CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiajul ochilor in primavara si vara lui 2009!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1544 Publicat la data: 2009-04-01 Autor: Saloane.ro

Machiajul ochilor in primavara si vara lui 2009!

Machiajul ochilor in primavara si vara lui 2009!

In sezonul primavara-vara 2009 ochii sunt puternic conturati, marcand o schimbare majora fata de machiajul traditional luminos sau natural, intalnit de obicei in prezentarile colectiilor destinate sezonului primavara-vara.
In rolurile principale? Suficient de multe elemente menite sa se adreseze oricarei femei, independet de culoarea si forma ochilor sau a stilului abordat - dermatograful, tusul si fardul de pleoape in tonuri puternice, proaspat reintors in atentia noastra!
Mai exact, in urmatorul sezon avem 3 tendinte si nelimitate modalitati de a le pune in practica! Imaginatie sa fie!

1. Negru intens

In prezentarile de podium pentru Louis Vuitton si Roberto Cavalli S/S 2009 descoperim ochii foarte conturati cu dermatograf negru intens, insa fara a fi vulgari sau neglijent machiati, efectul fiind amplificat prin aplicarea de fard negru si sau aplicarea, usor alungita, de fard pamantiu.
 Cea mai simpla si eficienta solutie pentru un machiaj de zi sau de noapte, aceasta tendinta prezinta cateva caracteristici de baza: se potriveste oricarei culoare si forma de ochi, poate corecta micile imperfectiuni, accentuand privirea.
Pentru a crea un efect de ochi marit si usor migdalat, zona externa a ochiului este accentuata cu ajutorul unui tus care se aplica de la jumatatea ochiului, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, pana la coltul extern, dar si cu mascara, aplicata catre in sus si catre exterior.

2. Metalic

Daca nu e negru simplu, atunci fardul e metalic... si asta, in machiajul de seara! Intalnit in prezentarile Issa, Christian Dior, Versace, Oscar de le Renta, Malo sau Valentinom fardul de pleoape metalic indiferent de nuanta - argintiu, aramiu, auriu sau bronz, are rolul de a mari si lumina privirea. Desi ne-am obisnuit cu fardul de tip pudra compactata, cele mai indicate sunt totusi fardurile crema.
Pe langa efectul de hidratare si protectie impotriva razelor UV (daca nu stiai, ridurile fine din zona contur a ochilor apar din cazuza uscarii pielii si implicit a eradicarii colagenului, care in conditii normale ii ofera elasticitate), acesta se aplica usor si este rezistent in timp.

3. Marin In

2009, atat tendintele fashion cat si cele de make-up anunta o aparitie notabila a unei variate palete cromatice albastru-marin - tonurile deschise pentru ochii negri sau caprui, nuantele de albastru inchis pentru ochii verzi sau albastri.
Totusi, daca esti o persoana indrazneata, trebuie sa stii ca, in ceea ce priveste machiajul ochilor, turquoise-ul este, incontestabil, culoarea-vedeta a sezonului chiar si la lumina zilei. Aplicarea unui tus negru si mascara neagra, in contrast cu nuanta fardului de pleoape, accentueaza si mai mult privirea.

Ce mai trebuie sa stii?

  • Daca ai ochii albastri sau verzi, evita fardurile de aceeasi culoare! Incearca sa folosesti nuante cotrastante sau neutre: auriu, mov, roz, bej, pamantiu;
  • Persoanele cu ochii de culoare inchisa (caprui si negri) pot folosi cele mai variate nuante de verde si albastru;
  • Nu abuza de produsele de make-up! Daca ochii sunt puternic machiati, buzele raman nud, in tonuri naturale, sau, pentru a echilibra intregul look, se coloreaza in rosu stralucitor sau maro-ciocolata.
Atentie! Exemplele oferite de noi sunt pur inspirationale. Din fericire, piata produselor de make-up este extrem de ofertanta si se adapteaza cu usurinta oricarui buget!

Autor: Ioana Popa

Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....