CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Esti... singura ? Ai 10 motive ca sa gandesti pozitiv!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1458 Publicat la data: 2009-03-13 Autor: Saloane.ro

Esti... singura ? Ai 10 motive ca sa gandesti pozitiv!

Esti... singura ? Ai 10 motive ca sa gandesti pozitiv!

Ai 10 motive sa te bucuri de celibat....
Dupa o despartire, sau ca urmare a unei alegeri pesonale, iti incepi viata de celibatara, intr-o singuratate deplina, apasatoare! Nu este cazul sa faci o tragedie din asta, singuratatea nu inseamna puscarie, ci....libertate! Ferestrele iti sunt larg deschise, iar tu iti poti lua zborul de indata, in timp ce noi perspective se intrevad deja la orizont!
Iata ca ai 10 motive sa te bucuri de celibat, in cazul in care faci parte din categoria celor care se tem de ideea de a fi de una singura !

1. Mananca tot ce iti pofteste inima!

Esti singura, stapana la tine in casa si a propriului tau frigider! Nu mai trebuie sa imparti si ultima bucatica de ciocolata pe care ti-o doresti doar pentru tine! Nu mai este nimeni care sa te contrazica daca ai chef de niste paste cu sos carbonara, in loc de o portie de cartofi prajiti! Asa ca odata ce te-ai intors acasa, prepara-ti meniul preferat si savureaza-l in deplina liniste! Cat despre silueta, va fi o vesnica preocupare, insa nu mai are cine sa te controleze ce mamanaci la orice ora din zi si din noapte, pentru ca in final sa-ti spuna: “Te-ai cam ingrasat! Vezi, doar ti-am spus sa nu mai mananci.....”

2. Lasa-te dusa de.... val!

Flirteaza, viseaza cu ochii deschisi, agata, acum totul iti este permis! Sa flirtezi cu un tanar chipes intalnit dimineata, sa arunci priviri indiscrete unui tip din metrou, sa visezi cu ochii deschisi la toti barbatii pe care ii intalnesti, sa ai o aventura, de ce nu... acum nu mai ai de ce sa te simti vinovata! Asa ca ce te impiedica sa dai curs propriilor tale dorinte?

3. Un somn bun

asa cum ti-ai dorit! Ai un pat doar pentru tine! In doi intotdeauna este mai greu sa-ti gasesti locul sa dormi confortabil, fara sa il deranjezi si pe cel de alaturi, mai ales daca unul din parteneri mai si sforaie! Asa ca nu iti mai face griji: poti sa te lungesti in pat cat vrei, totul este numai al tau! Nici perna ta cea pufoasa nu va mai disparea in bratele iubitului! Cat despre tinuta de noapte, gata cu lenjeriile sexi, inconfortabile special pregatite doar pentru el! Asa ca nu te jena sa revii la sosetele calduroase, vechile tale pijamale cu ursuleti sau tricourile XXL!

4. Un dulap numai al tau!

Ca sa nu mai vorbim de lipsa de spatiu- o mare problema pentru garderoba fiecarui partener! Acum dulapul este numai al tau si ai loc destul doar pentru tine, fara sa mai fii nevoita sa-ti indesi rufele pe unde nimereai, pentru ca nu mai era loc din pricina costumelor si camasilor dumnealui!

5. Distractie la superlativ!

Au disparut si gandurile negre care-ti treceau prin cap atunci cand reveneai mai tarziu acasa si nici nu mai trebuie sa dai cuiva vreo explicatie ! Asa ca nu-ti fie teama sa ramai o ora-doua peste program sau sa mergi la o petrecere in compania prietenelor tale, si sa te intorci la orice ora din noapte, cand ai chef! Distreaza-te, simte-te bine, ca doar o viata ai!

6. Sa fii mereu “la trei ace si-un bold”- nu mai este necesar!

Azi este ziua ta libera si daca nu ai chef sa iesi gatita in oras, atunci ai toate motivele sa te simti bine in pijama toata ziua, pentru ca nu mai are cine sa iti tina morala! Iar daca nu ai chef nici macar sa faci un dus, stai relaxata, nimeni nu iti va mai reprosa nimic!

7. Televizor, calculator, internet, lectura.... alege ce iti doresti!

Ce bine este sa asculti muzica preferata, sa urmaresti oricand emisiunea sau telenovela preferata, fara sa te temi ca altcineva ar putea monopoliza telecomanda! Cat despre calculator, libertate cat cuprinde! Stai pe Mess cat vrei si cu cine vrei ! Totul este numai al tau !

8. Cheltuie banii asa cum vrei!

Nu mai este nevoie sa dai socoteala pentru fiecare banut cheltuit, sunt banii tai si numai ai tai! Mergi la shopping, fara sa te temi ca cineva ti-ar scoate ochii odata ce ti-ai cumparato alta bluza! Sa te mai iei cu mainile de cap ca dai faliment de Craciun, Dragobete sau de "Iepuras", sau de vreo aniversare, pur si simplu, nu te mai priveste ! In plus, este criza si numai bine, faci si economii !

9. Stransul in urma dumnealui.... s-a terminat!

Capacul de la toaleta ridicat, care trebuie permanent lasat, sa stregi urmele de pasta de dinti din chiuveta, sa arunci la gunoi vreun ambalaj gol de la un produs uitat din intamplare in frigider! Toate aceste maruntisuri provocate de neglijenta fostului, au devenit istorie ! Si cu asta, mai eviti si alte dureri de cap !

10. Uita de colegii plictisitori si petrecareti ai iubitului tau !

Sa petreci ore plictisitoare in compania prietenilor lui plictisitori, oare nu ai trecut si tu prin asta? Sa petereci serile cu veterani inraiti ai berii si sa nu auzi decat discutii despre fotbal: ce vis urat! Sincer, chiar nu era de tine! Si cu atat mai bine, pentru ca toate acestea sunt doar o amintire! Ce ai de facut de acum incolo? Pai, seri ca intre fete si noi intalniri!

Articol de: de mihaela@magnetique.ro

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....