CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Noi coafuri pentru primavara 2009

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3201 Publicat la data: 2009-02-11 Autor: Saloane.ro

Noi coafuri pentru primavara 2009

Noi coafuri pentru primavara 2009

Primavara aceasta nu e de mirare ca pana si stilistii manechinelor de pe podium insista pe naturalete si pe coafuri simple care pot fi construite cu usurinta de noi in confortul propriei noastre case. Iata cele mai interesante coafuri pentru aceasta primavara culese de pe podiumurile marilor designeri:

Impletituri

Feminitatea impletiturilor pentru aceasta primavara este datorata unor linii neterminate. Parul este impletit foarte lejer, de obicei insistandu-se pe breton. Impleteste bretonul in directia dorita apoi prinde-l cu o clama in nuanta parului tau. Poti impleti si cateva suvite din restul parului, la fel de lejer, apoi sa le prinzi intr-un coc ciufulit. Nu uita ca aceasta coafura trebuie sa para neterminata pentru a construi imaginea dorita.

Onduleuri

Din nou naturaletea este cuvantul de ordine in tendintele acestui an. Onduleurile isi pastreaza locul fruntas, singura schimbare fiind data de insistenta asupra liniilor sculpturale. Spala parul si aplica un balsam fara clatire. Aplica bigudiuri mari din dreptul urechilor si piaptana usor cu pieptene cu dintii rari. Poti prinde parul la spate dar sa lasi libere doua suvite ondulate care sa incadreze parul.

Coada de cal

Cozile de cal trebuie sa fie foarte bine intinse si prinse la nivelul cefei. Poti opta pentru doua tendinte: o coada de cal intinsa pe toata suprafata sau o coada de cal foarte dreapta la nivelul capului iar din locul de unde este prinsa, parul sa fie ondulat sau tapat. Oricare din aceste doua optiuni impresioneaza prin feminitate dar si lejeritate.

Cocuri

Si pe podium tendintele sunt aliniate la simplitate, cocurile fiind construite in asa fel incat orice femeie obisnuita le poate coafa. Originalitatea lor consta in pozitionarea deosebita a cocului. Poti opta pentru o carare intr-o parte daca doresti sa prinzi cocul pe o parte, sau pe pieptanarea parului pe spate, daca doresti pozitionarea cocului in crestet. Nu uita sa aplici un produs anti-frizz pentru a evita electrizarea firelor de par.

Bufant

Femeia chic pasionala este descrisa de un stil frantuzesc, o coafura pompadour plina de volum. Si aici avem doua optiuni: o coama nefinisata ca tot parul prins la spate sau un pompadour elegant cu extrem de mult volum. Originalitatea celei de-a doua optiuni consta in aplicarea unui mic accesoriu sub forma de bentita, o clama care construieste un coc elegant.

Bob

Si pe podiumuri stilistii au pastrat lejeritatea bobului renuntandu-se la breton, care este usor pierdut intr-o parte. Tendinta de baza in ceea ce priveste bobul este nefinisarea lui. Mai precis, varfurile trebuie sa fie cat mai bine indreptate in jos. Onduleurile sunt admise doar la nivelul urechilor, varfurile fiind indreptate cu placa.

Accesorii

Accesoriile sunt cea mai buna metoda de a ascunde un par nearanjat dar si o cale excelenta pentru a-ti evidentia personalitatea. Poti opta pentru esarfe infasurate in jurul capului intr-o singura culoare, pentru accesorii-bijuterii care sa lumineze coafura sau poti incerca accesorii care sa imbrace cocul.

Articol de: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....