CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Ghid pentru infidele: Inseala cu stil

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1798 Publicat la data: 2009-04-03 Autor: Saloane.ro

Ghid pentru infidele: Inseala cu stil

Ghid pentru infidele: Inseala cu stil

Relatiile sunt contruite in jurul prieteniei, angajamentului si increderii. Cu toate astea uneori se nasc relatii extraconjugale. De ce? Din nevoia de "altceva", din frustrari si resentimente sau din simpla plictiseala. Barbatii sunt experti in infidelitate, asa ca m-am gandit sa incercam si noi!
Si cum nu putem sa inselam oricum, am creat un ghid practic pentru a insela cu stil. Da, o sa dati ochii peste cap si o sa spuneti ca am luat-o usor razna. Bun, vorbim dupa ce o sa incepeti sa il utilizati.

Regula 1: Pastreaza jurnalul minciunilor

Daca nu tii pasul cu minciunile pe care le spui vei fi prinsa destul de repede. Daca spui ca te duci sa cumperi lapte si paine, iar la intoarcere spui ca nu ai gasit rimel si gloss, atunci ai o problema.

Pasul 1: Stabileste scuzele inainte de a pleca "in oras". Daca e cazul poti sa le notezi intr-un jurnal secret (un document cu parola sau scris intr-o alta limba, chiar una inventata de tine).

Pasul 2: Gaseste sprijin in jurul tau. Treci pe la matusa ta mai in varsta si daca iubitul tau are suspiciuni, pune-l sa o sune, astfel va realiza ca exagereaza. Nu lasa nimic la voia intamplarii!

Regula 2: Minimum de minciuni e imperios necesar

O "operatiune" incununata cu succes va fi una in care numarul de minciuni a fost cat se poate de redus. Mergi pe regula "nu mint, doar evit adevarul". Nu ii da nenumarate detalii, incearca sa eviti situatiile tensionate si niciodata nu ceda in fata lui.

Pasul 1: Foloseste minciuni care nu pot fi verificate.

Pasul 2: Incearca sa eviti minciunile. De exemplu te-ai intalnit cu "obiectul pacatului", spune-i iubitului ca te-ai intalnit cu un prieten mai vechi, nu e cazul sa ii dai detalii, nume sau scopul si durata vizitei. Cu cat ai mai mult control asupra minciunilor, cu atat mai bine.

Regula 3: NU le spune prietenelor tale

"Dar sa nu spui la nimeni" nu e o regula pentru infidelitatea ta! Cat de prietene iti sunt prietenele tale nu stiu, dar ce stiu e ca vestile proaste circula repede. Asa ca nu risca!

Regula 4: Nu il insela cu un prieten

Nicio minte stralucita nu s-ar implica intr-o relatie exctraconjugala cu cineva foarte apropiat de cuplu. Cu cat persoana in cauza stie mai multe despre voi, cu atat mai mari sunt sansele ca partenerul tau sa afle despre relatia ta cu un altul. Si nu vrei ca el sa afle, nu?

Regula 5: Atentie la detalii

Incearca sa te mentii fresh, ca inainte de relatia ta extraconjugala. Nu da dovada de lipsa de atentie si nu arata ca si cum acum ai scapat de sub ghearele unui tigru bengalez :P. Daca ai fost mereu cocheta nu e cazul sa apari acum cu parul in dezordine si cu cearcane de 4 centimetri.

Pasul 1: Pastreaza o sticluta de parfum si farduri in geanta.

Pasul 2: Poti sa ai in masina un alt set de haine. Daca te intreaba ce e cu ele, poti sa ii spui ca le-ai luat de la spalatorie. Daca nu iti duci hainele de obicei la spalatorie, spune-i ca au fost patate cu suc de afine si nu puteai sa scapi de pete.

Regula 6: Nu te crampona intr-un program

Nu il suna de fiecare data la ora 18.00, nu ii spune sa va intalniti mereu la aceiasi ora in acelasi loc. Daca sunteti casatoriti sau locuiti impreuna, evita sa ajungi mereu la aceiasi ora. Incearca sa iesi si cu alte persoane, nu numai cu cel cu care ai o aventura, pentru a-i da de inteles iubitului tau ca ai o viata sociala activa, care nu il include mereu si pe el.

Regula 7: Fii calma cand te acuza

Daca simte ceva si iti face o scena de gelozie, incearca sa fii cat mai calma cu putinta si sa ii spui ce anume s-a intamplat. Vrea sa afle detalii? Da-i detalii (ai grija, nu te incurca in minciuni). Nu ii spune niciodata ca il inseli. Daca ai remuscari, incearca un alt moment, nu acesta.

Regula 8: Protejeaza-te

Foloseste de fiecare data prezervative cu partenerii tai "extra". Nu vrei sa te pomenesti cu vreo supriza, nu?

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....