CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Dieta disociata dupa culori

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1510 Publicat la data: 2009-03-16 Autor: Saloane.ro

Dieta disociata dupa culori

Dieta disociata dupa culori

Daca vi se pare plictisitor sa tineti o dieta si toate elementele acesteia prea complexe, va sugeram sa incercati ceva mai vesel: dieta in culori!
Aceasta dieta este disociata in functie de culori si dureaza 7 zile. Inainte insa de a incepe orice dieta trebuie sa consultati medicul de familie sau pe cel nutritionist. Aceasta dieta nu trebuie tinuta mai mult de o saptamana, insa poate fi repetata, luand o pauza de una-3 saptamani.
In acesta perioada este recomandat sa beti multe lichide si sa evitati bauturile carbogasoaze sau sucurile ce contin multe chimicale. Recomandate sunt bauturile naturale facute in casa (nu cele din comert care contin conservanti, chiar daca pe eticheta scrie ca sunt naturale), ceaiuri sau apa plata.

Culorile dietei: alb, verde si roz

Alb

Prima culoare a dietei pe care va trebui sa o respectati este alb. Mai exact, aveti voie sa consumati alimente in aceasta culoare in special pe baza de lactatae: lapte degresat, iaurt, branzeturi, smantana, sana etc. Aceste iaurturi trebuie combinate cu cereale (acestea intotdeauna se consuma cu lichide pentru a obtine beneficiile maxime ale cerealelor) si nu aveti voie sa mancati pe zi mai mult de trei felii de paine integrala. Ca bauturi, sunt recomandate doar ceaiurile si apa plata, fara sucuri. Zilele in care mancati “alb” vor fi primele trei din saptamana: luni, marti si miercuri.

Verde

A doua culoare a dietei este cea verde si veti tine cont de aceasta in zilele de joi, vineri si sambata. Astfel aveti voie sa mancati vegetale si fructe. Acestea le puteti consuma crude sau preparate in diverse mancaruri de legume sau salate, evitand sosurile, folosind doar ulei de masline daca este cazul. Nu veti consuma nici de aceasta data mai mult de trei felii de paine integrala pe zi. Ca bauturi sunt recomandate sucurile, ceaiurile si apa plata.

Roz

Ultima culoare a dietei este roz, ea fiind reprezentata de alimente ce contin proteine, mai exact carne, insa doar de pui sau peste (nu vita, porc, oaie etc). Se poate adauga doar la o masa pe zi o garnitura de legume a carei cantitate nu trebuie sa depaseasca doua linguri. Aceste alimente trebuie consumate duminica. Puteti sa mancati si un ou, de preferabil facut ochi, cu albusul preparat termic (contine o substanta toxica ce este inhibata la temperatura ridicata) si galbenus crud (contine cele mai bune proteine care s-ar distruge daca ar fi preparat termic). Aveti voie la toate bauturile sanatoase: ceai, sucuri naturale, lapte si apa plata.
Asteptam sa ne spuneti daca aceasta dieta vi s-a parut usoara si ce rezultate ati optinut dupa o saptamana. Atentie insa, nu trebuie sa va asteptati la rezultatae miraculoase inca de la prima dieta, sa nu uitam ca sanatos este ca organismul sa nu slabeasca mai mult de 2 kilograme pe luna, deci jumatate de kilogram pe saptamana cel mult.

Sursa: Healthy.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....