CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 10 dileme rezolvate in materie de coafuri si tunsori

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2898 Publicat la data: 2009-03-03 Autor: Saloane.ro

10 dileme rezolvate in materie de coafuri si tunsori

10 dileme rezolvate in materie de coafuri si tunsori

Multe mistere se invartesc in jurul frumusetii, iar parul nostru este principala evidenta a frumusetii dar si cel mai greu de intretinut. Stilizarea lui nu numai ca a devenit o adevarata industrie dar si o arta extraordinara. Multe intrebari isi cauta raspunsurile in aceasta privinta, iar noi suntem aici pentru a le lamuri.

Intrebarea 1:
De ce parul imi sta perfect astazi, iar maine daca il coafez in acelasi mod nu mai arata atat de bine?

Raspuns 1
: Ca si fulgii de zapada, parul de azi nu se aseamana cu cel de maine. Modificari subtile in metoda de coafare dar si in vremea de afara pot determina schimbari in textura parului. In timp ce este clar ca umiditatea electrizeaza parul, trebuie stiut ca aerul uscat poate creste volumul parului, umflandu-l. In plus, daca vremea este foarte calda corpul se incalzeste si scalpul transpira iar parul isi pierde din volum. Daca vrei sa construiesti aceeasi coafura, ai grija sa speli bine parul si sa-l clatesti foarte bine si sa folosesti acelasi tehnici si cantitati de produse de coafat.

Intrebarea 2:
Mi-am indreptat parul cu placa la salon si arata fabulos. Am cumparat aceleasi produse si am incercat sa-l indrept acasa dar nu a iesit la fel. De ce?

 Raspuns 2: Cu siguranta ai cumparat produsele de coafat, dar nu ai luat dupa tine si stilistul. Pe langa faptul ca un stilist are ani de experienta si practica, acesta are posibilitatea de a-ti coafa parul privind de sus in jos si de a creea presiunea necesara pentru indreptarea parului. In plus, stilistul nu sta cu mainile in sus, astfel ca nu oboseste atat de repede. Incearca sa tii jetul de aer indreptat in jos si sa nu folosesti placa decat atunci cand parul este complet uscat.

Intrebarea 3:
Cum ajuta tunderea varfurile despicate in cresterea firelor de par de la radacina?
Raspuns 3: Tunderea varfurilor despicate nu ajuta in crestere, dar tunderea lor regulata ajuta in sanatatea firelor de par. Firele vor continua sa se despice pe toata lungimea lor iar parul devine vulnerabil si cade mai repede. Astfel, prin tunderea lor regulata previi caderea parului. Foarfeca trebuie sa fie foarte bine ascutita, deoarece taierea cu o foarfeca neascutita poate inrautati varfurile despicate. Chiar daca inseamna sa astepti mai mult pentru un par lung, vei stii cu siguranta ca vei avea un par foarte sanatos.

Intrebarea 4:
Am auzit ca periatul parului in exces poate dauna. Este adevarat?
Raspuns 4:
Da, este adevarat. Periatul excesiv poate dauna parului prin stimularea in exces a glandelor sebacee si a cuticulelor. Totusi, daca il periezi dimineata si seara de maxim 10 ori poti oferi stralucire parului, distribuind uleiurile naturale pe toata suprafata lui. Cele mai bune perii trebuie sa contina o combinatie de tepi sintetici si naturali.

Intrebarea 5: Ce modificari pot aduce parului fara a-l tunde drastic?

Raspuns 5:
Cheia este sa ai curaj sa incerci ceva nou. Daca ai parul lung si in mod normal il porti liber, poti incerca diferite cocuri sau cozi de cal sau diferite metode de impletire. Daca ai parul de lungime medie, adauga cateva bigudiuri pentru a-i oferi volum si textura. Daca ai parul scurt, foloseste produse de stilizat pentru a construi diferite forme. Indiferent de lungimea parului, poti face schimbari prin modificarea cararii, construirea unui breton filat sau prin folosirea bigudiurilor la radacina pentru mai mult volum.

Intrebarea 6:
Ce coafuri sau tunsori moderne sunt potrivite fara sa arat prea tanara pentru varsta mea?

Raspuns 6:
O coafura care iti complimenteaza forma fetei si te face sa ai incredere in tine e cea mai potrivita. Daca esti mai in varsta nu inseamna ca nu poti alege coafuri moderne. Cocurile sunt foarte chic, mai ales cele lejere. Poti incerca o tunsoare bob pentru ca aceasta este fara varsta.

Intrebarea 7:
Ce nuante de par sunt potrivite unui ten matur?

Raspuns 7:
Cea mai comuna greseala a femeilor de peste 45 de ani este sa aleaga nuante de vopsea ce se purtau acum 20 de ani. O data cu maturizarea, tenul isi pierde din pigmentul natural si se albeste. De aceea trebuie sa alegi nuante calde de roscat, castaniu sau saten inchis. Evita nuantele foarte inchise, vor contrasta cu tenul alb si vor evidentia defectele acestuia.

Intrebarea 8:
Care sunt cele mai potrivite solutii de ingrijirii si de tundere pentru parul cu fir subtire?

Raspuns 8: O data cu trecerea timpului, parul devine din ce in ce mai uscat, mai subtire si isi pierde din volum. De aceea este esential sa folosesti produse destinate tipului tau de par. De asemenea, evita sa usuci parul excesiv. De fiecare data cand timpul iti permite, lasa parul sa se usuce in mod natural si coafeaza-l cand este putin umed. Tunsorile scurte pot oferi mai mult volum. Pentru par lung incearca sa construiesti o carare intr-o parte sau in zig-zag pentru a ascunde lipsa de volum din crestet.

Intrebarea 9:
Am parul foarte des si foarte sensibil la umezeala, se electrizeaza imediat. Cum pot imblanzi firele de par rebele si ce tunsori sunt cele mai potrivite?

Raspuns 9:
Incearca un produs de calitate anti-frizz, precum L'Oreal Professional's X-Tenso, un produs care imblanzeste firele rebele si scade din volumul lor, oferind posibilitatea unei coafari mai usoare. Poti incerca si un balsam fara clatire imediat dupa spalare, va calma parul si il va catifela. Pentru a beneficia de volumul natural al parului tau, alege tunsori in scari, care sa ofere forma parului. Tunsorile scurte, pixie sunt, de asemenea potrivite.

Intrebarea 10:
Imi plac foarte mult palariile insa nu stiu cum sa le port. Ce sfaturi imi oferiti?

Raspuns 10: In primul rand ai grija cand cumperi o palarie, sau orice accesoriu de acoperit capul, sa fie proportionale cu marimea fetei tale. Daca fata ta este micuta, ar trebui sa cumperi o palarie mica, daca ai fata mai lata, atunci o palarie mare nu va scoate in evidenta acest lucru. Daca ai parul lung, lasa-l sa-ti acopere urechile. Incearca sa porti palaria pe o parte, inclinata putin in fata. De asemenea, nu incerca sa asortezi tiparul palariei cu cel al hainei, poate incarca prea mult, ca si bijuterii prea incarcate. Nu uita, mai putin poate insemna mai mult, sau asa cum spun americanii: Less is More!

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....