CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / 5 secrete pentru combaterea celulitei

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1388 Publicat la data: 2009-03-30 Autor: Saloane.ro

5 secrete pentru combaterea celulitei

5 secrete pentru combaterea celulitei

Frumusetea exterioara reprezinta oglinda starii noastre de sanatate. Acumularea grasimii in organe si tesuturi duce la obezitate, afectandu-ne starea de sanatate, dar si frumusetea exterioara, increderea in sine printr-o crestere exagerata a greutatii corporale si grasimea dizgratioasa.
Iata solutia naturala pentru a pierde kilogramele in plus, 5 -15 cm in jurul taliei intr-o singura luna si a opri evolutia/vindeca celulita:

1. Fara pastile si retete miraculoase!

Adio sfaturi de genul "Slabeste fara niciun efort"! Doar TU, prin propriul efort poti sa obtii ceea ce-ti doresti. Nu mai cauta vinovatii in exterior. Prin munca perseverenta vei reusi sa starpesti obezitatea/celulita din radacina.

2. Alimentatie sanatoasa

Eliminarea/reducerea alimentelor nocive pentru sanatate: zaharul, zaharina, aspartamul, sarea, otetul din lemn, margarina, aditivii alimentari (E-urile). Aplicarea regimului disociat, o alimentatie cat mai pura pe termen lung, ultima masa – cu cel puti 2-3 ore inainte de somn.

3. Detoxifierea organismului

Este important sa consumi zilnic min 1.5/2 litri apa plata, in mod special in timpul antrenamentelor, deoarece pentru a-si regla temperatura corpul este nevoit sa piarda apa prin transpiratie. Este posibil sa nu-ti fie sete, dar nu fiindca nu ti-ar fi, ci pentru ca organismul s-a obisnuit sa functioneze in conditii de apa putina nici n-o sa mai ceara. Pretul va fi imbatranirea si uzura sa prematura, epuizarea fizica si energetica.
Poti imbogati apa cu coral marin fosilizat care o va satura cu calciu activ, ionizat, va crea in organism un mediu alcalin si va normaliza echilibrul acido-bazic. Scaderea PH-ului duce la tulburari imunitare si la dereglari de metabolism, iar asimilarea slaba a vitaminelor si microelementelor duce la aparitia bolilor.
Toate procesele metabolice din organismul uman, la nivel celular, se desfasoara cu participarea ionilor de calciu. Calciul provenit din alimente si apa este, de regula, putin activ biologic. Avantajul calciului din coral marin fosilizat este bio-accesibilitatea sa.

4. Multa miscare si exercitii fizice

Este important sa ne tonifiem muschii prin exercitiu si sa ne reglam buna functionare a intregului organism! Exercitiile corespunzatoare activeaza metabolismul lenes la persoanele obeze, crescand puterea organismului de a transforma grasimile in sursa de energie. In plus, in urma reglarii in profunzime a organismului, dispar necesitatile „perverse”, se diminueaza apetitul.
In programul Maraton pe care ti-l propunem, exercitiile provin din diverse surse de inspiratie, din medicina traditionala chineza si au o ordine specifica de executie. Cand vei invata sa le executi corect, rezultatele vor aparea in mod natural.

5. Echilibrare psihica si energetica

Echilibrului emotional si energetic al corpului sunt indispensabile pentru sanatate. Fara relaxare corpul este incordat, iar mintea este imprastiata si confuza. Mentinerea tensiunii in corp ne secatuieste de energie. Relaxarea elibereaza aceasta energie, permitand focalizarea atentiei.

 Iti propunem un exercitiu pentru relaxare, echilibrare si centrare:

1. Intinde-te cu fata in jos, impinge genunchiul drept inainte. Incepe exercitiul prin a-ti cobori trunchiul, cu fata orientata in jos si plaseaza palmele la sol, de o parte si de alta a portiunii mediane a pieptului. Impinge cu bratele pentru a ridica trunchiul si trage piciorul drept indoit din genunchi sub partea dreapta a corpului. Ajusteaza pozitia mainilor, astfel incat acestea sa ajunga in linie cu genunchiul drept.
2. Barbia pliata, coloana dreapta, coboara trunchiul, misca-te spre dreapta. Pliaza barbia in piept pentru a bloca gatul, mentinand astfel capul, gatul si coloana intr-o aliniere perfecta. Cobora lent trunchiul, incepand miscarea din zona vertebrelor lombare inferioare, pana cand stomacul atinge usor coapsa dreapta. Din acel punct, mentine coloana dreapta si initiaza o miscare laterala lenta, tot din regiunea lombars.
3. Rasucirea si ridicarea simultana spre dreapta, incepand de la vertebrele lombare, apoi cele toracice, umerii, gatul, capul. Incepe rasucirea usoara a vertebrelor lombare spre dreapta, ridicandu-le in acelasi timp una cate una. Coapsele raman aproape paralele cu solul. Cand vertebrele lombare sunt rasucite complet, misca vertebrele toracice, apoi umerii. In final, vertebrele toracice si capul vor urma miscarea si vei putea vedea calcaiul stang. Nu initia miscarea cu capul sau cu partea superioara a corpului, pentru a putea privi calcaiul, si nici cand revii in pozitia initiala. Tine coloana vertebrala dreapta si nu incerca sa trisezi daca nu poti vedea calcaiul. Misca-te astfel incat sa simti vertebrele lombare elastice si usoare. In final, intreaga coloana va deveni mult mai flexibila.
4. Revenirea spre centru in urmatoarea ordine:
a. Rasuceste vertebrele lombare inapoi spre centru.
b. Rasuceste vertebrele toracice inferioare inapoi spre centru (plexul solar).
c. Rasuceste vertebrele toracice mijlocii inapoi spre centru (centrul inimii).
d. Rasuceste vertebrele toracice superioare inapoi spre centru (centrul gatului).
e. Rasuceste vertebrele cervicale inapoi spre centru (mijlocul dintre sprancene - ochiul spiritual).
5. Schimba partea. Repeta exercitiul, de data aceasta rasucindu-te spre stanga.
6. Revenirea spre centru. Repeta miscarea spre stanga inca de cel putin doua ori.
7. Intinde-te pe spate. Relaxeaza-te. Daca tehnica a fost efectuata corect, vei simti intreaga coloana vertebrala‚ deschisa, destinsa si relaxata.
Am fuzionat aceste 5 conditii esentiale, creand un complex de exercitii ce integreaza armonios principiile medicinii orientale in practicile occidentale. Sistemul pe care ti-l propunem reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de combatere a obezitatii si celulitei.
 Acesta contine elemente de aerobic, tae bo, qi gong si tao yin. Exercitiile reflecta analogic procesele din natura, fac parte din ansamblul scrierilor medicale traditionale chinezesti si se afla printre principalele practici de „hranire a principiului vital“. Ca rezultat, se vor deschide meridianele energetice ale corpului, se va restabili si se va dinamiza fluxul energetic, se va amplifica circulatia sanguina, se va tonifia si reliefa musculatura intregului corp.
Doar asa vom putea spune pentru totdeauna: „adio, obezitate si celulita!“, ne vom simti mai frumoase, mai admirate si mai sigure in propriile forte!
Eliminarea celulitei si obezitatii reprezinta un rezultat natural al practicii si depinde de corectitudinea executarii formelor. Pentru a invata aplicarea corecta a metodei, va recomandam sa apelati la indrumarea unor profesori experimentati. Astfel, efectele nu vor intarzia sa apara.

Articol de: Aurelia Haiu

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....