CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Uleiurile pentru corp, sursa ta de frumusete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1540 Publicat la data: 2009-03-04 Autor: Saloane.ro

Uleiurile pentru corp, sursa ta de frumusete

Uleiurile pentru corp, sursa ta de frumusete

Uleiurile pentru corp sunt produse sanatoase care te pot ajuta zi de zi sa ai grija de frumusetea ta. Folosirea acestor uleiuri face pielea mai fina, mai moale si ii ofera o luminozitate aparte. Exista o gama foarte mare de uleiuri esentiale - ulei de nuca de cocos, de masline, de migdale - fiecare cu proprietatile si beneficiile sale speciale.

Uleiurile pentru corp

Dintre acestea le putem aminti pe cele de susan sau coriandru. Aceste uleiuri esentiale ajuta circulatia sangvina si au si proprietati anticelulitice. Adaugati cateva picaturi in apa atunci cand faceti o baie fierbinte si veti vedea ca pielea dumneavoastra va fi mai catifelata si mai stralucitoare apoi.

Uleiurile pentru calcaie

Daca aveti probleme cu pielea din zona calcaielor, atunci cateva picaturi de ulei de masline extravirgin va pot ajuta. Incercati sa va masati in fiecare seara, dupa baie, zonele cu probleme cu putin ulei si veti observa diferenta dupa doar cateva zile. Nu uitati insa sa lasati acest ulei sa actioneze. Dupa masaj nu va spalati imediat, ci asteptati o ora sau doua, timp in care este indicat sa va acoperiti picioarele cu niste sosete calduroase din bumbac.

Uleiurile pentru fata

Unele uleiuri esentiale pot fi folosite si pentru masajul fetei, daca tenul dumneavoastra este foarte uscat si are nevoie de hidratare. Astfel, uleiul de jojoba, de exemplu, este un bun aliat al tenului cu probleme, iar uleiul de aloe vera calmeaza tenul iritat, oferindu-i stralucire si prospetime.

Uleiuri pentru par

Exista o multime de variante de uleiuri si pentru ingrijirea parului. Dintre acestea, putem aminti uleiul de masline sau pe cel de migdale. Pentru persoanele cu par normal, uleiul din nuca de cocos poate da cele mai bune rezultate, in ceea ce priveste revigorarea acestuia. Pentru parul uscat este recomandat uleiul de masline insa acesta nu trebuie aplicat la radacina, ci doar pe lungimea firului de par. In cazul in care aveti parul gras, uleiul de aloe vera este indicat, deoarece acesta reduce aspectul inestetic al acestui tip de par, dar combate in acelasi timp excesul de sebuum.

Uleiuri pentru maini

Pielea mainilor isi pierde adesea din frumusete datorita factorilor externi care o agreseaza - spalatul vaselor sau factorii de mediu reprezentati de vant sau temperaturi scazute. Un amestec din ulei de migdale si ulei de masline, pus intr-un vas cu apa calduta, in care sa va puneti mainile cateva minute, va poate reda frumusetea pielii, stralucirea si elasticitatea acesteia.

Uleiuri pentru zona ochilor

Pentru reducerea cearcanelor, uleiul de migdale este adesea folosit de specialisti. Aplicati cateva picaturi si masati zona, iar dupa cateva minute clatiti cu apa calduta din abundenta.

Autor: Andreea Catrina

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....