CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 9 moduri de a purta o esarfa pe cap

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5274 Publicat la data: 2009-02-16 Autor: Saloane.ro

9 moduri de a purta o esarfa pe cap

9 moduri de a purta o esarfa pe cap

Pentru ca se apropie primavara, inviorata de muzicalitatea naturii, am decis sa incep reorganizarea garderobei si am observat cu mare uimire ca un raft intreg il pot umple numai cu esarfe. Primite cadou, cumparate dintr-un impuls de moment sau ca suvenir din concedii, esarfele mele stau nefolosite. Multitudinea de modele asociate cu natura destul de mofturoasa specifica primaverii, m-au facut sa incep sa folosesc esarfele ca accesoriu de coafare. Si pentru ca sunt sigura ca multe dintre voi sunteti in aceeasi situatie ca si mine, mai jos va voi oferi cateva metode de purtare a acestui accesoriu deosebit.

Care sunt avantajele?

Pe timp de primavara protejeaza parul de excesul de umiditate care face parul sarmos si greu de coafat si te scapa de nervii intinsi la maxim cand nu mai stii cum sa-ti aranjezi parul. In plus, asortate in culoare cu hainele dau o nota de feminitate, pun ochii in evidenta si te salveaza de adierile distrugatoare ale vanturilor primavaratice.

Bentita

Cea mai simpla metoda de a folosi o esarfa pe cap este de a o transforma intr-o bentita. Nu uita sa o prinzi peste breton si sa o lasi sa sustina restul de par. Daca ai bretonul foarte lung, elibereaza o suvita intr-o parte, pe care sa o lasi sa cada pana in dreptul barbiei, iar capatul sa-l introduci sub esarfa. Avantajul este ca dintr-o esarfa poti sa contruiesti o bentita cat vrei tu de lata, iar nodul poate fi transformat intr-un adevarat accesoriu, sub forma de funda sau curgand pur si simplu pe un umar.

Bandana

Un alt mod foarte usor de a fi feminina cu ajutorul unei esarfe: bandana. Esarfa trebuie sa acopere capul de la linia de intalnire a parului cu fruntea si nu trebuie sa lase sa se vada parul. Apoi prinsa la spate, la nivelul urechilor. Daca tu consideri ca iti scoate prea tare in evidenta urechile, poti trece esarfa peste varful urechilor. Daca nu, linia esarfei poate trece deasupra si prin spatele lor. Dedesubt poti lasa parul liber sau poti prinde o coada de cal, a carei baza sa fie infasurata de restul esarfei.

Retro

De cate ori nu am admirat frumoasele actrite care se bucurau de adieri mediteraneene intr-o masina decapotabila cu capul infasurat intr-o esarfa? Acest mod de a purta esarfa a fost adus in atentia publicului de vedete care incercau sa se fereasca de paparazzi, acoperindu-si in intregime capul cu o esarfa pe care o prindeau in fata si o infasurau in jurul gatului. Bineinteles, ca la o astfel de optiune nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare, daca vrei sa te simti ca o vedeta.

Copilaresc

Iata o optiune potrivita pentru esarfele batista mai micute si pentru a inlocui elasticele de par. Indoaie un colt al esarfei si aseaza-l pe cap peste linia fruntii. Lasa coltul opus liber, sa cada peste par. Cele doua colturi din parti prinde-le la ceafa sub par si esti gata. Este un stil mai casual, care se potriveste unor tinute pe masura, casual sau sport.

Senzual

Este stilul preferat al vedetelor contemporane. Prinde parul la ceafa si infasoara-l intr-un coc rotund. Aseaza esarfa putin peste linia fruntii si prinde-o sub coc cu un nod. Apoi infasoara restul de esarfa in jurul cocului. Poti elibera o suvita care sa incadreze fata sau sa lasi tot parul prins sub ea. Secretul acestui look consta in a opta pentru o pereche de cercei rotunzi foarte mari.

Oriental

Daca ai ochi frumosi, iata cea mai buna metoda de a-i pune in evidenta: infasurarea capului cu o esarfa asa cum o fac femeile musulmane. Desi este un stil mai complicat, este extrem de feminin si protejeaza parul foarte bine de intemperiile naturii.

Turban

Este un stil pe care l-am descoperit in cultura egipteana si o metoda eficienta de a te proteja de soare si vant. Alege o esarfa mare si prinde-o in jurul capului, lasand intr-o parte o bucata mare libera. Bucata libera rasuceste-o si trece-o peste esarfa deja prinsa, desupra fruntii, apoi prinde-o sub esarfa la ceafa.

Accesorizata

La oricare dintre optiunile de mai sus poti adauga un accesoriu inedit: o floare, o agrafa, o brosa. Un astfel de accesoriu poate schimba automat imaginea esarfei, mai ales daca stii sa te joci cu nuantele si sa le asortezi ochilor sau hainelor.

In jurul cozii de cal

Daca te-ai plictisit sa tot prinzi parul in coada de cal, atunci foloseste o esarfa pentru a optimiza look-ul. Poti prinde esarfa in jurul bazei cozii de cal si sa-i lasi colturile libere sau poti infasura coada de cal in esarfa, astfel incat sa formezi un coc mare.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....