CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Ghid practic pentru a-l face gelos

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1527 Publicat la data: 2009-02-24 Autor: Saloane.ro

Ghid practic pentru a-l face gelos

Ghid practic pentru a-l face gelos

Nu e interesant? Cum sa faci un barbat gelos! Teoretic gelozia e un teritoriu usor de explorat. Fondata pe incertitudini si temeri, gelozia apare ca din senin in fiecare relatie. Numai ca, in unele cazuri, un astfel de temperament lipseste cu desvarsire. Si atunci, ce faci?

Pai, folosesti ghidul nostru pentru o gelozie ca la carte! Crezi ca am luat-o razna? Ei bine nu! Gelozia poate fi folosita pentru a consolida o relatie, e doar o terapie de soc de care barbatii nostrii mai au nevoie cateodata.

Cand o poti folosi? In diverse situatii, de pilda cand vrei sa returnezi "o favoare" unui fost iubit sau doar sa ii arati cat de fericita esti; cand vrei sa atragi atentia unui tip care nu te observa sau care nu iti ofera atentia pe care o doresti; cand vrei sa testezi cat de posesiv e iubitul/sotul tau. Indiferent de motiv, iata cateva trucuri practice: n.a.: A se utiliza cu grija si nu in situatii "inflamabile"!

1. Cel mai bun prieten al omului

Nimic nu dauneaza mai mult ego-ului unui mascul feroce decat flirtul cu prietenul lui cel mai bun. In 90% dintre cazuri e biletul spre o gelozie fara margini.

2. La donna e mobile

Adica femeia e schimbatoare. Nimic mai adevarat. Arata ca esti un adevarat cameleon si schimba-ti look-ul. O sa observi imediat ca isi schimba comportamentul si devine din ce in ce mai curios.

3. Doar o vorba sa-ti mai spun

Vorbeste despre alti tipi in timp ce iubitul/sotul tau incearca sa iti spuna ceva. Explica-i cat de buni sunt aceia, cat de bine isi fac treaba sau mai stiu eu ce.

4. "Do not disturb"

De fiecare data cand iubitul te suna, spune-i ca esti foarte ocupata. Cand ajungi acasa fa ceva, constant! Nu conteaza ce, ideea e sa pari teribil de ocupata si concentrata. O sa il vezi gravitand in jurul tau incercand sa iti obtina atentia.

5. Viata e frumoasa

Arata-le tuturor cat de fericita esti si cat de bine te simti in pielea ta. Cu siguranta cei din jur vor fi gelosi, iar iubitul tau va fi mai mult decat incantat sa iti impartaseasca fericirea.

6. Incredere si siguranta

Cu cat esti mai increzatoare in fortele tale, cu atat vor fi mai nesiguri barbatii din jurul tau. E bine de stiut, nu? Aceste trucuri sunt menite sa aduca scantei intr-o relatie care pare a-si fi trait flacara pasiunii. Ai grija cum le folosesti! Trucurile sunt perfecte pentru a starni sentimentele "macho" din barbatul tau, dar nu ar fi cazul sa le folosesti daca acesta e deja posesiv si gelos. Plan de lupta:

Fotbal vs Femei

Eu imi tradez tagma, imi pare rau, insa am auzit ca majoritatea femeilor nu sunt microbiste (rusine sa va fie :P). Eu am folosit de fiecare data sportul in sens invers. Bunaoara, de fiecare data cand vad un fotbalist "hot" spun "vai cum arata" sau "wow, ce fericita o fi iubita lui"... rezultatul, in cateva minute realizeaza ca "avem chestii mai bune de facut". La fel si cu celalalt sport favorit. In proportie de 100% fostii mei iubiti reactioneaza negativ la cuvinte precum: f1, monopost, cursa, piloti. De ce? Pentru ca majoritatea au primit mai putina atentie decat o cursa de F1.

Ce-i de facut?
Daca iubitul tau e mare fan al fotbalului, anunta-l ca si tu tii de maine cu echipa lui favorita, ba ai sa te si uiti la meciuri si ai sa mergi pe stadion.

 Faza 1.
Esti in fata televizorului. Cu un oftat prelung (cand ajunge mingea la unul dintre atacanti) spune "ce seamana X cu seful meu". Scurt si cuprinzator.

Faza 2. El se uita la un alt meci. Tu cu ochii pironiti in ecran, decreteaza "E amuzant, dar chiar imi aminteste de seful meu".

Faza 3. Joi anunta-l ca vineri (a doua zi) o sa ajungi mai tarziu acasa pentru ca, tu si colegii tai, mergeti intr-un bar sa vedeti un meci de fotbal. A fost ideea sefului tau.

Faza 4. Sambata povesteste-i, in detaliu, cate ai aflat tu despre fotbal si cat de mult seamana seful tau cu Cristiano Ronaldo/ Francisco Totti/ Iker Casillas sau oricare alt superstar.

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....