CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / "Renovari" de look, pe mii de dolari, in stilul vedetelor de la Hollywood

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1442 Publicat la data: 2009-04-02 Autor: Saloane.ro

"Renovari" de look, pe mii de dolari, in stilul vedetelor de la Hollywood

Daca pentru femeile de rand o schimbare de look inseamna probabil o noua cofura sau un alt stil de machiaj, pentru vedetele de la Hollywood se pare ca nimic nu este suficient. Zeci de mii de dolari cheltuiti in cateva zile pe tratamente de infrumusetare, machiaj, coafuri sau operatii esetice, toate de dragul frumusetii.
Fie ca vor sa elimine urmele unui stil de viata dezechilibrat, fie ca isi doresc sa ascunda efectele anilor asupra chipului lor, starurile intra adesea in adevarate programe de "renovare" corporala si faciala.

Katie Holmes

In ultimele luni, Katie Holmes parea sa isi fi pierdut frumusetea inconfundabila. Surprinsa de paparazzi cu o figura deplorabila, obosita, parul ciufulit si o tinuta cel putin ciudata, sotia lui Tom Cruise arata cu mult mai in varsta decat cei 30 de ani ai sai.
Gurile rele spun ca actrita isi conduce viata dupa regulile scientologiei, proaspata religie adoptata de sotul sau. Acesta ar fi si motivul pentru care Katie arata deplorabil in ultima vreme - un regim drastic de dezintoxicare cu ceaiuri din plante, impus de ciudata secta.
Dar ce a uimit pe toata lumea a fost revenirea spectaculoasa a lui Katie. Aceasta i-a lasat pe critici cu gura cascata dupa o aparitie stralucitoare la premiera din Tokyo a filmului "Valkyrie", in care Tom Cruise are rolul principal. Cum a reusit vedeta o transformare radicala in numai cateva zile? Cei de la dailymail.co.uk dezvaluie ca actrita a cheltuit nu mai putin de 45.000 de dolari pentru a-si readuce stralucirea pe chip.
Mai exact, suma necesara unei romance pentru a cumpara o garsoniera a fost cheltuita de Katie, in doar doua zile, pentru incredibila transformare. Cazata la Hotelul Ritz-Carlton din Tokyo, inainte de aparitia pe covorul rosu, Katie a fost supusa unui program intensiv de infrumusetare de catre o echipa intreaga de experti in frumusete.
A durat peste sase ore numai procedura de aplicare a extensiilor de par, care au costat 3.000 de dolari. Vedeta a mai dat 10.000 de dolari pe tratamentele spa, menite sa ii "repare" frumusetea dupa dietele exagerate de detoxifiere. La acestea s-au adaugat 25.000 de dolari pentru protezele dentare din portelan, un nou trend la Hollywood, care le permite vedetelor sa aiba dinti perfecti in cel mai scurt timp, fara a folosi inesteticul aparat dentar. Machiajul care facut-o pe Katie sa fie atractia serii pe covorul rosu a costat 1000 de dolari.
Dar la numai cateva zile de la evenimentul la care a stralucit, Katie a fost fotografiata fara extensiile de par de 3000 de dolari, avand iar o tinuta cel putin bizara.

Madonna

Madonna este cu siguranta unul dintre starurile care duce o lupta crancena cu trecerea anilor. Cantareata se lupta prin orice metode sa impiedice procesul de imbatranire. De la diete incredibil de drastice, programe epuizante de exercitii fizice, tratamente de infrumusetare si operatii estetice, Madonna le-a incercat pe toate. Nu e de mirare ca starul cheltuieste sute de mii de dolari pentru a-si pastra frumusetea.
Ultima sa incercare, spun cei de la dailymail.co.uk este o noua procedura menita sa ii "stearga" ridurile de pe chip, numita "ribbon lift", ceea ce s-ar traduce prin "lifting cu panglica".
Procedura presupune introducerea sub pielea de la nivelul barbiei a unei benzi confectionate dintr-un material care se resoarbe. Aceasta banda mentine pielea de la nivelul gantului intinsa. Procedura costa "numai" 6.000 de dolari, o nimica toata pentru celebra cantareata, si se efectueaza in 30 de minute in majoritatea clinicilor din Beverly Hills.

Jennifer Aniston

Vedeta din "Friends" a doborat recordurile privind costurile unei coafuri. Jennifer a platit 40.000 de lire pentru coafura de la premiera din Londra a filmului "Marley&Me". Pana acum am putea spune ca "isi permite, oricum". Dar ce a socat pe toata lumea a fost simplitatea coafurii si faptul ca nu se putea observa o diferenta intre look-ul initial si cel de dupa realizarea scumpei frizuri.
Actrita a hotarat sa-l ia pe stilistul si amicul sau, Chris McMillan, pana la Londra, unde a avut loc premiera filmului "Marley&Me", in care joaca alaturi de Owen Wilson. Din aceasta cauza ea a suportat toate cheltuielile de transport si cazare ale stilistului, astfel incat pretul coafurii sale a ajuns pana la fabuloasa suma de 40.000 de lire.

Amy Winehouse

Un alt star care da mii de dolari pe tratamentele de infrumusetare este Amy Winehouse, potrivit contactmusic.com. Cantareata, care se lupta cu dependenta de droguri, a gasit o noua metoda de a-si cheltui banii: tratamentele de infrumusetare la o statiune de lux din Caraibe. Din pacate pentru ea, efectele nu sunt inca vizibile...
Managerul hotelului de lux din St. Lucia, unde este cazata din luna decembrie Amy, a declarat ca vedeta este prezenta in fiecare zi in saloanele spa si in clinica dermatologica a hotelului.
Cantareata spera sa mai repare ceva dupa ce drogurile, alcoolul si stilul de viata cel putin haotic au transformat-o radical. "Amy urmeaza o dieta adecvata si un program de exercitii fizice. Nu era deloc bine cand a venit la noi, dar acum este mult mai puternica atat fizic, cat si psihic. A avut parte si de o multime de tratamente si acum arata mult mai bine", a declarat managerul hotelului.
 Spre deosebire de Katie Holmes, care a avut nevoie de doua zile si o armata intreaga de specialisti pentru a-si recapata frumusetea, Amy va avea nevoie de ceva mai mult timp. Cantareata a slabit extrem de mult din cauza dependentei de droguri si a consumului de alcool, iar noptile irosite i-au distrus chipul.

Articol de: Georgiana Dorobantu

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....