CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Ai curajul sa te vopsesti singura?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1736 Publicat la data: 2009-02-11 Autor: Saloane.ro

Ai curajul sa te vopsesti singura?

Ai curajul sa te vopsesti singura?

Vopsirea parului nu trebuie sa se petreaca obligatoriu intr-un coafor. Astazi tot mai multe femei o practica la domiciliu, mai ales din lipsa de timp. Aceasta nu implica riscuri prea mari daca ai cunostinte minime in materie de styling si nici nu este foarte greu de realizat. Iata cateva sfaturi care iti vor mai atenua emotiile, in cazul in care nu ai mai facut niciodata acest lucru:

Asa cum iti alegi piesele vestimentare in culorile care te avantajeaza, tot la fel trebuie sa procedezi si cu cele destinate parului. Nu te lasa influentata de o anumita culoare care este in voga, sau pe care majoritatea vedetelor o poarta. Este posibil ca pur si simplu sa nu te reprezinte acea culoare sau sa nu iti stea bine. Nu uita ca in primul rand trebuie sa tii cont de culoarea naturala a parului tau, sau in caz ca ai mai fost vopsita, de cea pe care o detii in prezent.

Degeaba iti doresti un par blond daca parul tau are o culoare inchisa. Pentru un par blond trebuie sa parcurgi mai multe etape si este indicat ca acestea sa se petreaca la coafor. Riscurile sunt mult prea mari pentru a te folosi de una singura de pudra decoloranta si de oxidantul cel mai puternic. Chiar si pe o coafeza cu ani de experienta aceasta operatiune o solicita la maxim. In plus, odata dobandit, parul blond va fi destul de greu de intretinut. Radacinile vor trebui vopsite in fiecare luna.
Este foarte important de stiut ca oxidantul da tonul culorii. Daca doresti sa-ti procuri vopseaua din saloanele de specialitate, atunci va trebui sa stii ce tip de oxidant sa ceri. Oxidantul nu se da la pachet cu vopseaua de par, asa cum suntem obisnuite sa-l gasim in comert.

  • pentru o nuanta inchisa este indicat oxidantul de 6%, acesta agreseaza cel mai putin parul.
  • daca iti doresti o nuanta mai deschisa alege-l pe cel de 9%.
  • daca ai norocul sa ai o prietena cu experienta in vopsirea parului si iti propui o decolorare a acestuia la domiciliu, alaturi de pudra decoloranta vei avea nevoie de un oxidant de 12%, cel mai puternic si mai agresiv.Dar asigura-te ca prietena ta stie cu adevarat ce face.
Odata ce ai ales vopseaua si oxidantul, nu tegrabi sa te vopsesti imediat. Testeaza mai intai vopseaua, aplicand-o pe o suvita din spatele urechii. Dupa ce ai spalat-o asteapta 48 de ore pentru a vedea daca nu are efecte adverse. In cazul in care ai fire albe, nu folosi produsele semipermanente. Chiar daca acestea sunt mult mai blande cu parul tau, nu au o putere de acoperire la fel de mare ca si cele permanente si firele vor fi la fel de vizibile ca la inceput.

Daca iti doresti o vopsea cu pigmentul natural, atunci trebuie sa stii ca henna intruneste aceasta conditie, dar foloseste-o numai atunci cand iti doresti cu adevarat nuanta respectiva. Pigmentul ei este foarte puternic si nu va putea fi schimbat cu ajutorul altei vopsele.

Evita sa te folosesti de resturile de la vopselele anterioare. Tine cont ca vopseaua trebuie sa fie cat mai proaspata. In plus, nu iti vopsi parul nici inainte si nici dupa un permanent. Acesta este destul de agresat de catre solutia de permanent si nu va rezista la o vopsire intr-un interval scurt de timp. Asteapta cel putin doua saptamani pentru acest lucru.

 Articol de: Sorina Oanta

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....