CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Ce trebuie sa faci pentru mai multa energie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1426 Publicat la data: 2009-02-05 Autor: Saloane.ro

Ce trebuie sa faci pentru mai multa energie

Ce trebuie sa faci pentru mai multa energie

 Afla ce alimente iti pot imbunatati starea de spirit! Chiar daca anul 2008 a fost unul foarte bun pentru tine sau, din contra, un an foarte greu si obositor, trebuie sa iti propui ca 2009 sa fie mult mai bun! La inceput de drum, ai nevoie de mai multa energie si concentrare, care sa te ajute sa faci fata cerintelor de la locul de munca si de acasa. Vestea buna e ca poti sa iti schimbi starea de spirit si sa fii mult mai creativa si relaxata. Micile trucuri pe care trebuie sa le folosesti sunt foarte accesibile si poti apela oricand la ele!

Alimente pentru creier

Creierul uman este alcatuit in proportie de 60% din acizi grasi Omega 3. De aceea, pentru o memorie mai buna si o putere de concentrare mai mare, trebuie sa ii furnizezi creierului tau o doza importanta de acizi grasi. Poti manca sardine, somon sau nuci. Pentru a stimula functia cerebrala, trebuie sa consumi si proteine: oua, unt de arahide sau de alune, shake de proteine, fasole, carne alba. Foarte bune pentru a-ti imbunatati starea de spirit sunt fructele si legumele proaspete si cerealele integrale.

Suplimentele minerale

Dietele stricte sunt responsabile pentru 92% din cazurile de carente in materie de vitamine si minerale. Acestea sunt insa foarte importante pentru functionarea corecta a creierului. Vitaminele si mineralele vor stimula eliminarea de hormoni „ai fericirii” in organism si iti vor imbunatati starea de spirit. In plus, suplimentele de acest gen te vor ajuta sa reduci inflamatiile, sa elimini toxinele si sa ai mai multa energie.

Ideale sunt suplimentele care contin Omega 3 din ulei de peste (1.000 mg), vitamina D3 (2.000 U), calciu (600 mg), magneziu (400 mg), iar pentru o mai buna functionare a sistemului cerebral alege complexul de vitamine B (B1, B6, B12). Suplimentele care contin probiotice iti vor ajuta si digestia. Daca scapi de problemele digestive, automat te vei simti mai bine.

Somn si relaxare

Ca sa fii energica, binedispusa si sa poti face fata stresului zilnic de acasa, de la serviciu si mai ales din trafic, incearca sa dormi 8 ore pe noapte. Daca ai probleme legate de somn (nu poti sa adormi sau nu te odihnesti suficient), incearca sa privesti somnul ca pe un lucru placut. Nu te gandi ca trebuie sa adormi, ci profita de orice moment de relaxare, chiar daca somnul te ia mai greu. Daca te gandesti ca iar nu adormi la timp, te vei enerva, vei fi mai agitata si vei adormi mult mai greu! De fiecare data cand simti ca ai nevoie de o pauza, nu ezita si opreste-te! Ia o pauza de 5 minute, in care respira profund si gandeste-te la un lucru care iti place si relaxeaza-te!

Mai multa miscare

Deja stii ca sportul te face sa arati mai bine. Dar stiai ca exercitiile fizice regulate te fac si mai fericita? Si asta nu doar pentru ca iti place sa te privesti in oglinda si ai o stare de bine, ci pentru ca in timpul exercitiilor fizice creierul secreta mai multe endorfine. Aceste substante te vor face sa te simti mai bine, sa scapi de anxietate, sa inveti mai repede, sa te concentrezi si iti stimuleaza memoria. 30 de minute de plimbare in ritm alert sunt ideale pentru sanatatea ta si pentru o stare de bunadispozitie.

Mancare sanatoasa

Exista o legatura foarte stransa intre starea ta de spirit si ceea ce mananci. Incearca sa mananci cat mai multe alimente naturale, in stare proaspata. Iata ce trebuie sa faci pentru un organism mai sanatos si o stare de spirit excelenta: bea apa plata (ideal ar fi sa consumi 2 litri de apa filtrata pe zi; o poti gasi gata imbuteliata, sau foloseste un filtru special acasa); mananca fructe si legume bio, fara aditivi sau substante care stimuleaza cresterea; fa mai mult sport ca sa elimini toxinele din organism; incearca sa eviti sursele de poluare, razele ultraviolete si radiatiile. Te vei simti mult mai bine si efectele vor fi observate imediat!

Articol de: Catalina Mihai

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....