CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Relatia de lunga durata... ingrasa!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1226 Publicat la data: 2009-03-10 Autor: Saloane.ro

Relatia de lunga durata... ingrasa!

Relatia de lunga durata... ingrasa!

Ei bine da! Si este si demonstrat! Relatiile de lunga durata te fac sa te ingrasi! Acestea vin la pachet cu o liniste interioara, un umar pe care sa plangi, o persoana care te iubeste, dar si cu cateva kilograme in plus (sau in unele cazuri mai multe).
Cauzele? Le stii si tu!

Scenariul 1:

Tu si el, duminica seara in casa. Afara e urat, nu aveti chef sa iesiti. El se duce sa scoata din biblioteca un DVD, in timp ce tu de duci sa pregatesti un castron mare de popcorn cu unt sau sa deschizi o punga de chips-uri. Va asezati frumusel in varful patului, da-ti drumul la film, va cuibariti unul in bratele celuilalt si incepeti rontaiala. Pana sa va dati seama care sunt personajele principale si care este actiunea, castronul s-a terminat deja.

Ps: daca erai singura probabil ca ieseai in oras cu prietenele!

Solutia: Incercati sa mergeti in oras la un film, macar asa o sa mai consumati cateva calorii pe drum si prin Mall, iar daca totusi nu vreti sa iesiti din casa, alegeti gustari cu putine calorii: fructe, fructe uscate, legume, branzeturi, iaurt cu fructe etc.

Scenariul 2:

Tu si el, sambata la pranz, va treziti cu frigiderul gol si nimic de mancare. Buuuun! Cea mai buna si rapida solutie? "Mergem la restaurant! Ba nu! Mai bine mergem la Mall, vedem si un film si mancat ceva de acolo". Si asa ajungeti sa consumati mancarea nesanatoasa oferita de fast-food-uri. Mai mult, daca inca nu locuiti impreuna, aceste locuri s-ar putea sa fie punctul vostru de intalnire.

Ps: daca erai singura probabil ca iti gateai ceva sau in cel mai bun caz ajungeai pe la mama unde aveai parte de ceva sanatos de mancare!

Solutia:
In loc sa mergeti la mall, mergeti la un super-market, la cumparaturi si alegeti alimente cat mai sanatoase. Vreti neaparat sa mancati in oras? Alegeti un restaurant in toata regula si comandati ceva sanatos: friptura de vita la gratar cu legume sote, piept de pui cu cartofi copti, orez, supe, salate sau alte mancaruri sanatoase si sarace in calorii.

Scenariul 3:

Tu si el, sambata noapte, tocmai va intoarceti din club sau de la o petrecere si de la atatea pahare de alcool parca stomacul are un cuvant de spus, si anume "Mi-e foame". Ce urmeaza? "Ma scuzati, o sa oprim mai intai la un restaurant de tip drive-in". Si asa incalci doua reguli dintr-un foc: nu manca niciodata seara (mai ales noaptea) si nu consuma mancare de tip fast-food.

Ps:
daca erai singura nu cred ca mergeai la ora 5 dimineata sa cauti ceva de mancare!

Solutia:
Mancati bine si sanatos inainte de a pleca de acasa (masa de seara), in acest fel stomacul nu o sa mai strige de durere spre dimineata. Iar daca chiar nu puteti sa va intelegeti cu foamea, mai bine asteptati pana acasa, sigur e ceva mai sanatos in frigider.

Scenariul 4:

Tu si el, impreuna de doi ani. Tu? Te-ai mai ingrasat putin, nu mai esti la fel de aranjata, ce mai conteaza! L-ai gasit deja pe Fat-Frumos, el te cunoaste, te stie, te place asa cum esti, de ce sa te mai zbati? Nimic mai gresit. O femeie trebuie sa fie mereu aranjata, sa arate bine si sa se simta bine cu ea! Nu o faci pentru el, o faci pentru tine, dar mai devreme sau mai tarziu s-ar putea sa observe si el ca "nu mai esti asa cum erai cand te-a cunoscut".

Ps: daca erai singura, sunt sigura ca erai la dieta, aveai un abonament la sala si cheltuiai jumatate din salariu pe produse cosmetice si mers la salon! Doar trebuie sa-l gasesti pe Fat-Frumos, iar atunci cand se va intampla, trebuie sa arati senzational!

Solutia: Ai mereu grija de silueta ta si de felul cum arati! In acest fel tu o sa te simti mai frumoasa, iar el o sa ramana la fel de interesat de tine.

Articol de: Elena Ivan

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....