CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Decernarea premiilor Grammy 2009

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1440 Publicat la data: 2009-02-13 Autor: Saloane.ro

Decernarea premiilor Grammy 2009

Decernarea premiilor Grammy 2009

Decernarea premiilor Grammy 2009. Premiile Bafta, pe de o parte, si premiile Grammy, pe de alta parte, au atras atentia presei in acest week-end. Intr-o privire de ansamblu am putea spune ca industria cinematografica ramane totusi mai eleganta si mai clasica in ceea ce priveste aparitiile pe covorul rosu.
Daca la Londra vedetele au mizat extrem de mult pe negru, artistii muzicali prezenti la premiile Grammy au riscat ceva mai mult in ceea ce priveste aparitiile pe covorul rosu. In consecinta, am putut admira si aproba vedete, dar am intalnit si exemple demne de sintagma clasica "asa nu".
Cea mai notabila absenta, insotita de stirile de rigoare, a fost cea a cuplului perfect pana acum - Chris Brown si Rihanna. Cei doi ar fi refuzat invitatia in ultimul moment, dupa o cearta care s-a lasat cu o vizita pana la politie a cantaretului.
Desi nu face parte propriu-zis din industria muzicala, si a fost prezenta la premiile Grammy pentru a-si sustine partenerul, preferata mea a fost, de departe, Gwyneth Paltrow, ingloband unul din cazurile in care paietele sunt o optiune fericita. Rochia stralucitoare purtata de actrita este semnata Versace, geanta plic este Roger Vivier, iar cerceii Chopard. Am putea spune ca Gwyneth i-a purtat noroc lui Chris Martin, trupa Coldplay adjudecandu-si nu mai putin de trei premii, inclusiv cel pentru cea mai buna piesa a anului - Viva la vida, piesa pentru care au fost acuzati de plagiat.
Premiul pentru cel mai bun album R'n'B a fost adjudecat de Jennifer Hudson, laureata si a premiului Oscar in 2007. Jennifer Hudson tocmai a incheiat un an extrem de zbuciumat, marcat de tragedia din familia sa din octombrie 2008, cand fratele si mama sa au fost gasiti impuscati in propria casa. Artista a aparut la premiile Grammy intr-o rochie de tip origami RM by Roland Mouret, la care a asortat o geanta plic Cecelia.

Katy Perry,
care ne-a tot povestit in ultimul timp ca a sarutat o fata si i-a placut, ne-a obisnuit cu tinutele iesite din comun, solidificandu-si un stil ca atare. La decernarile de la Staples Center, ea a purtat o rochie roz semnata Basil Soda si diamante H. Stern si Jacob & Co.
Miley Cyrus a schimbat doua tinute pe parcursul serii, ambele bine alese. Pentru tinuta de gala a ales sa mearga la sigur cu o rochie neagra Herve Leger by Max Azria. In ceea ce priveste accesoriile, cerceii sunt Mimi So, iar bratarile fac parte din colectia Atelier Swarovski by Jonathan Saunders.

Eleganta negrului a fost afisata si de Taylor Swift a carei rochie semnata Kaufman Franco a fost accesorizata cu o bratara din diamante de 120 de carate Lorraine Schwartz. Carrie Underwood si Nicole Kidman au ales stralucirea auriului la premiile Grammy, actrita venind, evident, in compania sotului care este un cantaret de muzica country.

Carrie Underwood,
pe de alta parte, a ales o rochie Zuhair Murad, geanta plic Nancy Gonzales si bijuterii Jonathan Arndt.

O prezenta trista, asa cum ne-a obisnuit in ceea ce priveste vestimentatia, a fost Jordin Sparks. Desi este departe de a fi o trend-setter-a, Jordin a facut un progres, lasand deoparte nuantele electrizante de galben si albastru (vezi American Music Awards) . In schimb, rochia sa neagra este custom-made de catre Debra Davenport. Pantofii poarta semnatura lui Stuart Weitzman, iar diamantele sunt de la Damiani.

Kate Beckinsale
, o prezenta stilata de fiecare data, a optat pentru o tinuta cu un aer dramatic, asigurat de rochia Reem Acra si bijuterii Lorraine Scwartz.

Maya
a fost artista insarcinata a editiei din 2009 a premiilor Grammy. Alegerea ei a fost complet neinspirata - o rochie cu volane, intr-un albastru electrizant si lenjerie intima intr-un ton de galben neon. !

Articol de:  Andreea - Ina Gartoi

Sursa: www.stilfeminin.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....