CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Sarutul de catifea al buzelor voluptoase

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1564 Publicat la data: 2009-02-18 Autor: Saloane.ro

Sarutul de catifea al buzelor voluptoase

Sarutul de catifea al buzelor voluptoase

Cu ajutorul buzelor te hranesti, comunici, te exprimi, saruti... Dar mai presus decat toate aceste atributii practice, buzele frumoase sunt semnul distinctiv al femeii seducatoare. In conditiile in care poti fermeca un barbat numai prin mimica lor, merita in mod sigur rasfatate "ca la carte".

Obtine buze netede si catifelate

Primul pas in frumusetea buzelor tale este netezimea si sanatatea lor. Buzele nu au glande sebacee, de aceea, nu ezita sa le dai in fiecare seara cu o crema pentru piele sensibila cum este cea pentru pielea din jurul ochilor sau cu un balsam hidratant. Nici scrubul nu este de evitat. Pe o baza de crema, freaca usor buzele cu o periuta moale de dinti pentru a inlatura celulele moarte. Masca ideala pentru buze este un strat subtire de miere o data la cateva zile. In zilele in care nu folosesti ruj, indiferent de anotimp, aplica un strugurel de buze cu SPF, factori hidratanti si vitamina A.
Daca vrei...

Buze voluptoase si luciose

Mai intai, aplica un gel de buze ce hidrateaza si protejeaza. Dupa ce acesta intra in piele, contureaza-ti atent buzele, putin in afara desenului natural cu un contur de buze intr-o nuanta neutra, apoi deseneaza dungi verticale pe buze si uniformizeaza culoarea. Aplica un gloss sidefat sau cu particule stralucitoare, fara a depasi conturul buzelor. Pentru un rezultat impecabil aplica putin alb sidefat, cu degetul, la curbura buzei superioare si pe centrul buzei inferioare.

Buze mate si bine conturate

Pentru a obtine efectul de buze pline si bine definite da-te cu fond de ten nu numai pe fata, ci si pe buze. Contureaza buzele cu un contur de culoarea rujului dorit. Poti depasi putin conturul natural, insa cu foarte multa precautie. Aplica primul strat de ruj, apoi un strat subtire de pudra pentru a fixa culoarea. Saruta un servetel si aplica al doilea strat de ruj.

Buze naturale

Pentru buze naturale trebuie sa te asiguri ca buzele tale nu sunt deloc crapate si nu au pielite. Sterge cu atentie fondul de ten care probabil a survenit in urma machiajului si da-te cu un stat subtire de balsam de buze. Contureaza-le apoi cu un creion de o culoare naturala precum piersica sau rozeul. Aplica un ruj dechis la culoare, dar nu sidefat, ce reflecta lumina.

Rujul in functie de culoarea parului

Blondele nordice pot sa foloseasca ruj de culoarea vinului, capsunei si chiar si nuante de liliachiu. Nici nuantele de capuccino nu sunt interzise.
Femeile care au parul blond auriu sunt avantajate de nuantele de rosu corai sau caisa.
Blondele cu tenul masliniu arata fermecator rujate cu piersica, marouri si caramiziu.
Brunetelor le este recomandat rujul in nuante de rosu-maroniu si caramiziu.
Roscatele sunt superbe cand se rujeaza in tonalitati de piersica, rosu aprins sau cafe au lait.

Atentie cu:

Rujul rosu are de obicei o consistenta foarte cremoasa, de aceea rujul risca sa se intinda in afara conturului. Daca te tenteaza foarte tare aceasta nuanta, este recomandat sa folosesti un produs rezistent la transfer.

Glossul se usuca sau se ia foarte repede, din acest motiv nu uita sa iei peste tot cu tine produsele pe care le folosesti, pentru a-ti reimprospata machiajul buzelor. De asemenea, glossul face cute neplacute in colturile buzelor. Indeparteaza-le cu un servetel de cateva ori pe zi.

Rujul roz ofera prospetime si culoare intregului chip, insa daca dintii tai nu sunt de un alb perfect, sunt sanse foarte mari ca rezultatul sa fie dezastruos. Daca nu ai dintii foarte albi si vrei totusi sa te dai cu roz, opteaza pentru o nuanta mai inchisa, precum fuchsia.

Trucuri pentru machiajul buzelor

Pentru a evita sa te murdaresti pe dinti de ruj, dupa ce ai terminat machiajul buzelor, indeparteaza excesul invelindu-ti aratatorul intr-un servetel si bagandu-l in gura, tinand buzele in forma de O.
Pentru o aplicare mai precisa si mai economica a rujului, foloseste trucul stilistilor si aplica-l cu o pensula de buze. Aplica fond de ten in jurul buzelor pentru a obtine un contur mai precis.
Daca ai buze prea pline, foloseste culori precum purpuriul, maroul si bronzul.
 Daca ai buze prea subtiri evita culorile inchise. Iti poti mari optic buzele aplicand putin gloss in centrul fiercarei buze, dupa ce te-ai rujat in prealabil.

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....