri precum Victoria Beckham , Sarah Jessica Parker sau Lindsay Lohan sunt exemple numai bune de urmat in ceea ce priveste modaliatea de a le asorta . 

2. Botinele

Imbinand stilul sport de la care imprumuta sireturile cu cel casual, acest tip de pantof se asorteaza perfect cu niste blugi skinny si un tricou simplu. Sunt comozi , colorati si trendy. Si pentru ca lookul sa fie desavarsit pana la capat, mai poti asorta tinuta cu o palarie fedora si o poseta xxl.

3. Cizme de vara

Daca e vara si temperatura trece de 30 de grade, asta nu inseamna ca avem interzis la cizme. Ba mai mult, designerii au creat modele speciale pentru vara, care sa lase piciorul sa respire.Cizmele se asorteaza foarte bine cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, cat si cu o rochita vaporoasa.

4. Balerinii- cat mai colorati

Cei mai comozi pantofi sunt de departe balerinii si, totodata, cei mai usor de asortat. Merg de minune cu blugi, rochite, fuste, colanti , fiind alegerea perfecta si cea mai lejera pentru primavara-vara. Opteaza pentru balerini cat mai colorati, asorteaza-i cu o rochita alba de in si o palarie mare de paie si cu siguranta nu vei trece neobservata pe strada.

5. Sandalele

Daca e vara, atunci sandalele au prioritate in fata celorlalte modele de pantofi. Ne plac pentru ca fac piciorul frumos, il lasa sa respire si arata extrem de bine in combinatie cu o fusta scurta sau o rochita chic. In ceea ce priveste culoarea, nu exista restrictii, de la tonuri neutre de bej si roz pana la culori neon precum roz, galben sau albastru.

6. Pantofii stiletto

Cuvantul stiletto vine de la diminutivul din limba italiana „stilo" care inseamna un pumnal mic cu o lama foarte ascutita. Pantofii stiletto sunt pantofii cu un toc de minim 10-12 cm, un must-have pentru garderoba fiecarei femei.
Indiferent de sezon, pantofii stiletto au ramas in tendinte, fiind alegerea perfecta pentru o petrecere sau un hot date.
Sunt sexy, dar in acelasi timp eleganti, se asorteaza perfect cu o rochie de seara cat si cu un costum simplu, office. Cand vrei ca tinuta ta sa nu dea gres, opteaza pentru o pereche de stilettos negri sau intr-o culoare neutra( gri, bej), iar atunci cand vrei sa atragi toate privirile, imbraca o rochie neagra mulata si o pereche de stilettos negri.

 Autor: Anca Dumitrescu

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....